FC Barcelona – Sevilla: Fogadási Tippek és LaLiga Előzetes – 2023.09.29.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 szeptember 28.
FC Barcelona
Teljesítmény:
D N N N N
  • Anella Olimpica
  • Szeptember 29. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Sevilla
Teljesítmény:
N D D N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A hét közben a spanyol bajnokságban tartottak egy fordulót, ami meglepő eredményeket is hozott. Többek között a Barcelona botlásának és a Girona győzelmének köszönhetően helycsere történt az élen, a tavalyi újonc elképesztő formájának köszönhetően most mindenki mást megelőz. A hétvégén Girona – Real Madrid mérkőzést rendeznek, így a harmadik helyre szorult FC Barcelonának ez egy lehetőség arra, hogy akármelyik – vagy mindkettő – csapatot megelőzze.

Nekik ehhez a Sevillát kell legyőzni, José Luis Mendilibar együttese egy nagyon karakán győzelemmel menekül a tabella hátsó részéből. Ebből a meccsből azért sokat nem szabad leszűrni, ugyanis azt az Almeriát sikerült így megverniük, akik sereghajtók most.

Mondanám, hogy ez az FC Barcelona – Sevilla találkozó egy nagy rangadó, de az igazság az, hogy a két csapat meccseiből általában a katalánok jönnek ki jobban, és elég gyakori, hogy gólokkal verik a piros-fehéreket.

Az online sportfogadás szakértői nem is igazán hisznek a vendégsikerben, az Amun Ra oldalán 1.34 a hazai győzelem, 5.00 a döntetlen, 8.50 a vendégsiker.

FC Barcelona

Az eddig szinte tökéletesen játszó Barcelona is tudott hibázni, a hétközi fordulóban Mallorcán vettek el tőlük pontokat. A szigetlakók azután ikszeltek le a gránátvörös-kékekkel, hogy egymás után estek áldozatul az ellenfelek, a Betis ötöt, a Royal Antwerp megint ötöt kapott.

Voltak azért intő jelek, a Celta ellen az utolsó tíz percben tudtak fordítani Lewandowskiék.

Ezúttal is voltak gondook, kétszer is hátrányba került az együttes, de Raphinha, illetve a fiatal Fermín Lopez találataival mindkétszer sikerült egyenlíteni.

Xavi tudja, hogy sok meccsen fog játszani csapata, így igyekezett néhány játékost tehermentesíteni. Csak csereként lépett pályára Robert Lewandowski és Jules Koundé, nem is játszott Andreas Christensen.

A következő találkozón már egy erősebb és főleg masszívabb csapatot kell kiküldeni a pályára, mert a Sevilla talán keményebb dió, mint a Mallorca vagy a Celta Vigo.

Sérült továbbra is Pedri, valamint nemrég esett ki Frenkie de Jong is.

A várható kezdőcsapat:

Ter Stegen – J. Cancelo, Koundé, Araujo, Baldé – Lopez, Romeu, Gavi – Raphinha, Lewandowski, J. Félix

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.02.05.
barcelona
3:0
sevilla
2022.09.03.
sevilla
0:3
barcelona
2022.04.03.
barcelona
1:0
sevilla
2021.12.21.
sevilla
1:1
barcelona
2021.03.03.
barcelona
3:0
sevilla
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Sevilla

Kicsit bosszús voltam magamra, amiért nem bíztam eléggé a hazai pályán játszó Sevillában. Adta magát a győzelmük, nem is tudom, hol ment félre a gondolat a fejemben. Mindegy, van ilyen, a lényeg, hogy ne üljünk a hülye eredményeken meg a rossz tippeken, menni kell javítani. Ez a cél most.

A Sevilla magabiztos győzelmet aratott a sereghajtó Almeria ellen, szabályosan kiütötték ellenfelüket. Youssef En-Nesyri, Dodi Lukebakio és a sérüléséből felépülő Suso az első félidőben betaláltak, amivel a meccs el is dőlt, de a másodikban Erik Lamela és Kike Salas is gólt rúgott.

Nem volt egy súlycsoportban a két együttes, de azért tegyük hozzá, ez az Almeria eddig nagyjából senkinek nem okozott gondot, így teljesen elszállni sem kell.

A Sevilla most már a 12., de ez még mindig cinkes helyezés, mennének ők feljebb is, de a Barcelona otthonában nem mostanában nyertek utoljára. Oké, tudom, ez a meccs nem a Camp Nouban lesz…

Marcao, Sergio Ramos és Mariano Díaz még mindig sérültek, Tanguy Nianzou, Marcos Acuna és Alfonso Pastor sem áll készen a játékra.

A várható kezdőcsapat:

Nyland – Sánchez, Badé, Gudelj, Salas – Fernando, Sow – Lukebakio, Lamela, Suso – En-Nesyri

Tippelde

Sokba került a hétközi botlás, a Girona és a Real Madrid is nyert, és meg is előzték Xaviékat. Nem lehet hibázni, mint mondtam, ki lehet használni, hogy az előttük levő csapatok most egymás ellen fognak játszani.

A Sevilla kemény csapat, tud kellemetlenségeket okozni, de ez nem szabad, hogy megrettentse Romeuékat.

Tippjeink a következők:

1.: FC Barcelona győzelem

2.: Mindkét fél szerez majd gólt

3.: Két és fél gól feletti eredmény

4.: HT/FT – FC Barcelona/FC Barcelona

Kétgólos vezetésnél a FEZbet meg sem várja a lefújást, azonnal jóváírja a fogadást!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső