Bournemouth – Brentford: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes – 2024.05.11.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 május 08.
Bournemouth
Teljesítmény:
V N N V D
  • Vitality Stadium
  • Május 11. 16:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Brentford
Teljesítmény:
D V N N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Beugrunk az angol első osztályba is, ahol szintén már csak két forduló van hátra. Ez a meccs tulajdonképp semmiről nem dönt, a komolyabb meccsek előrébb és hátrébb zajlanak. A Bournemouth – Brentford találkozót mégsem akartuk kihagyni, mert két szimpatikus középcsapat feszül majd a másiknak.

A Bournemouth megjárta a kiesőzónát, edzőjüket majdnem menesztették, most mégis ott vannak a 10. helyen. Andoni Iraola a lehető legjobbkor térítette magához Kerkez Milosékat, ez így egy szép szezon, bármi is legyen a maradék két meccsükön.

A szép szezon jelző nem illeti meg Thomas Frankékat. A Brentford idén maga alatt teljesített, a megannyi probléma számtalan fontos és befoltozandó lyukat fedett fel, amin a dánnak dolgoznia kell. A lényeg azonban az, hogy a csapat bent maradt.

Igazi tétje tehát a meccsnek nincs, talán pont ezért lesz szórakoztató…

Bournemouth

Magyarként kiemelt figyelemmel követjük a Bournemouth teljesítményét, a szezon elejétől fogva Kerkez Milos is a csapat tagja. Nem volt rossz szezonja a balbekknek, Szoboszlai Dominik árnyékában is sokszor hívta fel magára a figyelmet. Leginkább jó játékával, néha azonban szeleburdiságával. A Wolverhampton elleni mérkőzésen szállt bele kőkeményen ellenfelébe, a piros lapot követően pedig arról beszélt, elpuhult a mai futball. Szerintem én azután a belépő után fel sem keltem volna…

Azóta két meccs telt el. Egyet 3-0-ra nyert meg a cherries, egyet pedig ugyanilyen arányban bukott el. Az első ellenfél a Brighton volt, a második az Arsenal. Az ágyúsok elleni mérkőzésen biztos nem őriznek majd szép emlékeket a játékvezetőről, Coote befújt egy véleményem szerint nevetséges tizenegyest (nézzétek meg a visszajátszást, Havertz konkrétan belehúzza a lábát Traversébe), majd nem adta meg a Bournemouth egy gólját 2-0-nál. A felfokozott hangulat rányomta a bélyegét a vendégekre, nem akart semmi sem sikerülni.

A szezon legfontosabb kérdésére már megkapták a választ a szurkolók, a Bournemouth bentmarad. Sőt mi több, igazán előkelő helyen is végezhet, két körrel a vége előtt egy pontra van a 9. helyen levő West Hamtől.

Hazai mérlegük megfelelő, most épp kiválóan teljesítenek, utolsó öt meccsükön nem kaptak ki és négyszer nyertek. Az összmérleg 7-6-5.

Ahogy mondtam, Kerkez Milos még nem áll rendelkezésre, mellette pedig egész sok a sérült. Nincs Tyler Adams, Luis Sinisterra, Marcus Tavernier, Ryan Fredericks és Chris Mepham.

A várható kezdőcsapat:

Neto – Smith, Zabarnyi, Senesi, Kelly – Cook, Christie – Semenyo, Kluivert, Ouattara – Solanke

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.09.02.Premier League
brentford
2:2
bournemouth
Premier League
2023.01.14.Premier League
brentford
2:0
bournemouth
Premier League
2022.10.01.Premier League
bournemouth
0:0
brentford
Premier League
2021.05.22.Championship
brentford
3:1
bournemouth
Championship
2021.05.17.Championship
bournemouth
1:0
brentford
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Brentford

Az előző két idény sikersztori volt. Ez a mostani nem igazán. A Brentfordtól anno senki nem várt semmit, viszont az eddigiekkel magasra tették a lécet. Talán épp ebbe bukott bele Thomas Frank legénysége. Meg hát a sérülések terén sem volt szerencséje a menedzsernek.

A Brentford élvonalbeli története legrosszabb szereplését vívja most, de legalább a kiesést már megúszták. Két mérkőzéssel a vége előtt esély sincs a leggyengébb három közé esni. Mindenesetre ebből is lehet tanulni, a keretet igenis meg kell hosszabbítani, mert amikor baj volt, Frank nem igazán tudott mihez nyúlni, csak a fiatalokhoz.

Számukra valós tét már nincs, lényegtelen szinte, hogy a 15. vagy a 16. helyen zárnak. Mert másra már esélyük sincs.

A hétvégén a Fulham ellen léptek pályára, akiknek szintén nem nagyon számít már, milyen eredményt érnek el. Nem is hajtották szét az istrángot, a közönség egy nem túl érdekfeszítő (de nem is dögunalmas) 0-0-t láthatott.

Az együttes idegenben mindössze 14 pontot szerzett, mérlegük 4-2-12.

Sérültek: Josh Dasilva, Rico Henry, Aaron Hickey, Ben Mee. Kérdéses Kristoffer Ajer és Mathias Jensen játéka.

A várható kezdőcsapat:

Flekken – Roerslev Rasmussen, Collins, Pinnock, Reguilón – Damsgaard, Nörgaard, Janelt – Mbeumo, Toney, Wissa

Tippelde

Valójában már egyikük sem hajszolja a pontokat, de nyilván feltartott kézzel nem fognak pályára lépni. Talán egy közönségszórakoztató mérkőzést láthatunk a teher hiányából fakadóan, vagy épp ennek ellenkezőjét?

Fő tippek:

1.: Bournemouth győzelem

2.: Mindkét fél szerez majd gólt

Heti Reload bónusz a Joker8 oldalán! A bónusz mértéke 50%, legfeljebb 150.000 Ft-ig

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső