Newcastle United – Brighton: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes – 2024.05.11.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 május 08.
Newcastle United
Teljesítmény:
N N V N N
  • St. James Park
  • Május 11. 16:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Brighton
Teljesítmény:
N V V D V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Ha van egy kis szerencséje a hazai csapatnak, még a hatodik pozíciót megcsíphetik a maradék három fordulóban. A Newcastle United a tavalyi bravúrt nem tudta megismételni, a Bajnokok Ligája nem fog összejönni, de a második vagy harmadik számú kupasorozatban talán elindulhatnak. Az EKL csak rajtuk múlik, ha minden meccsüket nyerik, akkor az üldözőknek nincs esélye. Az EL-hez már kell a Tottenham is.

Megannyi problémája volt idén Eddie Howe-nak, ahhoz képest igencsak szép ez a felsőházi szereplés. Ellenfelüket nem tudjuk dicsérni, ebben a Brightonban sokkal több a potenciál, ami idén viszont bennük is maradt. Szintén sok problémával néztek szembe, de valahogy mégsem tudtak belőle olyan jól kijönni, mint a szarkák.

Jöjjön a Newcastle United – Brighton találkozó!

Newcastle United

Befoghatja még az ötödik helyen álló Tottenham csapatát a Newcastle? Ha a fővárosiakon múlik, akkor igen. A Spurs még a BL-re is esélyes volt (matematikailag még most is az), de egymás után négy vereséget szenvedtek, így most már inkább a hátuk mögé kell nézegetniük.

A Newcastle négy ponttal van lemaradva és mindkét együttesnek három-három meccse van hátra.

A Spursszel szemben a szarkáknak most jól megy a játék. Nem volt ez mindig így, de a korábbi botlásokat már megmagyaráztuk: Rengeteg sérülése volt Eddie Howe-nak, ami miatt sosem tudta a gálakezdőjét játszatni. A friss hírek alapján ez még jó ideig így lesz: Sandro Tonali Angliában sem fogta vissza magát, ott is játszott, ami miatt újabb eltiltás vár rá: az eredeti tíz hónapot további kettővel toldották meg.

Az olasz nélkül is van élet a St. James’ Parkban, illetve bárhol, ahol a Newcastle pályára lép. A Turf Moorban például 4-1-re nyertek a hétvégén, még mélyebbre lökve a Burnley együttesét. Az újonc ezzel a vereséggel még nem esett ki, azonban a kövi fordulóban már feltehetjük őket is a Championship felé tartó vonatra.

A vendégek egyébként teljesen megérdemelten nyertek, Callum Wilson, Sean Longstaff, Bruno Guimaraes már az első félidőben bevették a kaput, majd Alexander Isak is gólt szerzett (meg kihagyott egy tizenegyest).

A Brightonon kívül még a Manchester United, illetve a Brentford ellen játszik a Newcastle.

Hazai mérlegük erős, tizenkét győzelemből, három döntetlenből és három vereségből áll.

Sérültekből (és eltiltottból) most is van dögivel, nyolcan nem játszhatnak: Kieran Trippier, Matt Targett, Fabian Schär, Joe Willock, Lewis Miley, Sandro Tonali, Jamaal Lascelles és Sven Botman.

A várható kezdőcsapat:

Pope – Livramento, Krafth, Burn, Hall – Murphy, B. Guimaraes, Longstaff – Wilson, Isak, Gordon

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.09.02.Premier League
brighton
3:1
newcastle united
Premier League
2023.07.29.Barátságos Mérkőzés
brighton
1:2
newcastle united
Barátságos Mérkőzés
2023.05.18.Premier League
newcastle united
4:1
brighton
Premier League
2022.08.13.Premier League
brighton
0:0
newcastle united
Premier League
2022.03.05.Premier League
newcastle united
2:1
brighton
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Brighton

Nem ez lesz az a szezon, amire a Brighton szurkolói majd szívesen emlékeznek. A sirályok jó kezdés után fokozatosan estek vissza, mígnem elérték az alsóházat. Aggódniuk nem kell a kiesés miatt vagy ilyesmi, de a Brightonnál már nem is ebben mérik a csalódást. Tavaly ugyanis európai kupaindulást érő helyen végeztek Roberto De Zerbi irányításával. Talán pont ez okozta a problémát. Hogy a Brighton nem bírta a sokszoros terhelést. No meg az is sokat számít, hogy alapjáraton egy fiatal, rutintalan csapatról van szó. És még sérültből is rengeteg volt.

Hatmeccses nyeretlenségi szériát sikerült a hétvégén megszakítani, az EKL-elődöntő visszavágójával foglalatoskodó Aston Villát győzték le 1-0-ra. Nagy szó ez, Emeryék jelen állás szerint jövőre a Bajnokok Ligájában indulhatnak. Góljukat Joao Pedro szerezte a 87. percben. Miután tizenegy méterről nem sikerült betalálni, a kipattanót begyötörte.

Idegenben mondjuk úgy, nem tudnak meggyőző játékot bemutatni. Hónapok óta nem nyertek, utolsó hét meccsükből ötöt buktak el.

Sérültek: Jan Paul van Hecke, James Milner, Tariq Lamptey, Mitoma Kaoru, Pervis Estupinan, Jack Hinshelwood, Evan Ferguson, Solly March, Adam Lallana.

A várható kezdőcsapat:

Verbruggen – Veltman, Webster, Dunk, Igor – Gross, Gilmour – Buonanotte, Joao Pedro, Adingra – Welbeck

Tippelde

Hiába tűnik tartalékosnak a Newcastle, látható, hogy még ez sem tántoríthatja el őket a céljuktól. Ami kétségtelenül az ötödik hely. Otthon nehéz őket megfogni, és motiváció híján a Brighton is a horgukra akad…

Fő tippek:

1.: Newcastle United győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

Fogadj az Ivibet oldalán és nyerj akár 350.000 Ft-nyi ingyen fogadást!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső