Brentford – Luton: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes – 2023.12.02.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 november 30.
Brentford
Teljesítmény:
V V N N N
  • Brentford Stadium
  • December 02. 16:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Luton
Teljesítmény:
N V D V D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A mostani mérkőzést követően még egy találkozó vár ránk, az viszont már a másodosztályból érkezik. Öröm látni, hogy a Brentford bizonyos szinten magára talált, és ezt még akkor is tartom, ha a méhek az utolsó két meccsüket elbukták. Nem volt egyszerű dolguk, hiszen a Liverpool elleni meccset egy Arsenal elleni követte…

Itt az idő, hogy visszatérjenek a helyes útra, a kereszteződésben pedig egy újonc, a Luton áll. Amely igyekszik kihozni magából a maximumot, a nyilvánvaló anyagi különbségek látszanak, de lelkesedéssel, jó kölcsönjátékosokkal valamelyest ezt tudják pótolni, és nagy csatában vannak a bennmaradásért. Persze tegyük hozzá, kiesőhelyen lennének, ha nem volna az Everton tízpontos levonása. De ezt csak halkan jegyzem meg, mert van, kész. Bááár… anno a Juventus is -15-tel kezdett, aztán abból -10 lett, és úgy tudom, az Everton is fellebbezett a döntés ellen.

Lényegtelen a mi szempontunkból, a Brentford – Luton mérkőzés következik, az online sportfogadás szakemberei pedig kötelezően a hazaiakat ajánlják a szorzóikkal. Az Ivibet oldalán 1.50 a méhek sikere, 4.70 az iksz, a kalaposoké 7.00.

Brentford

Fura szezon ez a Brentford számára. A Premier League egyik legszimpatikusabb együttese a pályán hol szebb, hol pedig kevésbé szép arcát mutatja, az eredmények hol jönnek, hol nem. Most épp a 11. helyet foglalják el, 4-4-5-ös mérleggel.

Volt egy gyengébb időszak, amikor még az is megfordult az emberek fejében, hogy esetleg a Brentford idén a kiesés ellen fog küzdeni, de pár szép győzelemmel feltornázták magukat a középmezőnybe.

Aztán jött két kemény meccs, és Thomas Frankék egyiken sem szereztek pontot. A Liverpool elleni 3-0 után jött az Arsenal elleni hazai meccs, ahol szépen tartották magukat a tavalyi ezüstérmessel szemben.

Ám ez semmit nem ért, a meccs végén elfeledkeztek Kai Havertzről, az utolsó percekben foszlott semmivé az egy pontjuk.

Ezúttal is otthon lépnek pályára, ahol eddig a 16-ból 9 pontot szereztek. Megverték a Burnley-t és a West Hamet, ikszeltek a Tottenhammel, a Crystal Palace-szal és a Bournemouthszal, kikaptak az Evertontól és az Arsenaltól.

Több olyan hiányzójuk van, aki még messze van a visszatéréstől. Ilyen például Rico Henry, Aaron Hickey, Kevin Schade, de ezúttal kimarad Nathan Collins, Josh Dasilva és Mikkel Damsgaard is. Na meg még ott van Mathias Jensen és Mads Roerslev Rasmussen, akiknek kérdőjeles a játéka, illetve Ivan Toney, aki eltiltott.

Szóval Franknak fel kell kötnie a nadrágot, mert jelentősen szerényebb kerettel kell nekivágni a Luton elleni találkozónak.

A várható kezdőcsapat:

Flekken – Ajer, Pinnock, Mee, Roerslev Rasmussen – Janelt, Nörgaard, Jensen – Mbeumo, Wissa

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2021.01.20.Championship
brentford
1:0
luton
Championship
2020.10.31.Championship
luton
0:3
brentford
Championship
2020.02.25.Championship
luton
2:1
brentford
Championship
2019.11.30.Championship
brentford
7:0
luton
Championship
2015.07.28.Barátságos Mérkőzés
luton
2:1
brentford
Barátságos Mérkőzés
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Luton

Küzd a Luton, ez előtt mindenképp meg kell állni, és tapsolni egy keveset. Hatalmas az anyagi különbség köztük és a PL összes többi résztvevője között, ez látszik, de persze nyilvánvaló is. A Luton ennek ellenére jelen pillanatban nem áll kiesőhelyen, sőt a hétvégén egy kicsit messzebb kerültek attól.

Eltelt a PL-ből 13 forduló, és az újonc most aratta második sikerét, ezúttal sikerült legyőzniük a Crystal Palace-t. Nem kis szó ez véleményem szerint. A találkozó utolsó félórája hozott igazi izgalmakat, előbb a Palace lőtt egy lesgólt, aztán Teden Mengi a hazaiakat juttatta előnyhöz. Két percig tartott az öröm, viszont a csereember, Jacob Brown a 83. percben újra vezetést szerzett, ez pedig kitartott.

A két győzelem mellett három iksze és nyolc veresége van a csapatnak, ők számítanak a legrosszabb még bennmaradó helyen levő együttesnek.

Idegenben annyira nem megy nekik, 1-1-5-ös a mérleg.

Dan Potts, Mads Andersen, Reece Burke, Albert Sambi Lokonga, Cauley Woodrow, Issa Kabore és Marvelous Nakamba sem áll rendelkezésre, tehát Rob Edwards legénysége sem tud a legjobb csapatával kiállni.

A várható kezdőcsapat:

Kaminski – Mengi, Lockyer, Osho – Doughty, Mpanzu, Barkley, Bell – Townsend, Ogbene – Morris

Tippelde

Mindig el tudok vonatkoztatni attól, ha egy csapat szimpatikus, márpedig most az a helyzet, hogy mindkettő az. Mindkét csapat valami olyasmit tett le az asztalra, amire nem sokan gondoltak, amiben senki nem hitt. Most mégis a legjobbak között vannak.

A hiányzókat látva azon gondolkoztam, melyik csapatnak fájhatnak jobban a sérültek. Azt kell mondjam, a Brentford kerete erősebb, könnyebben tudnak pótolni. De ha Jensen és Rasmussen nem épül fel, akkor egy erős B-csapat fog kiállni.

Tippjeink a következők:

1.: Brentford győzelem

2.: Két és fél gól alatti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt: Nem

Pörgesd fel a játékot egy 50%-os újratöltési bónusszal a Slotimonál akár 20.000 Ft értékben!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső