Arsenal – Wolverhampton: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes – 2023.12.02.

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2023 november 30.
Arsenal
Teljesítmény:
N N N N V
  • Emirates Stadium
  • December 02. 16:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Wolverhampton
Teljesítmény:
V N V D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A nap hátralévő részében már csak angol mérkőzésekkel fogunk foglalkozni. A múlt heti kirándulásunk a Premier League – és a Championship – világában jól sült el összességében, ezért most is körülnéztünk az angol első-, és másodosztályú bajnokság meccsei között. Találtunk is pár izgit, de bevallom, a jobb meccsek majd holnap kerülnek képernyőre. A Newcastle a MU-val, a City a Tottenhammel fog játszani.

Az Arsenal pedig a Wolverhamptont fogadja. Tavaly ellenük lehettek volna bajnokok az ágyúsok, ha nem szúrják el a szezon kétharmadánál a dolgokat. A kiütéses győzelem azonban így sem maradt el, ám ez már egy másik Wolverhampton. Julen Lopetegui, akinél éveken át kilincselt a csapat elnöke, a szezon elején távozott, helyére az a Gary O’Neil érkezett, aki egy idénnyel korábban a Bournemoutht mentette meg a kieséstől.

A kémia megvan, és bár ez a Wolverhampton már sosem lesz az igazi, az, amelyikben Ruben Neves, Raúl Jiménez vagy Adama Traoré ontotta a gólokat, amelynek padján Nuno Espirito Santo a nemzetközi kupaindulásért harcolt, nincsenek elveszve. Eddig…

Az Arsenal maradna az élen, az online sportfogadás szakértői szerint pedig maradni is fognak. A 20bet oldalán 1.30 a hazai siker és 11.00 a vendég, 6.00 az iksz.

Következzen az Arsenal – Wolverhampton találkozó!

Arsenal

Kai Havertz, a sokat szidott ex-Chelsea-s nevét most egy fokkal szofisztikáltabb szituációkban használják az Arsenal szurkolói. Rengeteg kritikát kapott, valljuk be, jogosan, de a játékos talán kezd magára találni. Azért emeltem őt ki, mert ő volt az, akinek góljával nyertek a Brentford elleni meccsen, és amelynek köszönhetően az első helyre álltak a Premier League-ben. Kellett persze a saját győzelmük mellé az is, hogy a Manchester Cityvel döntetlent játsszon a Liverpool…

Nem csak a bajnokság megy jól, a Bajnokok Ligája is. Nem hittük volna, hogy ilyen durván kiütik ellenfelüket, de tegnap este szétszedték a Lenst. Már az első félidőben 5-0-ra vezettek, a másodikban meg jelentősen visszavettek, hadd támadjanak a vendégek. Ők meg legalább valamennyire pihenhettek. Havertz ezúttal is betalált, mellette Gabriel Jesus, Bukayo Saka, Gabriel Martinelli, Martin Ödegaard és Jorginho voltak eredményesek.

Jó formát mutat az Arsenal, a legutóbbi négy meccsüket egyaránt nyerték, a Newcastle elleni botrányos meccs volt az utolsó, ahol kikaptak.

Egyre kevesebb a sérült, bár most Fabio Vieira kiesett, így csatlakozott Jurrien Timber, Emile Smith Rowe és Thomas Partey hármasához.

Otthon csak a Fulham és a Tottenham fogta meg őket, többi meccsüket megnyerték.

A várható kezdőcsapat:

Raya – White, Saliba, Gabriel Magalhaes, Zinchenko – Ödegaard, Rice, Havertz – Saka, Gabriel Jesus, Martinelli

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.05.28.Premier League
arsenal
5:0
wolverhampton
Premier League
2022.11.12.Premier League
wolverhampton
0:2
arsenal
Premier League
2022.02.24.Premier League
arsenal
2:1
wolverhampton
Premier League
2022.02.10.Premier League
wolverhampton
0:1
arsenal
Premier League
2021.02.02.Premier League
wolverhampton
2:1
arsenal
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Wolverhampton

Tartom, amit mondtam odafent. Ez a Wolverhampton köszönőviszonyban sincs már a Santo-féle legénységgel. Akkoriban túlsúlyban a portugálok vitték előre a csapatot, és tényleg, ott voltak a felsőgázban, ostromolták a legjobb hatot, és senki nem tudhatta magát biztonságban tőlük. Aztán ez a csapat – Santo távozását követően – egyre jobban kezdett szétesni. Ruben Neves volt az első igazán komolyan fájó távozó, azóta már Jiménez és Adama Traoré sincs itt, Rui Patricio is lelépett, és még sorolhatnám a fontos játékosokat.

Raúl Jiménez és Adama Traoré épp abba a Fulhambe igazolt, amely legutóbb megverte a Wolverhamptont. A fővárosban rendezett találkozó öt gólt hozott, drámát, fordulatokat egyaránt tartogatott. És sok butaságot. A Wolverhampton Hwang Hee-chan (a koreai srác) és Matheus Cunha találataival kétszer is képes volt egyenlíteni, de a védelem összehozott két tizenegyest a hazaiaknak, mindkettőt bevágta Willian, a másodikat a 94. percben, így kikaptak O’Neilék.

A csapat most a tabella 12. helyét foglalja el négy győzelemmel, három döntetlennel és hat vereséggel. Idegenben 15 pontjuk majd felét gyűjtötték, mérlegük 2-1-4.

A legutóbbi meccsen Craig Dawson eltiltás miatt nem játszhatott, ő tehát visszatér, Joseph Hodge, Pedro Neto és Rayan Ait Nouri sérültek, több mint valószínű, hogy egyikük sem lesz pályán.

A várható kezdőcsapat:

Sa – Semedo, Kilman, Dawson, Toti – Hwang, Lemina, Joao Gomes, Sarabia – Bellegarde – M. Cunha

Tippelde

Dawson visszatérésével sokat erősödik a védelem, de ezúttal nem Willianék, hanem egy sokkal erősebb támadó trió rohamoz majd. Gabriel Jesust, Gabriel Martinellit, Bukayo Sakát és a többieket nehéz lesz feltartóztatni, és bár a Wolverhampton komoly meglepetéseket is okozott már, kétlem, hogy most ez sikerülni fog nekik az Emirates közönsége előtt.

Tippjeink a következők:

1.: Arsenal győzelem

2.: Mindkét fél szerez majd gólt: Nem

3.: Bukayo Saka bármikor szerez gólt

A Hotbetnél mindig nyersz! Szerezz egy ingyenes fogadást akár 10.000 Ft értékben a következő sikertelen fogadásod után, és térj újra vissza a játékba!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső