Manchester City – West Ham United: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 május 02.
Manchester City
Teljesítmény:
N N N D N
  • Etihad Stadium
  • Május 03. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
West Ham United
Teljesítmény:
V V N N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Szerintem már egyáltalán nem túlzás azt állítani, hogy a következő angol bajnok mérkőzésével folytatjuk. Pep Guardiola együttese lemondott a Premier League-cím megvédéséről, de Mikel Artetáék tálcán nyújtották azt, kiengedték a kezükből, a City pedig köszönte szépen, és kihasználta.

Még nem lehet kijelenteni, hogy meglesz a bajnoki cím, de – ahogy az NSO-nál fogalmaztak -, Haalandék a kupa egyik fülét már fogják.

A West Ham United érkezik az Etihadba a hétvégén, a győzelem a hazaiak számára kötelező.

Hazai győzelemre számítanak az összes olyan oldalnál, ahol a sportfogadás jelenti a fő fókuszt -, hogy sima győzelem következik, 1.20-at fizetnek a hazaiakra, 8.00-t a döntetlenre és 16.00-t a vendégekre.

A fenti szorzókat az Unibettől hoztam.

A Manchester City – West Ham United találkozó következik most.

Manchester City

Egyre közelebb az újabb bajnoki cím Pep Guardioláék számára. A Manchester City úgy előzte meg az Arsenal együttesét, hogy még van elmaradt meccsük is, innentől kezdve ez már sétagalopp kell, hogy legyen a számukra. Négypontos előnyt szerezhetnek, ha bepótolják az elmaradt meccsüket, ráadásul ma este az Arsenal a Chelsea-vel játszik rangadót. És bár a Chelsea borzalmas formában van, az Arsenal sem sokkal jobb mostanában…

De most ne róluk beszéljünk, hanem a Cityről. Nekik nincs gondjuk a formájukkal, az utóbbi időben győzelmet győzelemre halmoznak, és így tettek a hétvégén is, amikor a Fulham ellen idegenben győztek 2-1-re.

Kissé talán szorosnak tűnik a meccs, de sok helyzetet puskázott el a City. Jack Grealish például kapufát lőtt, de mellette Erling Haaland is hagyott ki lehetőségeket. De gólt is szerzett a norvég, mellette pedig Julian Alvarez bombája is a hálóban kötött ki.

A City hazai pályán nem nagyon finomkodik az ellenfelekkel, az utóbbi időben senki nem úszta meg az Etihadba való látogatást olcsón. Az Arsenal és a Liverpool négyet, a Leicester és az Aston Villa hármat, a Newcastle két gólt kapott. A csapat teljes hazai mérlege a PL-ben 14-1-1.

Az Arsenal elleni mérkőzés talán legjobbja, Kevin De Bruyne a Fulham ellen nem játszott, és ezúttal is kérdéses, hogy ott lehet-e. A legtöbben azt mondják, igen.

Aki viszont tuti nem lesz ott, az Nathan Aké, aki továbbra is sérült.

A várható kezdőcsapat:

Ederson – Walker, Dias, Akanji – Mahrez, Rodri, Stones, Grealish – De Bruyne, Álvarez – Haaland

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2022.08.07.Premier League
west ham
0:2
man city
Premier League
2022.05.15.Premier League
west ham
2:2
man city
Premier League
2021.11.28.Premier League
man city
2:1
west ham
Premier League
2021.10.27.Angol Ligakupa
west ham
5:3
man city
Angol Ligakupa
2021.02.27.Premier League
man city
2:1
west ham
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

West Ham United

Mikor a szurkolók már kezdtek fellélegezni, hogy legalább a kiesés miatt nem kell aggódni a kalapácsosoknál, jött két vereség, ami megint más megvilágításba helyezte a dolgokat.

A jó formának vége, legalábbis úgy tűnik, a West Ham az elmúlt két meccsén nulla pontot szerzett, kikaptak 2-1-re a Liverpooltól, majd a hétvégén a Crystal Palace-tól 4-3-ra. Az izgalmas mérkőzésen a vendégek Tomas Soucek révén szerezték meg a vezetést, majd a Palace 3-1-re fordított. Michail Antonio még az első félidőben szépített, de a hazaiak a második félidőben megint elhúztak, Nayef Aguerd gólja csak az eredmény kozmetikázásához volt elegendő.

David Moyes együttese négy-öt pontra van a kiesőjelöltek garmadájától, az Evertontól, a Nottinghamtől, a Leicesteről és a Leedstől.

Idegenben 3-3-10-es mérlegük megint nem azt erősíti, hogy az Etihadban lehet bármiféle esélyük.

Gianluca Scamacca várhatóan idén már nem lép pályára, mellette most Kurt Zouma esett ki, ami azért nagy érvágás.

A várható kezdőcsapat:

Fabianski – Coufal, Ogbonna, Aguerd, Cresswell – Soucek, Rice – Bowen, Paqueta, Benrahma – Antonio

Tippelde

Az elmúlt öt mérkőzésen, amit a City otthon játszott, három gólt kaptak. Pedig elég erős csapatokkal mérkőztek meg, mint az Arsenal, a Bayern München vagy a Liverpool.

A West Ham nincs jó helyzetben, míg a hazaiak igen, ám azt nem tehetik meg, hogy félvállról vegyék a találkozót. Úgy gondolom, a legjobb döntés ezúttal az, ha a két és fél gól feletti eredményre tippelünk.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.48 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.46 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.45 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső