Bristol City – West Ham United: Fogadási Tippek és FA Kupa Előzetes – 2024.01.16.

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2024 január 15.
Bristol City
Teljesítmény:
V D V D N
  • Ashton Gate Stadium
  • Január 16. 20:45
Nézd élőben itt:
Rabona
West Ham United
Teljesítmény:
D D N N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Mai utolsó mérkőzésünk következik. Lehet, hogy nem jó lóra tettünk azzal, hogy kupameccsekre tippelgettünk, hiszen azért a legtöbben tudják az online sportfogadás kedvelői közül, hogy egy kupameccs sokkal nehezebb terep, mint egy bajnoki. De hát ezek a hét eleji meccsek, vétek lenne csak úgy elmenni mellettük… Még akkor is, ha benne van a bukás lehetősége.

A Bristol City – West Ham United találkozóval zárunk, amely papíron országos kettes, mivel azonban egy kupameccsről van szó, ráadásul egy megismételt meccsen, ezt mégsem jelenthetjük ki.

Nagy Ádám egykori együttese nem a legjobb napjait éli, bár tőlük már megszoktuk ezt az egyhelyben topogós játékot. A West Ham pedig, ha nem is kupaspecialista, de azért mégiscsak megnyerték tavaly az EKL-t, David Moyes tehát tudja, hogy kell az ilyesfajta tornákon szerepelni.

Na jó, nem beszélek tovább a semmiről, hanem nézzük inkább a szorzókat: A GGBetnél 1.80 a vendégsiker, 3.70 a hazai, 3.80 a döntetlen.

Bristol City

Több együttesnél is volt már edzőváltás a Championship csapatai között, és ebben a Bristol sem kivétel. A gyenge szereplés miatt november elején menesztették Nigel Pearsont, a helyére ideiglenesen leült Curtis Fleming, de nyolc nap után megvolt a végleges megoldás. A csak 38 esztendős Liam Manning érkezett, aki azelőtt az Oxford United edzője volt.

Nem lehet azt mondani, hogy kirángatta a csapatot a gödörből, de azért vannak szép eredményei a fiatal menedzsernek. De most ők is elég nagy mélyrepülésben vannak, hiszen az elmúlt négy mérkőzésük közül egyet sem tudtak megnyerni. Három győztes meccs után (Sunderland, Hull, Watford) ikszeltek a Birminghammel, kikaptak a Millwall és a Preston ellen, és ugye itt van a WHU elleni iksz, ami mondjuk inkább bravúr.

A hétvégén a gyenge Preston tudta őket legyőzni, aminek köszönhetően meg is előzték őket. Így a Bristol most a 14. helyen áll, tőlük kábé ezt is szoktuk meg, valahol a középmezőny közepén vagy végén szoktak lenni.

Ezúttal hazai pályán fognak játszani, ahol az elmúlt hetekben azért voltak szép sikereik: Megverték például a Sunderlandet és a Hullt, két olyan csapatot, amelyek a rájátszásra hajtanak, illetve a Middlesbrought is, ők szintén PL-csapat szeretnének lenni.

Egy új arcot lehet náluk felfedezni, a 18 esztendős Adam Murphy csatlakozott Írországból.

Mark Sykes, Rob Atkinson, Ayman Benarous és Kal Naismith sérültek.

A várható kezdőcsapat:

O’Leary – Tanner, Vyner, Dickie, Pring – Williams, Gardner-Hickman – Bell, Knight, Mehmeti – Conway

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2024.01.07.FA Kupa
west ham
1:1
bristol city
FA Kupa
2015.01.25.FA Kupa
bristol city
0:1
west ham
FA Kupa
2012.04.17.Championship
bristol city
1:1
west ham
Championship
2011.11.01.Championship
west ham
0:0
bristol city
Championship
1993.01.27.Championship
west ham
2:0
bristol city
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

West Ham United

Az, hogy a WHU-nak még egyszer ismételnie kell másodosztályú ellenfele ellen, az egyik legnagyobb meglepetés volt az FA Kupa harmadik fordulójában. A fővárosiak általában jól értenek a kupameccsekhez, és nem is tartalékos összeállításban léptek pályára.

Mindezek ellenére csak Jarrod Bowen tudott a hálóba találni – mármint szabályos gólt csak ő tudott szerezni -, és ez nem volt elég. A mezőnyfölény szemmel látható volt, illetve a statisztikákból is kiolvasható, de a gólok száma az, ami igazán ér valamit. Abból meg mindkét csapat neve mellett egy volt.

A hétvégén erre az összecsapásra rá tudtak pihenni Paquetáék, nekik nem volt meccsük, ez már egy előny a Bristolhoz képest.

Az elmúlt hetekben nem kapott ki az együttes, többek között két nagyot, a MU-t és az Arsenalt is megverték, míg a Brighton ellen ikszeltek.

Idegenben értek el szép bravúrokat, a Tottenhamet is legyőzték, viszont a Fulham ötöt vágott nekik, a Liverpool szintén.

Nagyon sok a pletyka a téli átigazolásokról, szó van Steven Bergwijn, Santiago Giménez, Akor Adams, Max Kilman és Jack Clarke megszerzéséről is, többeket (Said Benrahma, Ben Johnson, Danny Ings) elengedéséről. Ami biztos, hogy Thilo Kehrert kölcsönadták a Monaconak.

Többen kisebb sérüléssel küzdenek, Konstantinos Mavropanos és Vladimir Coufal valószínűleg játszhat már kedden. Jarrod Bowen és Lucas Paqueta nem, ahogy Michail Antonio, Mohammed Kudus és Nayef Aguerd sem. Előbbiek sérültek, utóbbi pedig az Afrikai Nemzetek Kupáján Marokkót erősíti.

A várható kezdőcsapat:

Fabianski – Coufal, Mavropanos, Zouma, Emerson – Soucek, Alvarez – Cornet, Ward-Prowse, Fornals – Ings

Tippelde

Sok jó játékosát kell kihagynia Moyesnak, de ez nem szabad, hogy gondot okozzon a Bristol ellen. A West Ham jobb csapat, a legutóbbi botlásra nem számítottunk, de a WHU kiesésére még inkább nem számíthatunk.

Tippjeink a következők:

1.: West Ham United győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt

Növeld a szorzóidat! Tégy egy multifogadást a 20BET oldalán, és nyerj akár 100%-kal több pénzt!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső