Valencia – Celta Vigo: Fogadási Tippek és Spanyol Kupa Előzetes – 2024.01.17.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 január 16.
Valencia
Teljesítmény:
N N N N D
  • Camp de Mestalla
  • Január 17. 20:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Celta Vigo
Teljesítmény:
D N N V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Bár tegnap azt mondtam, amit csinálunk, az elég nehéz téma, de csak nem állunk le vele ma sem. Ma még az az egy szem bajnoki sem lesz meg, csak kupameccsek.

Egy spanyolországi meccset választottunk elsőként, amiből ma összesen három is lesz. A hétvégén nagyot játszó Valencia a bajnokságban (majdnem) kiesőhelyen levő Celta Vigot fogadja a Mestallában. Ez már a Copa del Rey negyeddöntője, innen már csak pár lépés a győzelem. Nemrég a Valencia megtapasztalhatta, milyen is döntőbe kerülni, azt azonban nem, hogy milyen a trófeát felemelni.

A Celta számára a tavasz nehéz lesz, elsősorban számukra nem a kupa a fontos, sokkal inkább az, hogy ne essenek ki.

A bukik számára a Valencia esélyesebb (2.20; 3.30; 3.40), és szerintünk is közelebb a sikerhez Hugo Duroék.

Jöjjön a Valencia – Celta Vigo találkozó!

Valencia

Fura egy csapat a Valencia, ezt meg kell hagyni. Rubén Baraja érkezésével elkezdtek jóra fordulni a dolgok, az egykori közönségkedvenc játékos a kispadon is megállja a helyét – bár korábban nem nagyon volt tapasztalata edzőként -, és előbb bent tartotta a Valenciát, majd az idei szezonban magasabbra emelte a lécet. A kelet-spanyol csapat a bajnokságban a nyolcadik helyet foglalja el, a hatodik Real Sociedad már csak három pontra van tőlük. Jelen állás szerint benne van az is, hogy Javi Guerráék jövőre megmutathatják magukat a nemzetközi porondon.

A hétvégén a Cadiz otthonába látogattak, és 4-1-re nyertek a kiesőjelölt ellen. Nagyon simának tűnik ez végeredmény alapján, de a 90. percben még 2-1-re vezettek csak a vendégek. A csapat góljait Hugo Duro, Diego Lopez, Javi Guerra és Jesus Vazquez szerezték.

Ami a kupát illeti, a valenciai legényeknek eddig három ellenfélen kellett magukat átverekedni. Az UD Logronest 2-0-ra, az Arosa SC-t 1-0-ra verték, majd következett mind közül a legnehezebb meccs, az FC Cartagena elleni, ahol a rendes játékidőben nem is tudtak nyerni, még annak ellenére sem, hogy a kiscsapat egy félidőt emberhátrányban játszott. Sergi Canos egyenlített a második félidőben, majd a hosszabításban José Gaya döntött.

Nem is olyan rég már fogadták a Celtát hazai pályán, akkor nem tudtak nekik gólt rúgni, igaz, akkortájt nem is ment annyira a csapatnak, mint most (négy győzelem, egy döntetlen).

A keretből hárman sérültek, pontosabban ketten biztosan nem lehetnek majd a pályán, Roman Yaremchuk és André Almeida, míg Hugo González játéka kétséges. Illetve lesz még két hiányzó, Selim Amallah és Mouctar Diakhaby az ANK-n szerepel.

A várható kezdőcsapat:

Mamardashvili – Correia, Mosquera, Gabriel Paulista, Gaya – Perez, Guerra, Pepelu, Canos – H. Duro, Lopez

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.11.25.LaLiga
valencia
0:0
celta vigo
LaLiga
2023.05.14.LaLiga
celta vigo
1:2
valencia
LaLiga
2022.09.17.LaLiga
valencia
3:0
celta vigo
LaLiga
2022.05.21.LaLiga
valencia
2:0
celta vigo
LaLiga
2021.12.05.LaLiga
celta vigo
1:2
valencia
LaLiga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Celta Vigo

A Celta mestere, Rafa Benítez vissza tudott kapaszkodni a szakadék széléről. Egyesek már azt pedzegették, hogy az edzőt el fogják küldeni, és valóban a szőnyeg szélén állt a csapat gyenge szereplése miatt, de egyelőre el tudta odázni ezt azzal, hogy ellépett a kiesőhelyekről. Na azért el nem távolodott, köztük és a kiesőhelyen levő Cadiz között kettő pont a difi.

Volt néhány szép eredményük, ide tartozik a Real Betis legyőzése, előtte a Granadát is megverték, a hétvégén pedig a Mallorca ellen ikszeltek Iago Aspas góljának köszönhetően.

A kupában ők is három meccsen vannak túl, a Turegano (4-0) után a Sestao (2-1) következett, végül az Amorebieta (4-2). Ezen a találkozón Anastasios Douvikas kettőt vágott, betalált Miguel Rodríguez, illetve az eddigi egyetlen friss igazolás, Jailson.

A Celta idegenben nem a legbiztosabb lábú csapat, a bajnokságban legalábbis semmiképp. A kupában meg még igazán erős ellenféllel nem találkoztak.

Náluk is van egy játékos, aki az Afrikai Nemzetek Kupáján van, ő Jonathan Bamba, míg Carl Starfelt, Joseph Aidoo és Franco Cervi.

A várható kezdőcsapat:

Guaita – Mingueza, Marques Siqueira, Nunez, Dominguez, Sánchez – Perez, Tapia, Dotor – Douvikas, Larsen

Tippelde

Mindketten jó (jobb) formába kerültek, ami egy picit nehezíti a dolgokat. A hazai pálya előnyét legutóbb nem tudták kihasználni, a Celta akkor döntetlent ért el. A közönség számára ez most nem elég, győzni kell a Valenciának.

Tippjeink a következők:

1.: Valencia győzelem

2.: Két és fél gól alatti eredmény

Versenyezz más Ivibet játékosokkal és szerezz ingyenes fogadásokat! Több mint 2.400.000 Ft összdíjazás!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső