Burnley – Middlesbrough: Fogadási Tippek és Championship Előzetes

Olvasd el 8 perc alatt szerző Bartos László 2022 december 15.
Burnley
Teljesítmény:
N N N V N
  • Turf Moor
  • December 17. 16:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Middlesbrough
Teljesítmény:
N N N N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Maradt két meccs a világbajnokságról, de a Horvátország – Marokkó, illetve az Argentína – Franciaország meccsekről majd holnap fogunk írni, gyűjtjük addig az információkat. Helyette hoztunk két Championship-meccset. Ahogy mondtam, most is szeretnénk a lehető legtöbb másodosztályú bajnoki meccsről beszélni. Ilyen a Burnley – Middlesbrough találkozó is. Még mielőtt elkezdődött volna a bajnokság, a bukmékerek, például a bet365, azt mondták, hogy a feljutásra három csapatnak van nagy esélye. A Burnley és a Middlesbrough ott voltak ebben a háromban.

A Burnley új edzővel vezeti a másodosztályt, megújult a keret is, de ez mit sem számít, Vincent Kompany kihozza a maximumot ebből a társaságból. A másik oldalon viszont akadnak problémák, nem is kicsik. Már odáig fajult a helyzet, hogy Chris Wildert elküldték a kispadról, a helyére érkező Michael Carrick viszont képes volt felpofozni a játékosokat, és azóta a Boro vált a Championship egyik legjobb formában levő együttesévé. Szóval akárhogy is nézzük, ez egy nagyon izgalmas meccs lesz. És a végén lehet, hogy tényleg két feljutó fog összecsapni.

Nézzük, hogy látják ezt a találkozót a fogadóirodák! Az Unibet – példának okáért – azt mondja, a hazaiaknak több esélye van. 2.15-öt fizetnek a Burnley győzelmére, a döntetlen 3.35, míg a Middlesbrough sikere 3.60.

A mai napon még egy angol másodosztályú meccs érkezik, aztán holnap meccsdömping: Terveink szerint mindegyik angol másodosztályú meccs itt lesz, nem mellesleg pedig érkezünk a VB bronzmeccsével és döntőjével is.

Burnley

Nem csak egy, két tippet is mondtunk a QPR és a Burnley múltheti mérkőzésére. Tekintve, hogy a Rangers edzője Skóciába ment, hogy egy másik Rangers edzője legyen, plusz a hiányzók és a forma miatt is úgy gondoltuk, a Burnley úgy fogja megnyerni a meccsét, hogy közben gólt sem kap. Mindkét tippünk bejött. A vártnál sokkal könnyebben sikerült elhozni a QPR-tól a pontokat, betalált a kapuba Johann Berg Gudmundsson, Ian Maatsen, majd aztán Nathan Tella is. Közben a másik oldalon egyetlen válasz sem érkezett.

A Burnley így megerősítette első helyét a tabellán, továbbra is három pontra vannak a Sheffield Unitedtól, mivel ők is nyertek, méghozzá a Huddersfield ellen, hazai pályán.

A szezon elején volt némi nehézsége Kompanynak, viszont az idény közepére megtalálta a csapat a saját stílusát, kialakult a legjobb kezdő, és azóta nagyon nehéz megállítani őket. Forma tekintetében a legjobbak között vannak, hiszen az utolsó öt meccsükből négyet megnyertek, csak a Sheffieldtől kaptak ki 5-2-re.

Ezúttal hazai pályán fogadják ellenfelüket, és nem túl pozitív hír a Boro szurkolói számára, hogy a Burnley még nem kapott ki otthon. Tizenegy mérkőzést játszottak le, ebből hetet megnyertek és négyszer ikszeltek. Lőttek huszonhárom gólt, és feleannyit – tízet – kaptak.

Nem mondom azt, hogy a Championship fölé nőttek, de közel járnak hozzá. Mint mondjuk tavaly a Fulham. És ez azért nagy szó, mert a szezon elején a kulcsjátékosok nagyrésze távozott, és teljesen – majdnem teljesen – felépítették a gárdát.

Kérdéses volt a múlt héten, hogy Jay Rodriguez felépült-e, tud-e játszani a QPR ellen. Hiába Ashley Barnes jó játéka, Kompany a padra ültette a legutóbb két gólt szerző játékost, és Rodriguez került a helyére. Darko Churlinow szintén felépült, és csereként pályára lépett, Scott Twine ugyancsak, így Ashley Westwood volt (és lesz) az egyetlen sérültje a csapatnak.

Illetve ismét nem lesz ott Anass Zaroury, aki talán a bronzmeccsen már kap pár percet Marokkó válogatottjában. Ha már Regragui villámgyorsan honosította a játékost egy sérülés miatt.

A várható kezdőcsapat:

Muric – Vitinho, Harwood-Bellis, Beyer, Maatsen – Cork, Cullen – Gudmundsson, Brownhill, Tella – Barnes

Egymás elleni meccsek:

Régen, már öt éve, hogy utoljára összecsaptak a játékosok. Ekkor volt utoljára a Boro élvonalbeli együttes, a 2016/2017-es idény végén utolsó előttiként búcsúztak a Sunderlanddel és a Hull Cityvel együtt. A Burnley abban az évben nehezen, de bent maradt.

Meccseik általában izgalmat hoznak, de gólokat kevésbé. Igaz, régen találkoztak, azóta mindkét keret százszázalékosan kicserélődött. Az utolsó öt találkozóból kettőt a Burnley nyert meg, egyet a Middlesbrough és kettő döntetlennel végződött.

Amikor a Burnley játszik otthon, a helyzet kissé változatosabb. Ugyanis – ismét az utolsó öt mérkőzést alapul véve -, a Boro itt fölényben van, ők két mérkőzésen nyertek, két döntetlen mellett a Burnley csak egyszer tudott győzni. Gólok itt sem nagyon estek, összesen hét találkozót játszottak le a Turf Moorban, abból öt két és fél gól alatt végződött.

Előző 5 meccs eredménye
2017.04.08.Premier League
middlesbrough
0:0
burnley
Premier League
2016.12.26.Premier League
burnley
1:0
middlesbrough
Premier League
2016.04.19.Championship
burnley
1:1
middlesbrough
Championship
2016.01.09.FA Kupa
middlesbrough
1:2
burnley
FA Kupa
2015.12.15.Championship
middlesbrough
1:0
burnley
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Middlesbrough

Michael Carricknek összejött az, ami elődjének Chris Wildernek nem. Wilder hiába irányította régebb óta a csapatot, nem tudta őket kirángatni a gyenge formából, nem tudott megújulni. Carricknek ez sikerült. Habár az elején még annyira nem ment gördülékenyen a dolog, később alaposan belelendültek. Ismét a formára szeretnék hivatkozni, mint ahogy feljebb megemlítettem, hogy a Burnley a legjobbak között van az utolsó öt meccs alapján, ugyanez igaz a Borora is, annyit mondanék még ehhez, annyival egészíteném ki, hogy a Middlesbrough konkrétan a legjobb. Öt meccsből négyet megnyertek, egyszer ikszeltek.

A nemrég még kiesőhely közelében levő gárda most már a középmezőnybe húzta magát fel, és céljuk az, hogy a félidőre még feljebb kerüljenek. Nem megoldhatatlan feladat ez, a bronzérmet jelentő harmadik hely például csak hat pontra, két győzelemnyire van.

Nem kéne most bukniuk, pedig benne van ez a pakliban. Ahogy az is benne volt, hogy a Lutont a múlt héten megverik. Nem mondom, nem volt könnyű meccs, hátrányban is volt Carrick együttese, de Chuba Akpom egyenlített, majd a csereként beszálló Matt Crooks a győzelmet is megszerezte. Kicentizte a csapat, a hosszabbításban rúgták a győztes gólt, amikor a Lutonban már csak tízen voltak pályán. Szóval tényleg, nem volt könnyű meccs.

A Boro most tehát a tizedik helyet foglalja el, összesen 8 meccset nyertek, 6-szor ikszeltek és 8-szor kaptak ki. Idegenbeli mérlegük 4-1-6, de a fejlődés látszik, mióta Carrick átvette a csapatot, a Boro öt meccsből négyet megnyert, és csak egyszer kaptak ki. A menedzser első meccsén…

A csapatban sérült nincs, illetve van, két régebb óta maródi emberük ezúttal sem lesz pályán: Darnell Fisher és Matt Clarke. Változás nem hiszem, hogy lesz a kezdőben, Duncan Watmore esetleg oda kerülhet, nemrég épült fel sérüléséből, és azóta csak csereként küldték be.

A várható kezdőcsapat:

Steffen – Smith, Fry, Lenihan, Giles – Howson, Hackney – Jones, Akpom, McGree – Forss

Tippelde

Hát, ez lehet a Championship mostani fordulójának csúcsmeccse, a két legjobb formában levő együttes került szembe egymással. A Burnley hazai pályán nagyon jó, sok gólt rúgnak és keveset kapnak, veretlenek. A Boro viszont Carrick érkezése óta szárnyalni kezdett.

Véleményünk szerint ebből kijöhet egy jó meccs. Azt várnánk, hogy mindkét fél találjon majd be a hálóba. Emellett pedig a döntetlen eredményen gondolkozunk még.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.75 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.79 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.75 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső