Southampton – Grimsby: Fogadási Tippek és FA Kupa Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 február 28.
Southampton
Teljesítmény:
V N V V V
  • St. Mary Stadium
  • Március 01. 20:15
Nézd élőben itt:
Rabona
Grimsby
Teljesítmény:
D D N V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Mai második meccsünk az egyik legérdekesebb lehet a blogon egyeseknek. Emlékszem, mikor gyerekkoromban először közvetített az egyik sportcsatorna League One-meccset, és én annyira rá voltam feszülve, direkt megkértem a szüleimet, hadd nézzem meg, merthogy ilyenre még nem volt példa… magyar adó harmadosztályú meccset közvetít? Hát, azt nekem látnom kell. Bűnrossz meccs volt, a csapatokra már nem is emlékszem, csak arra, hogy egy gól sem volt, helyzet is alig, és a híres angol iramból sem láttam semmit.

Aztán az internet és az online sportfogadás megismertetett a kevésbé híres angol csapatokkal, és azóta a kedvenceim közé tartoznak az alacsonyabb ligás meccsek. Örömmel jelenthetem be, hogy most egy negyedosztályú együttes mérkőzéséről fogunk beszélni. Ellenfelük a Southampton lesz, számukra a győzelem nem túlzás, hogy kötelező.

A Sotonra adják a voksukat a bukik, az Unibetnél csak 1.29-et fizetnek rájuk, míg a Grimsbyre 10.00 jár, a döntetlen 5.70.

Jöjjön a Southampton – Grimsby találkozó!

Southampton

Megvolt a Sotonnál az edzőváltás, Ralph Hasenhüttl után Nathan Jones bicskája is beletörött a csapat irányításába. Most Ruben Sellesen a sor, a spanyol terve nem más, mint a gárdát benntartani az első osztályban. Nagyon valószínűnek tűnik, hogy nem nagyon fog foglalkozni a menedzser az FA Kupával, de azért egy Grimsbyt még B csapattal, a csapatot álmából felkeltve is el kell intézniük. És ezzel nem akarom lebecsülni a kiscsapatot, szimplán így jelzem, papíron mekkora a különbség köztük.

A Sotonról alapjáraton azt gondolom, hogy egy PL-szintű csapat, amelynél csak szimplán nem jön ki a lépés, kezdem azonban azt hinni, hogy tévedek, és valóban a másodosztályban van a helyük.

A gárda a hétvégén hatpontos rangadót bukott el a Leeds United ellen, noha egy héttel korábban a Chelsea-t verték meg a Stamford Bridge-en.

Az FA Kupában eddig két kört mentek előre, előbb a Crystal Palace-t vertéké 2-1-re, majd a Blackpoolt, szintén 2-1-re.

Várható, hogy azért a legtöbben pihenni fognak a csapatban, Selles joggal gondolhatja, hogy a kulcsjátékosokra ráfér a pihenő, ráadásul a hétvégén a Southampton hazai pályán fogadja a Leicestert, akiket azért el lehet idén csípni.

Ami tuti, hogy Juan Larios és Valentino Livramento sérülés miatt nem lép pályára, de nem sok esély mutatkozik arra, hogy Mohammed Salisu, Ché Adams vagy Alex McCarthy játsszon.

A várható kezdőcsapat:

Caballero – Walker-Peters, Caleta-Car, Lyanco, Perraud – Walcott, Lavia, Diallo, Elyounoussi – Sulemana, Mara

Egymás elleni meccsek:

A két csapat még sohasem találkozott egymással.

Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Grimsby

Nézzük, mit kell tudni a Grimsby együtteséről. A csapat jelen pillanatban az angol negyedosztály, vagyis a League Two 16. helyét foglalja el, nagyon úgy tűnik, hogy jövőre is ott lesznek, sem a feljutásra, sem a kiesésre nincs már nagyon esélyük.

Egy hamisítatlan középcsapat tehát a Grimsby, amely a hétvégén az élen álló Leyton Orientet majdnem elkapta, John McAtee (a jelenleg Sheffieldben, de egyébként a Manchester Cityben játszó James McAtee bátyja), valamint George Lloyd góljaival 2-1-re vezettek, végül az iksszel meg kellett elégedniük.

A Grimsby ittléte valóságos csoda, ugyanis a kezdetektől fogva pályán voltak, legyőzték a Plymoutht (5-1), a Cambridge Unitedot (2-1), majd a Burtont (1-0), aztán pedig a másodosztály hatodik helyezettjét, a PL-be vágyó Lutont.

Szóval nem semmi, amit művelnek, de azért sokat a szurkolók sem várnak tőlük. Szeretnék, ha az együttes tisztesen helytállna a PL-csapat ellen, és abból a pénzből, amit itt kerestek idén, szépen meg lehet majd erősíteni a keretet.

Miután George Lloyd már szerepelt idén a kupában (a Cheltenham színeiben), így rá nem számíthatnak, valószínű, hogy Danilo Orsi lesz majd az egyedüli ék a Soton elleni meccsne.

A várható kezdőcsapat:

Crocombe – Efete, Waterfall, Maher – Emmanuel, Holohan, Hunt, Driscoll-Glennon – Clifton, McAtee – Orsi

Tippelde

Nagyot ment a Grimsby, de most itt lesz a vége. Lloyd nélkül a támadójáték nem az igazi, és egyébként sem várható, hogy nagyon megnehezítenék majd a Southampton dolgát.

Magam részéről arra számítok, hogy a Soton gólokkal fog nyerni egy olyan meccsen, ahol csak ők találnak a kapuba.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.87 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.85 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.83 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső