Burnley – Luton: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes – 2024.01.12.

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2024 január 09.
Burnley
Teljesítmény:
V V V N V
  • Turf Moor
  • Január 12. 20:45
Nézd élőben itt:
Rabona
Luton
Teljesítmény:
D V N N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Bajnoki meccs után jöjjön még egy, de most a németek helyett az angoloktól. Péntek este két újonc, a Burnley és a Luton játszik egymással, ez pedig rendkívül fontos meccs mindkét fél számára. Mondhatjuk akár kiesési rangadónak is. Merthogy az is.

Mindketten a tabella végén szerepelnek, mindketten kiesőhelyen, egy győzelem azonban sokat segíthet rajtuk. Jelen pillanatban a legkisebb költségvetésből dolgozó Luton jobban áll több szempontból is.

Ám a hazai pálya sokat jelenthet Vincent Kompanyéknak, legalábbis a fogadóirodák szorzóiból kiindulva ez is sokat nyomhat a latba.

Miután egyikük sem tudott továbbjutni az FA Kupa negyedik fordulójába, figyelmük most a PL felé irányul. A SlotsPalace oldalán 1.97 a hazai siker, 4.11 a vendég, 3.80 a döntetlen.

Következzen a Burnley – Luton találkozó!

Burnley

Egyelőre semmi sem változott még a Burnley csapatánál. Ez azt jelenti, hogy nincs új edző, továbbra is Vincent Kompany dirigál, és nincs új játékos, vagyis a belga ugyanazokat dirigálja. Tudom, nagyon sok pénzt költött el a vezetőség a nyáron, de ha bent akarnak maradni, akkor még erősíteni kell ezen a kereten. A kérdés, hogy télen mennyire lehet használható és azonnal bevethető játékosokat igazolni. Meg hogy van-e még rá egyáltalán pénz?!

A Burnley félidőben a Premier League kiesőhelyén áll, egészen pontosan ők az utolsó előttiek. Fura amúgy, hogy a három feljutó áll jelen pillanatban kiesőhelyen.

A csapat 20 mérkőzés alatt 11 pontot szerzett, mondanom sem kell, ez nagyon kevés. Három győzelmük van, két döntetlennel és tizenöt vereséggel karöltve, ennyi senki másnak nincs, csak nekik és a mögöttük levő Sheffield Unitednak.

A karácsonyi időszak sem sikerült a Burnley számára, hiszen a Boxing Day alkalmával 2-0-ra kikaptak a Liverpooltól, majd Szilveszter előtt az Aston Villa verte őket. Az mondjuk izgalmas meccs volt, és majdnem megtréfálták a második helyezettet, még úgy is, hogy amúgy Sander Bergét kiállították a második félidő elején. A gólokat egyébként Zeki Amdouni mellett a visszatérő Lyle Foster szerezték.

Többet látok ebben a Burnley-ben, de ez egyelőre mit sem ér, egyelőre fix kiesőnek tűnnek.

Hazai mérlegük is arra enged következtetni, hogy itt aztán komoly problémák vannak: egyszer győztek, kilencszer kikaptak, gólkülönbségük 10:24.

Kisebb sérülést szenvedett a Tottenham elleni FA Kupa-meccsen (amit egyébként 1-0-ra elvesztett a Burnley) Lyle Foster, de valószínűleg ott lehet majd a pályán, ahogy ott lehet állítólag Jordan Beyer és Charlie Taylor is.

Biztosan kimarad Luca Koleosho és Hjalmar Ekdal.

A várható kezdőcsapat:

Trafford – Vitinho, O’Shea, Beyer, Taylor – Odobert, Berge, Brownhill, Gudmundsson – Foster, Amdouni

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.10.03.Premier League
luton
1:2
burnley
Premier League
2023.02.18.Championship
luton
0:1
burnley
Championship
2022.08.06.Championship
burnley
1:1
luton
Championship
2007.03.31.Championship
burnley
0:0
luton
Championship
2006.10.31.Championship
luton
0:2
burnley
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Luton

Ahogy említettem, a Lutonnak sem jött ki a lépés az FA Kupában, de nekik legalább van esélyük az újrázásra. Itt ugyanis döntetlen esetén – egy darabig – újrajátszás következik, márpedig a Luton döntetlent játszott. Egy harmadosztályú ellenfél, a szebb napokat látott Bolton volt az ellenfelük, tehát nem túlzás azt állítani, hogy ez a 0-0 (hazai pályán!) hatalmas csalódás.

Mint ahogy az egész idei szezonjuk az, bár… ez nem feltétlenül igazságos, tőlük valami ilyesmire lehetett inkább számítani. Feleannyi pénzt sem tudtak elkölteni a keretük megerősítésére, mint a másik két újonc, mégis előzik mindkettőt. Igaz, csak őket…

A Luton tehát kiesőhelyen, ám van arra lehetőségük, hogy ezen változtassanak. Egy győzelemmel például megelőzhetik az Evertont, a liverpooliak majd az Aston Villát fogadják, sanszos, hogy a birminghamieké lesz minden pont.

A Luton karácsony után fontos kiesési rangadót nyert meg a Sheffield United ellen, majd szilveszter előtt 2-3-at játszott a Chelsea ellen. Jól küzdöttek, de túl későn ébredtek, és 0-3 után már csak szépíteni tudtak Ross Barkley és Elijah Adebayo révén.

Mérlegük idegenben 2-1-6, illetve ugye van a Bournemouth elleni félbeszakadt meccsük, amit majd teljes egészében újra kell játszani.

Ami nagyszerű hír, hogy Tom Lockyer jól van, az még képlékeny, fog-e játszani, vagy inkább visszavonul. Mellette Dan Potts, Reece Burke és Marvelous Nakamba sérültek, míg Issa Kaboré az ANK-n szerepel.

A várható kezdőcsapat:

Kaminski – Mengi, Osho, Bell – Chong, Sambi Lokonga, Barkley, Doughty – Townsend, Brown – Adebayo

Tippelde

Egyikük sem azt hozza, mint tavaly, de ezért nem lehet megszidni őket, más a tempó, más a színvonal, mint a Championshipben.

Egymás ellen egy kicsit közelíthetnek a bennmaradás felé, de ahhoz mindent bele kell adniuk.

Tippjeink a következők:

1.: Döntetlen

2.: Mindkét fél szerez majd gólt

Ha nem vagy jó formában, a 22bet akkor is segít: Húsz vesztes fogadás után bónuszt kapsz az irodától.

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső