Sevilla – Alaves: Fogadási Tippek és LaLiga Előzetes – 2024.01.12.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 január 09.
Sevilla
Teljesítmény:
N V V N V
  • Ramón Sánchez-Pizjuán
  • Január 12. 21:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Alaves
Teljesítmény:
N D V V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Szintén péntekről érkezik majd utolsó mai meccsünk. A helyszín Andalúzia, Spanyolország, azon belül is Sevilla városa, ahol a harmadik edzőjét fogyasztó Sevilla azon van, hogy valamennyire végre sikerüljön magukat összeszedni. Miután Sergio Ramos már nem csak ellenfeleivel, hanem saját szurkolóival is összebalhézik, miután Quique Sánchez Flores alacsonyabb ligás csapatok ellen is szenved, miután a Sevilla megint közel a kiesőzónához, marhára szükség volna egy győzelemre. Mondanám, hogy majd az Alaves ellen, de ők úgy tűnik, andalúz-specialisták, épp most ejtették ki a Real Betist a Spanyol Kupából.

Az utóbbi időben ikszeltek a Real Sociedaddal és csak az utolsó pillanatban kaptak ki a Real Madridtól, ergo nem lehet őket lebecsülni. A Sevillának mostanság senkit nem szabad lebecsülnie…

Gondban vannak a legjobb sportfogadási oldalak is, de ők a hazaiak mellett letették a voksukat. Pedig ebben a mérkőzésben benne van a meglepetés is…

Szóval, a szorzók: a FEZbet oldalán 1.84 a hazai siker, 3.50 a döntetlen, 4.76 a vendéggyőzelem.

Jöjjön a Sevilla – Alaves találkozó!

Sevilla

A Sevilla együttese folytatja a mélyrepülést, José Luis Mendilibar távozása után pár napig Diego Alonso mélyítette a válságot, és most Quique Sánches Floresnek kéne ebből kihúzni a csapatot. Egyelőre kevés sikerrel megy ez, mert a Sevilla – mióta ő ül a kispadon – háromból két meccset elbukott. Csak a Granadát verték meg, de kikaptak az Atletico Madridtól és az Athletic Bilbaotól.

Legalább a kupában menetelnek tovább, ezúttal a Ferrol együttesét verték meg 2-1-re Marcao és Juanlu Sánchez góljaival.

A gárda most a 16. helyen áll a LaLigában, mérlegük 3-7-9, az utolsó öt meccsükből négyet elveszítettek, a kiesőhelyen levő Cadiz egy pontra csak tőlük. Előttük az Alaves, a mostani ellenfél, egyetlen győzelemmel nem csak őket, de másik két csapatot is megelőzhetnének.

Hazai mérlegük 2-4-4, hihetetlen, mennyire nem megy saját közönség előtt. Utoljára szeptemberben nyertek a Ramón Sánchez Pizjuánban.

A mester megint csak nincs könnyű helyzetben. Legjobb csatárát, Youssef En-Nesyrit a válogatottja miatt kell kihagynia, míg Nemanja Gudelj, Mariano Díaz, Marcos Acuna, Jesus Navas, Erik Lamela, Örjan Nyland, Alfonso Pastor, Joan Jordan és Dodi Lukebakio sérülés miatt marad ki.

A várható kezdőcsapat:

Dmitrovic – Sánchez, Badé, Ramos, Marcao, Pedrosa – Sow, Rakitic, Suso – Ocampos, Rafa Mir

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.08.21.La Liga
alaves
4:3
sevilla
La Liga
2023.01.17.Spanyol Kupa
alaves
0:1
sevilla
Spanyol Kupa
2022.03.04.La Liga
alaves
0:0
sevilla
La Liga
2021.11.20.La Liga
sevilla
2:2
alaves
La Liga
2021.05.23.La Liga
sevilla
1:0
alaves
La Liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Alaves

Meglepetések is akadtak a Spanyol Kupában, ide tartozik az is, hogy az Alaves 1-0-ra megverte az esélyesebb Real Betist, és Iscoék ezzel búcsúztak a sorozattól. A győztes találatot Carlos Benavidez szerezte.

Kellett ez a siker az Alavesnek, hogy kicsit visszaszerezzék az önbizalmukat, mert az utóbbi időben sokszor is közel jártak ehhez, de az átütő siker elmaradt. Elmaradt a Real Madrid ellen, ahol egy utolsó percben érkező szöglet okozta a vesztüket, és bár a döntetlen nem rossz eredmény a Real Sociedad ellen, a győzelem sem volt annyira elképzelhetetlen.

A kis vitóriai együttes most egy ponttal van a Sevilla előtt, a Cadiztól két pont választja el őket, mérlegük 4-5-10. Idegenben összesen csak négy pontot szereztek, nincs még győzelmük.

A mesternek egyedül Aleksandar Sedlart kell sérülés miatt kihagynia, illetve Abdel Abqar is lelépett, ő az ANK-ra.

A várható kezdőcsapat:

Sivera – Gorosabel, Tenaglia, Marín, Lopez – Guevara, Blanco, Guridi – Rebbach, Omorodion, Rioja

Tippelde

Remek alkalom ez a Sevilla számára, hogy megszakítsák nyeretlenségi sorozatukat, a hazai közönségre ráférne már egy győzelem, talán így nem küldenék el Sergio Ramost a fenébe, miközben interjút ad.

Teljesen megértem a hazaiak frusztrációját, ennek csak egy ellenszere van: a győzelem.

Tippjeink a következők:

1.: Sevilla győzelem

2.: Két és fél gól alatti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt: Nem

4.: Pontos eredmény: 1-0 vagy 2-0

Kockázatmentes fogadás a Rabona irodájánál: Akár 15.000 Ft-os freebetet is kaphatsz a bukmékertől

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső