Burnley – West Ham United: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes – 2023.11.25.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 november 22.
Burnley
Teljesítmény:
V V V V V
  • Turf Moor
  • November 25. 16:00
Nézd élőben itt:
Rabona
West Ham United
Teljesítmény:
N N V N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A héten még csak egy angol élvonalbeli mérkőzéssel foglalkoztunk, ez pedig így nem járja. Úgy vettük észre, nektek is ez a kedvenc ligátok, épp ezért igyekszünk a lehető legtöbb meccset elhozni a PL-ből. Sokszor a teljes forduló górcső alá kerül…

Talán most is így lesz, még nem látom, de az biztos, hogy ma három találkozóval jelentkezünk, elsőként a Burnley – West Ham meccs kerül palettára.

A Burnley-nél egyelőre nem volt edzőváltás, de kétségtelen, nem állunk messze tőle, talán pont egy West Ham elleni vereségnyire. A kalapácsosok kapkodóan, kétarcúan, hektikusan indították a szezont, vonatkozik ez az európai kupaszereplésükre és a bajnokságra egyaránt.

Kötelező három pont David Moyes legénysége számára, az online sportfogadás egyik legjobb oldalánál, Powbetnél 1.98 a vendégsiker, 3.90 a hazai, 3.70 a döntetlen.

Burnley

Nagyon simán lehet, hogy ez Vincent Kompany utolsó mérkőzése, mint Burnley-menedzser, 110 millió font után a tulajdonosok többet vártak az újonctól. Még csak azt sem mondom, hogy nem jól igazoltak, ugyanis remek kis játékosokat vásároltak, valami mégsem működik, ez pedig nyomot hagyott a tabellán, a Burnley mögött már nincs senki.

A csapat egymás után kapja a pofonokat, a legutóbbi öt bajnokijából egyet sem nyert meg, még csak pontot sem szereztek, és ráadásul még a Ligakupából is kiestek, egyszóval hat vereségnél járnak.

Utoljára az Arsenal verte el őket, teljesen megérdemelten, noha Josh Brownhillnek 1-0 után sikerült egyenlíteni, a döntetlen állás három percig tartott, és még az sem számított, hogy egy belépő után Fabio Vieirát kiállították a fővárosiaktól.

Több van ebben a csapatban, de azért vannak hiányosságok, ez kétségtelen. Sok olyan játékos van, aki a másodosztályban villogott, az élvonal szintjét viszont nem üti meg.

A gárda csak a Lutont, a másik újoncot tudta megverni, mellette egy döntetlenjük van meg tíz vereségük.

Hazai pályán nyeretlenek, sőt, még egy pontot sem szereztek…

Két játékos nem lehet pályán, egyikük a csapat házi gólkirálya, Lyle Foster, aki professzionális segítséget kért, hogy depressziójából kigyógyuljon, a másik Ameen Al-Dakhil, a belga válogatottban is bemutatkozó védő. Róla azt mondják, van esély a szombati felépülésre.

A várható kezdőcsapat:

Trafford – Vitinho, O’Shea, Beyer, Taylor – Berge, Brownhill – Gudmundsson, Amdouni, Koleosho – Rodríguez

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2022.04.17.Premier League
west ham
1:1
burnley
Premier League
2021.12.12.Premier League
burnley
0:0
west ham
Premier League
2021.05.03.Premier League
burnley
1:2
west ham
Premier League
2021.01.16.Premier League
west ham
1:0
burnley
Premier League
2020.07.08.Premier League
west ham
0:1
burnley
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

West Ham United

Érdekes csapat a West Ham, amelytől ennyi pénz után biztos többet reméltek. Az EKL-győzelem már a múlté, azt már elfelejtették, meg különben is, ez nem lehet vigasz a szurkolóknak, ha közben a bajnokságban szenvednek.

Jól kezdtek, gyengén folytatták, most épp egy három mérkőzésen át tartó vereségsorozatot (Aston Villa, Everton, Brentford) sikerült lezárni, nehezen, de elintézték otthon a Nottingham Forestet.

Lucas Paqueta góljára kettővel válaszolt a Forest, aztán Jarrod Bowen és Tomas Soucek segítségével fordították meg a hazaiak a találkozót.

Már a felsőházban, de azért lemaradva az éllovasoktól áll a West Ham a kilencedik helyen, és már öt vereségük van, ami az élbolyba várt csapatok közül a legtöbb.

Otthon jobban megy, mint idegenben, 2-1-3 a mérlegük és az utolsó három meccsüket egyaránt elbukták.

Egész eddig nem volt sérültjük, de most gyorsan kiesett Michail Antonio, Nayef Aguerd és Jarrod Bowen. Mindhárman alapemberei a csapatnak, de várhatóan csak a jamaikai-angol támadót kell nélkülöznie Moyesnak.

A várható kezdőcsapat:

Areola – Coufal, Aguerd, Zouma, Emerson – Ward-Prowse, Soucek – Bowen, Paqueta, Benrahma – Kudus

Tippelde

Itt az esély, hogy kicsit javítson idegenbeli statisztikáján a West Ham. A Burnley hat meccset vesztett otthon, földbe vannak döngölve, és egy újabb vereség miatt félhetnek, mivel akkor még az edzőjüktől is megválnának. Vagyis, ezt én gondolom, de szerintem a vezetőségnek is megfordult már ez a fejében.

Tippjeink a következők:

1.: West Ham győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

Versenyezz más 20BET játékosokkal és szerezz ingyenes fogadásokat! Több mint 4.000.000 Ft összdíjazás!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső