Luton – Crystal Palace: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes – 2023.11.25.

Olvasd el 4 perc alatt szerző Bartos László 2023 november 22.
Luton
Teljesítmény:
V D V D V
  • Kenilworth Road
  • November 25. 16:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Crystal Palace
Teljesítmény:
V N V V D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Talán foci szempontjából nem ez a legizgalmasabb meccs az angoloknál, mégis elhoztuk, mert látunk benne fantáziát.

A Luton – Crystal Palace találkozó a sportfogadás kedvelőinek álma lehet. Korrekt szorzók, és egy relatíve gyenge csapat, aki ellen szívesen fogadnak az emberek. De azért álljunk meg egy pillanatra, a Luton nem annyira gyenge csapat, mint azt a tabella sugallja, és a Crystal Palace sem annyira jó. Roy Hodgson visszatérése lendített az együttesen, de egyre inkább az látszik, fáradnak, ahogy fárad a menedzser is.

A fővárosiak egyre inkább csúsznak lefelé, a Luton meg… Nos, nekik nagyon nincs honnan lecsúszniuk…

A Quickwin oldalán 3.85 a hazai győzelem, 3.50 a döntetlen, 2.20 a vendégsiker.

Luton

A gyenge szereplés ellenére a Luton Town edzője még mindig Rob Edwards, akit tavaly úgy rúgtak ki a Watfordtól, hogy a lába sem érte a földet. Aztán a lódarazsak még mindig a másodosztályban, Edwards meg egy szinttel feljebb dolgozik…

De nem biztos, hogy sokáig. Senki nem várt tőlük nagy eredményeket, a PL legkisebb költségvetésből dolgozó csapatáról van szó, amely még a Championshipben is az alsó harmadban volt. Nagy tehát a különbség, amit ingyenes igazolásokkal próbáltak orvosolni, úgy tűnik, kevés sikerrel.

Annyira azonban mégsem lógnak ki, hiszen most sem állnak kiesőhelyen. Igaz, nem sokon múlik.

A Luton egy nagy igazolásra készül, a Miamiból elküldött Josef Martínezt szeretnék, aki színt vinne a csapat játékába, ez tuti.

Győzni egyszer tudtak idén, az sem mostanában volt, hiszen hat meccs óta nyeretlenek, legutoljára a Manchester United győzte le őket 1-0-ra.

Hazai mérlegük majdnem olyan, mint a Burnley-é. Gyenge. Nem tudtak még nyerni a Kenilworth Roadon, pontot kétszer szereztek.

Sérültjeik közé tartozik Mads Andersen, Reece Burke, Cauley Woodrow, Dan Potts, Chiedozie Ogbene, Albert Sambi Lokonga, Alfie Doughty és Amari’i Bell. Közülük többeknek is van esélye a játékra.

A várható kezdőcsapat:

Kaminski – Mengi, Lockyer, Osho – Kabore, Barkley, Nakamba, Townsend, Giles – Morris, Ogbene

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2007.02.24.Championship
crystal palace
2:1
luton
Championship
2006.09.09.Championship
luton
2:1
crystal palace
Championship
2005.11.26.Championship
luton
2:0
crystal palace
Championship
2005.08.06.Championship
crystal palace
1:2
luton
Championship
1996.03.19.Championship
crystal palace
2:0
luton
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Crystal Palace

Fáradtabbnak tűnik a Crystal Palace, az eredményekből ez kiderül. A csapat most épp nincs a legjobb formájában, az utóbbi öt fordulóban egyszer nyertek, akkor is az utolsó helyezett Burnley-t verték 2-0-ra.

Utána – ez volt a szünet előtt – szoros mérkőzésen 3-2-re kaptak ki az Evertontól, kétszer is egyenlíteni tudtak Eberechi Eze és Odsonne Edouard révén, de Idrissa Gueye góljára nem volt már válasz.

Csúsznak lefelé, most már csak a 13. helyen vannak, de azért a kiesés réme még elég messze van tőlük.

Idegenben egész jól szerepelnek, sikereik háromnegyedét nem a Selhurst Parkban érték el. A mérleg 3-1-2.

Nincs sok sérültjük, Jesurun Rak-Sakyi, James Tomkins és Dean Henderson nem lehetnek pályán.

A várható kezdőcsapat:

Johnstone – Ward, Andersen, Guéhi, Mitchell – Doucoure, Lerma – Olise, Eze, Schlupp – Edouard

Tippelde

A Luton legutóbb hazai pályán megfogta a Liverpoolt, de úgy gondolom, van ott gond bőven, és egy ilyen eredmény nem veheti el a gondolatunkat, miszerint a Crystal Palace megnyerheti a találkozót. Úgy hiszem, egygólos meccs lesz ez, kétlem, hogy bármelyik csapat ki tudná tömni a másikat.

Tippjeink a következők:

1.: Crystal Palace győzelem

2.: Két és fél gól alatti eredmény

3.: Gól a második félidőben

Kétgólos vezetésnél a LibraBet meg sem várja a lefújást, azonnal jóváírja a fogadást!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső