Cadiz – Getafe: Fogadási Tippek és La Liga Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 március 08.
Cadiz
Teljesítmény:
D N V N V
  • Nuevo Estadio Ramón Carranza
  • Március 10. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Getafe
Teljesítmény:
N V N D D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Őrületes, hogy micsoda szoros a spanyol első osztályú bajnokság. No nem az élboly, bár azért ott is vannak izgalmak, hanem inkább a kiesés elől menekülő együttesek okoznak drámákat hétről hétre. Most egy igazi kiesési rangadót hoztam nektek, a Cadiz és a Gertafe fog egymás ellen játszani.

Azt gondolhatnánk, hogy a 15. és a 16. helyen levő együttes nagyjából biztonságban lehet, de nem, a hátrébb elhelyezkedő Getafénak annyi pontja van, mint a 18., vagyis kiesőhelyen levő Almeriának, és a Cadiznak is csak eggyel több…

Ez a szoros küzdelem egészen a 12. helyig eltart, a Celta és az Almeria között csak egy győzelemnyi a különbség…

Lesznek még itt izgalmak tehát, lesz feszültség is ezen a pénteki összecsapáson, azt meg kell hagyni.

A bukik háromesélyes találkozóra gondolnak, ahogy a sportfogadás kedvelői sem tudnak könnyen dönteni a csapatok között. A Cadizra a Librabetnél 2.50 a szorzó, a Getaféra 3.25, a döntetlenre pedig 2.95.

Jöjjön a Cadiz – Getafe találkozó!

Cadiz

Mostanság egész szép eredményeket hoz a Cadiz, főleg hazai pályán. Legutóbbi két otthoni találkozójukon győzelmet arattak, és mindkét alkalommal egy náluk erősebb csapatot tudtak megverni. Először a Gironát, akik ellen 2-0-ra győztek, majd a nemzetközi porondra hajtó Rayo Vallecanot intézték el 1-0-ra.

És legutóbb már idegenben is összejött a siker, az élbolyba tartozó Real Sociedad ellen ikszeltek Baszkföldön.

A Cadiz nagyon küzd azért, hogy bennmaradjon az első osztályban, és kimondom, szerintem meg is érdemlik. De egyáltalán nem biztos, hogy meglesz, ahogy mondtam, a mezőny nagyon szoros, és a 15. hely, meg a megszerzett 26 pont még nem lesz elég.

Mivel hazai pályán mostanság brillíroznak, a szurkolók joggal bízhatnak abban, hogy ezúttal is meglesz a győzelem. Egyébként a teljes hazai mérlegük négy győzelemből, öt döntetlenből és három vereségből áll, de az utolsó öt mérkőzésükön egyaránt veretlenek maradtak.

Javul a helyzet sérültek terén, van már esély Cala, Jon Ander Garrido és Joseba Zaldua játékára is, míg José Mari és Brian Ocampo biztosan nem léphet pályára.

A várható kezdőcsapat:

Ledesma – Carcelen, Hernández, Fali, Espino – Bongonda, Escalante, Alcaraz, Sobrino – Guardiola, Roger Marti

Egymás elleni meccsek:

Azért a legtöbbször nem rágjuk véresre a körmünk a két csapat meccsét látva. Ötből négy találkozó is két és fél gól alatti eredménnyel végződött. Az idei meccsükön egyetlen találatot sem láthatott a közönség, a Coliseum Alfonso Perezben 0-0-t játszottak. Nem ritka a döntetlen egyébként, a legutóbbi két meccsük iksz lett, előtte kétszer a Getafe, egyszer a Cadiz nyert.

A Cadiz otthonában az utolsó öt meccs hazai fölényt mutat, ám a három Cadiz-siker nagyon régen volt már…

Előző 5 meccs eredménye
2022.11.05.La Liga
getafe
0:0
cadiz
La Liga
2022.02.19.La Liga
cadiz
1:1
getafe
La Liga
2021.11.21.La Liga
getafe
4:0
cadiz
La Liga
2021.04.10.La Liga
getafe
0:1
cadiz
La Liga
2020.12.20.La Liga
cadiz
0:2
getafe
La Liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Getafe

Élénken él bennem, hogy a Getafe nem is annyira régen még az Európa-liga egyenes kieséses szakaszában szerepelt, azóta viszont egyre lejjebb és lejjebb kerülnek, szinte már folyamatos a kiesés elleni csata.

A madridi kiscsapat idén is azért küzd, hogy a következő szezont is az első osztályban kezdhessék meg. Egyelőre sikerrel, de ez hétről hétre változik. A gárda 6-7-11-es mérleggel áll jelen pillanatban, az utolsó öt mérkőzésükön kétszer nyertek, kétszer ikszeltek és egyszer kaptak ki, tehát róluk is elmondható, hogy ügyesen kapaszkodnak felfelé.

Legutóbb otthon verték a Gironát, Enes Ünal duplája mellett Borja Mayoral talált még be. Majdnem sikerült elrontani a dolgokat, hiszen hiába vezettek 3-0-ra, elkényelmesedtek…

Jobb eredményeiket ők is otthon jegyzik, idegenben csak kilenc pontot gyűjtöttek, kétszer tudtak nyerni, háromszor ikszeltek. Az utolsó öt meccsen négy vereség és egy döntetlen a mérleg.

A Getafe talán az egyedüli csapat a La Ligában, ahol nincsenek hiányzók, Sánches Flores a legjobbjaival állhat ki a pénteki meccsen.

A várható kezdőcsapat:

Soria – Djene, Duarte, Alderete, Alvarez – Milla, Arambarri – Portu, Maksimovic, Mayoral – Ünal

Tippelde

A két csapatnak egyaránt kellene a három pont, mindketten egy kicsit nagyobb biztonságba kerülhetnének. De csak egyikük nyerhet. Vagy egyik sem. Hajlunk a döntetlen felé, mindketten viszonylag jó formában vannak.

Ám a Getafe idegenben nem túl erős, így egy kicsit mégis inkább a sárgamezeseket favorizáljuk.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 2.62 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 2.57 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 2.60 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső