Lille – Olympique Lyon: Fogadási Tippek és Ligue 1 Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 március 08.
Lille
Teljesítmény:
D N V N V
  • Stade Pierre Mauroy
  • Március 10. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Olympique Lyon
Teljesítmény:
D N N V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Hoztunk mára egy francia rangadót is. Sokszor szoktam mondani, amit most fogok: Lehet, hogy ez csak nevében rangadó. A Lille – Olympique Lyon két évvel ezelőtt egy sokkal nagyobb meccs volt, idén azonban… hát, azért erősen visszaesett a várakozás a sportfogadás kedvelőitől. És ennek nem biztos, hogy a Lille az oka… Ők – Paulo Fonseca irányításával – mindent megtesznek, amit csak tudnak, és ez lehet, hogy a végén európai kupát fog érni.

Azonban a Lyon messze elmarad a várakozásoktól, az Olympique egy egyszerű középcsapattá degradálódott, hiába vette át a csapat irányítását Laurent Blanc.

Kicsit inkorrekt tőlem, hogy így neveztem őket, főleg, hogy akkora különbség a Lille és a Lyon között nincs is. Legalábbis a táblázaton, ott csak hat pont választja el őket. Mégis, óriásinak tűnik a különbség.

Most a vendégek erre cáfolhatnak rá, hiszen péntek este a Pierre Mauroyban lépnek fel, és győzelem esetén akár négy helyet is előbbre léphetnének, közvetlenül mostani ellenfelük alá érkeznének meg.

A Greatwinnél inkább a hazaiakat tartják favoritnak, 1.90-et ér most a Lille győzelme, 3.60-at a döntetlen és 3.80-at a Lyon sikere.

Lille

Egész szépen halad a nemzetközi kupaszereplés felé Paulo Fonseca együttese. Többször beszéltünk már idén a Lille-ről, elmondtuk, hogy a bajnokcsapat jelentősen meggyengült az utóbbi időben, a játékoskeret fontos láncszemei távoztak, és nem biztos, hogy a helyükre hozott játékosok ugyanazt a szintet képviselik. A bajnoki címet megnyerni álom marad idén is a Lille-nek, arról viszont még nem mondtak le, hogy az első ötben végezzenek. Reális a harmadik, negyedik és ötödik hely is, de ahhoz egy erőteljes menetelést kell tető alá hozniuk az elkövetkezendő hetekben.

45 pontjuk van, mindössze egy pontra vannak az előttük levő Rennes-től. Esélyük nyílt arra, hogy előzzenek, hiszen a Rennes a hétvégén kikapott otthon a Marseille-től, de a Lille nem tudta saját meccsét hozni, a Lens ellen ikszeltek. José Fonte öngólja után Jonathan David egyenlített. A mérkőzésen Tiago Djalot sérülés miatt le kellett cserélni, ami egy kicsit – megint – szűkíti majd Fonseca lehetőségeit a védelemben. Ráadásul a válogatott védő az egész szezonra kidőlt.

Hazai pályán fognak pályára lépni, ahol kifejezetten jól megy nekik a szekér idén: Nyolc győzelmük mellett háromszor ikszeltek és kétszer kaptak ki. Djalo mellett Bafode Diakite, Ismaily és Adam Ounas sem szerepelhet.

A várható kezdőcsapat:

Chevalier – Gudmundsson, Fonte, Alexsandro, Weah – B. André, André Gomes – Cabella, Angel Gomes, Bamba – David

Egymás elleni meccsek:

Egy hónapja találkozott egymással a két csapat, akkor a kupában. És a bajnokságban látott különbség ezen a kupameccsen nem látszott. Annyira nem, hogy a mérkőzés végén a hazai pályán játszó Lyon jutott tovább. A 2-2-es eredményt követően tizenegyesek következtek, és míg a Lyonnál senki nem hibázott, addig a vendégeknél ketten is.

Előtte a bajnokságban is a Lyon volt jobb, így Fonsecáéknak van miért hajtaniuk, nem szeretnék sorozatban a harmadik meccsüket is elbukni.

Pedig lehet, hogy nem fognak tudni nyerni, a korábbi meccsek alapján, mikor a Lille hazai környezetben játszott, ez elég gyakran nem sikerült. Utolsó öt meccsükből négy is döntetlen lett, és mindössze egyszer tudott nyerni a hazai csapat.

Előző 5 meccs eredménye
2023.02.08.Francia Kupa
lyon
4:2
lille
Francia Kupa
2022.10.30.Ligue 1
lyon
1:0
lille
Ligue 1
2022.02.27.Ligue 1
lyon
0:1
lille
Ligue 1
2021.12.12.Ligue 1
lille
0:0
lyon
Ligue 1
2021.04.25.Ligue 1
lyon
2:3
lille
Ligue 1
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Olympique Lyon

Csak a középmezőnyben ténfereg a Lyon, hiába érkezett meg szezon közben Laurent Blanc, ő sem tudta ebből a nihilből kibillenteni a gárdát. A Lyon 39 ponttal csak a 10. helyen áll, de nincs messze az élmezőny, csak a lehetőségekkel kellene élnie a csapatnak.

A legutóbb a Lorient csapatát fogadták hazai pályán. A Lorient az idei szezon meglepetéscsapata, és egyben a Lyon közvetlen riválisa, egy pont választja el egymástól a két együttest. Nem sikerült nyerni, csak egy gól nélküli ikszet összehozni, amivel – mondjuk ki – a Lyon nem megy semmire.

Idegenben 5-2-6-os mérleggel rendelkeznek, a legutóbbi öt meccsükből négyen veretlenek maradtak, csak az Auxerre-től kaptak ki.

Hosszú a listája azon játékosoknak, akik nem tudnak pályára lépni: Jeffinho, Anthony Lopes, Thiago Mendes, Jerome Boateng, Alexandre Lacazette és Malo Gusto sem játszhat.

A várható kezdőcsapat:

Riou – Diomande, Lovren, Lukeba, Tagliafico – Lepenant, Caqueret, Tolisso – Barcola, Dembélé, Cherki

Tippelde

Mindkét oldalon vannak hiányzók, de a Lyonnál több. Ez pedig érzékenyebben érintheti őket, mint a másik oldalon a Lille-t.

Ennélfogva egy fokkal esélyesebbnek gondolom a hazai gárdát, szűk győzelmükre számítok.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 2.00 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 2.05 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 2.02 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső