Real Betis – Valencia: Fogadási Tippek és La Liga Előzetes – 2023.06.04.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 június 01.
Real Betis
Teljesítmény:
N V D N N
  • Benito Villamarín
  • Június 04. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Valencia
Teljesítmény:
D V N N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Spanyolországba utazunk a nap végén, két meccs jön ma, holnap meg még pár. A Real Betis – Valencia találkozó következik, mely csak a hazaiak számára lesz értelmetlen, a vendégeknek egyáltalán nem. A denevérek ugyanis még kieshetnek. Bevallom, nem látok sok esélyt arra, hogy a végén Rubén Baraja csapata búcsúzik, de a matematikai esély még megvan rá. Egészen pontosan hat csapat eshet még ki az utolsó körben, függ mindez attól, mit játszanak a csapatok a legvégén.

A vendégeknek az a szerencséje, hogy a Betis már tuti, hogy ötödik helyen zár, az a szerencsétlensége, hogy ez lesz Joaquin búcsúmeccse. A 41 éves ikont pedig szeretnék szépen búcsúztatni.

Háromesélyes találkozót vár az online sportfogadás legtöbb szereplője, többek között a Betinia, 2.60 a hazai győzelem, 2.50 a vendég, 3.60 a döntetlen.

Real Betis

Nem fontos ez a mérkőzés a Betisnek, de mégis az. Nem fontos, mert már övék az ötödik hely, a következő szezonban is ott lehetnek az Európa-ligában, így nekik a három pont nem kell. De az egyik játékosuknak ez az utolsó meccse. Ő pedig a Betis történelmének egyik legfontosabb játékosa, Joaquin.

41 évesen is rúgta a bőrt, tette mindezt nagyon magas szinten, így semmi mást nem tehetünk, mint a kalapunkat emeljük előtte.

Fantasztikus karriert tudhat maga mögött, és tavaly még egy trófeát is a magasba emelhetett.

A Betis tavaly pont a Valencia ellen nyerte meg a Copa del Reyt, most pedig ők lehetnek azok, akik a másodosztályba küldik ellenfelüket. Ehhez más eredményekre is szükség van, de abszolút lehetséges, hogy végül a vendégek a La Liga 2-be kerüljenek.

Forma alapján is, mert bár voltak botladozások, a Betis nem játszik rosszul. Utoljára a Girona otthonában tudtak győzni, ami nem kis szó, ezt idén nem sokan tették meg.

Hátrányban volt Manuel Pellegrini csapata, de Borja Iglesias a második félidő elején és közepén is gólt szerzett.

Hazai pályán 9-4-5-ös mérlege van a sevillaiaknak, akiknél Germán Pezzella és Nabil Fekir nem léphet pályára. Előbbi azért, mert eltiltott, utóbbi azért, mert sérült.

A várható kezdőcsapat:

Bravo – Sabaly, González, Luis Felipe, Abner – Guardado, Rodriguez – Luiz Henrique, Canales, Pérez – B. Iglesias

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2022.11.10.La Liga
valencia
3:0
real betis
La Liga
2022.05.10.La Liga
valencia
0:3
real betis
La Liga
2022.04.23.Spanyol Kupa
real betis
5:4
valencia
Spanyol Kupa
2021.10.27.La Liga
real betis
4:1
valencia
La Liga
2021.04.18.La Liga
real betis
2:2
valencia
La Liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Valencia

Amikor Gennaro Gattusot kirúgták, a csapat nagyon nehéz helyzetben volt. Szinte reménytelen helyezetben. De jött Rubén Baraja, aki korábban játékosként nagyon szép karriert futott be, edzőként azonban nem igazán voltak sikerei. Ez lehet az első. A Valencia első osztályban tartása.

Amitől most egyetlen győzelem választja el őt.

Az egykor két BL-döntőben is szereplő együttes viszontagságairól korábban sokat beszéltünk már, nagy valószínűséggel idén jutottak a padlóra, de ez majd a kör után derül ki. Ha kiesnek, akkor volt még lejjebb…

Egy nagyon szimpatikus csapatról van szó, kevésbé szimpatikus szurkolósereggel. Tudjátok, náluk robbant ki a rasszista balhé Viniciusszal szemben.

A csapat 41 pontot gyűjtött, és a Real Madrid megverése óta nem tudtak győzni. Kikaptak a Mallorcától, legutóbb pedig 2-2-t játszottak az Espanyollal, és ezzel őket a másodosztályba száműzték. Góljaikat Diego Lopez és Samu Lino szerezték. Utóbbi a 93. percben talált be, és ez a gól még sokat érhet.

Az egyik legrosszabb együttes a Valencia idegenben, 3-3-12-es mérlegük ezt meg is mutatja számunkra.

Náluk gyengébben csak a Valladolid, az Elche és az Almeria teljesített.

Marcos André a csapat egyetlen sérültje, a brazil már jó ideje nem léphetett pályára.

A várható kezdőcsapat:

Mamardashvili – Correia, Diakhaby, Gabriel Paulista, Gaya – Guerra, Nico – Lopez, Almeida, Kluivert – Cavani

Tippelde

Nagyot fognak küzdeni a vendégek, de a zöld-fehérek sem adják majd könnyen magukat. A mérkőzés inkább lesz feszült, semmint felszabadult, és ezen Joaquin búcsúja sem változtat majd sokat.

Úgy hiszem, mindkét oldalon lesz majd gól.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.55 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.56 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.57 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső