Cremonese – AS Roma: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2023 február 27.
Cremonese
Teljesítmény:
D V V N V
  • Stadio Giovanni Zini
  • Február 28. 18:30
Nézd élőben itt:
Rabona
AS Roma
Teljesítmény:
N N V D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A múlt hét után most sem hagynak minket unatkozni az európai topcsapatok. Ezúttal nem Bajnokok Ligája, Európa-liga és Európa-konferencialiga lesz porondon, hanem néhány hétközi, elmaradt meccs, valamint kupatalálkozók. Ma ugyan még nem, de holnap jön a Király Kupa két meccse, ott ugye már az elődöntőnél tartunk, ma pedig FA Kupa-meccsek lesznek egyebek mellett. Egyebek mellett = Serie A és Championship.

Összesen hét találkozó, kezdünk az olasz csapatokkal. A Cremonese – AS Roma talán mindenki számára egyértelmű, de a sportfogadás szakértői ezzel nem így vannak. A Cremonese kiesése elkerülhetetlennek tűnik, 23 fordulót követően az újonc győzelem nélkül áll a tabella legvégén. Ellenfelük pedig a dobogóra hajtó AS Roma lesz. Szóval ezért tűnik ez a meccs elég egyszerűnek. Mégsem az.

A bet365-nél 1.75-öt fizetnek José Mourinho csapatára, ami elég durvának tűnik a fenti információk tükrében. De ennek is megvan a maga értelme, méghozzá az, hogy a Cremonese idén egyszer már megverte a Romát. No nem a bajnokságban, hiszen, mint mondtam, nyeretlenek, hanem a kupában jött össze a siker. Ezért óvatosak a bukik is. A döntetlenre most 3.50 a szorzó, a hazai sikerre pedig 5.25.

Cremonese

Januárban nevezték ki Davide Ballardinit a Cremonese kispadjára, elődje, Massimiliano Alvini egy félszezon után már távozni kényszerült. Az új mester nem hozta meg a várt hatást, a Cremonesének vannak szép – vagy legalább szebb – eredményei, azonban továbbra is a sereghajtó pozíciót foglalják el, és meglepő lenne, ha végül nem ott végeznének.

Az eddigi huszonhárom mérkőzésükből mindössze kilencszer szereztek pontot, ergo van tizennégy vereségük, ami a második legtöbb az olasz első osztályban jelen pillanatban. Elkeserítően gyenge ez, az meg még elkeserítőbb, hogy egyetlen egy győzelmük sincs.

A kupában szépen haladnak, már bejutottak az elődöntőbe (ahol majd a Fiorentina lesz az ellenfelük), kiütve a Romát, előtte pedig a Napolit. De ez mit sem ér, ha végül simán kiesnek a másodosztályba.

A hétvégén Torinoból raboltak el egy pontot, ami szerintem bravúrnak tekinthető, még ha teljesen elégedettek nem is lehetnek. A bikák elleni meccs 2-2 lett, Frank Tsadjout mellett Emanuele Valeri talált be a hálóba.

A csapat mérlegét már elmondtam, 0 győzelem, 9 döntetlen, 14 vereség, de arról még nem beszéltünk, hogy hazai pályán hogyan teljesítenek: nem túl jól… Van három döntetlenjük és nyolc vereségük, öt rúgott és tizenkilenc kapott góljuk.

Johan Vásquez letöltötte az eltiltását, azonban Vlad Chirichesre nem számíthat Ballardini. Más hiányzó nincs.

A várható kezdőcsapat:

Carnesecchi – Ferrari, Bianchetti, Vásquez – Sernicola, Benassi, Meite, Pickel, Valeri – Tsadjout, Okereke

Egymás elleni meccsek:

A Cremonese tehát egyszer már idén elkapta Tammy Abrahaméket, a kupában a Stadio Olimpicoban tudtak 2-1-re győzni. Hatalmas blama volt ez a fővárosi csapat számára, kaptak is hideget-meleget. A hazai gólt Andrea Belotti szerezte, míg a vendégek találatai Cyrian Dessers, illetve Zeki Celik nevéhez fűződnek. Utóbbi ugyebár az AS Roma játékosa…

Előtte a bajnokságban szintén az olasz fővárosban találkoztak, akkor azonban Mourinhoék hozták a kötelezőt. Vagy inkább a minimumot… Ugyanis csak egy góllal voltak jobbak, amit Chris Smalling szerzett.

Úgy gondolom, a korábbi meccsekre visszamenni felesleges lenne már, ezt megelőzően 1996-ban találkoztak, akkor járt a Cremonese utoljára az első osztályban…

Előző 5 meccs eredménye
2023.02.01.Olasz Kupa
roma
1:2
cremonese
Olasz Kupa
2022.08.22.Serie A
roma
1:0
cremonese
Serie A
1996.02.11.Serie A
roma
3:0
cremonese
Serie A
1995.09.24.Serie A
cremonese
0:1
roma
Serie A
1995.06.04.Serie A
cremonese
2:5
roma
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

AS Roma

Utoljára a Romával az Európa-ligában foglalkoztunk, José Mourinho együttese hátrányból fordított és jutott tovább a második számú kupasorozatból, az ellenfelük a Red Bull Salzburg csapata volt. Megérdemelték a továbbjutást, az első meccsen nyújtott teljesítményük után hazai pályán már nagyobb szerencséjük volt a gólszerzés terén. Andrea Belotti, valamint Paulo Dybala találtak be a hálóba. Utóbbi minket meglepett, úgy volt, hogy még csak nem is tudják nevezni…

Előtte a bajnokságban a Verona csapatát fogadták hazai pályán, jól sejtettük, hogy nem lesz egy jó meccs, mindössze egy gól született, amelyet Ola Solbakken szerzett.

A Roma nagy esély előtt áll, győzelmükkel beérhetik a harmadik, illetve a második helyezetteket, a két milánói együttest, a Milant és az Intert. Aztán ott szépen eldühödnek majd egymással, hogy ki legyen az ezüstérmes. Ne feledjük, hogy még a dolgokba beleszólhat a ma este játszó Lazio, valamint a mostanában mutatott formája ellenére az Atalanta is.

A Roma kifejezetten jó idegenben, övék a harmadik legtöbb gyűjtött pont, hatszor nyertek, négyszer ikszeltek és csak kétszer kaptak ki.

A sérültek nagyjából mind felépültek, egyedül már csak Ebrima Darboe-ra nem számíthat a mester, míg Chris Smalling eltiltott lesz. Tammy Abraham arcsérülése ellenére ott lehet a kezdőben, ha nem, akkor Solbakken vagy Belotti pótolhatja, esetleg Shomurodov.

A várható kezdőcsapat:

R. Patricio – Mancini, Kumbulla, Ibanez – Celik, Cristante, Matic, Spinazzola – Pellegrini, Dybala – Abraham

Tippelde

Több dolog motiválja a vendégeket, mint a hazaiakat. A kupában elszenvedett csúnya vereség, a lehetőség, hogy beérhetik a második helyezettet… Ez egy olyan esély, amit vétek nem kihasználni. Mou tudja, hogyan kell feltüzelni a játékosait, úgy gondoljuk, ez holnap is sikerülni fog.

Szóval, röviden: Mi a vendégcsapat győzelmét várjuk.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.75 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.77 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.78 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső