Crystal Palace – Sheffield United: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 december 31.
Crystal Palace
Teljesítmény:
D V V D D
  • Selhurst Park
  • Január 02. 16:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Sheffield Utd.
Teljesítmény:
V V D V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Már szavak sincsenek arra lassan, hogy mennyire gyengén szerepel a Sheffield United. Itt egy olyan tavaszt kell összehozni a fiúknak, ami szinte lehetetlen, ahhoz, hogy bent tudjanak maradni. És ami számomra nagyon meglepő, hogy továbbra is kitartanak Chris Wilder mellett, pedig a csapat történelmi mélyponton van. Nem, egyáltalán nem annak vagyok a híve, hogy egy gyengébb teljesítmény után az edzőt küldjék el, na, de ez már több mint gyenge teljesítmény.

A Crystal Palace-hoz látogatnak, akik sikeresen kiheverték a Liverpool elleni megalázó vereséget (7-0), legalábbis jó jel, hogy a Leicester ellen pontot szereztek. Azt azonban nem lehet mondani, hogy jó formában lennének, hiszen utolsó három meccsükön 11 gólt kaptak, a pontok száma pedig nem igazán növekszik mostanság.

Újabb lehetőség az első győzelem megszerzésére a Sheffieldnek? Semleges vagyok az angol pályákon, de most már nagyon szurkolok nekik, borzasztó érzés lehet most Sheffield szurkolónak lenni…

Lássuk, a Crystal Palace – Sheffield United beharangozóját!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Crystal Palace – Leicester

A Pool elleni vereséget követően még egy hármasba beleszaladtak Roy Hodgson fiai az Aston Villa ellen, nem várták tehát túl jó előjelekkel az erősebb játékerőt képviselő Leicester elleni mérkőzést. Azonban meglepetésre a rókák egy pontot a Selhurst Parkban hagytak, mondom is, hogy alakult a mérkőzés:

A vendégeknél meglepetésre csak a cserepadon foglalt helyet Youri Tielemans és Jamie Vardy is, helyükre pedig Mendy és Iheanacho kerültek.

Az első kiemelendő lehetőség a hazaiak előtt adódott, Wilfried Zaha léphetett ki a védők közül és csak Kasper Schmeichellel kellett szembenéznie, a dán válogatott kapusa viszont kiütötte a CP legértékesebb játékosának lövését. Egyébként is aztán a partjelző emelte a zászlaját, így az egészből nem lett volna semmi.

A másik oldalon pedig a félidő közepén tizenegyest fújtak, miután Tomkins rúgta fel Thomast. Vardy távollétében a büntetőt Kelechi Iheanacho végezte el, de Guaita eltalálta a sarkot és kiütötte a nigériai csatár lövését.

Félidőben nem született gól, a másodikban viszont kettő is: Előbb Andros Townsend beadását lőtte be kiszorított szögből Wilfried Zaha, majd a túloldalon Harvey Barnes négy Crystal Palace védő között is sikeresen lőtt 16-ról.

Sokkal több helyzete volt a vendégeknek, Iheanachonak azonban nem ment, így kénytelenek voltak megelégedni a rókák egy ponttal.

Előző 5 meccs eredménye
2020.02.01.Premier League
crystal palace
0:1
sheffield united
Premier League
2019.08.18.Premier League
sheffield united
1:0
crystal palace
Premier League
2011.02.19.Championship
crystal palace
1:0
sheffield united
Championship
2010.11.20.Championship
sheffield united
3:2
crystal palace
Championship
2010.03.06.Championship
crystal palace
1:0
sheffield united
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Burnley – Sheffield United

A két gárda között nincs jelentősebb különbség a játékerőt illetően, egyikük mégis csont utolsó, 2 szerzett ponttal, borzalmas gólaránnyal, szinte már kilátástalan a helyzetük. Chris Wilder csapata az első, aki ilyen rosszul kezdett volna a Premier League-ben és a sorozat a Burnley ellen is folytatódott.

Rögtön nagy Burnley-helyzettel indult a meccs: Westwood készített le fejjel egy labdát az érkező Barnes-nak, aki azonban Ramsdale-be lőtte a játékszert. Sheffieldi oldalon a legveszélyesebb lehetőség a Liverpooltól szerződtetett Brewster előtt adódott, akinek a fejesét a gólvonalról mentette a Burnley védője, John Egan.

Az első félidőben a játék kiegyenlített volt, de csak az egyik gárda tudott gólt szerezni, ez pedig a hazai Burnley volt: A 32. percben Brady szögletét bólintotta a jobb sarokba a legmagasabbra emelkedő Ben Mee. Előtte Wood fejesét hárította egyébként Ramsdale, aki ismételten a Sheffield egyik legjobbja volt.

A fordulást követően inkább a vendégek akartak futballozni, a Burnley meg őrizte az előnyét. Sikerrel, a vége 1-0 lett, azaz a Sheffield 16. bajnokiján 14. vereségét szenvedte el.

Összefoglalás

Az ember azt gondolná, hogy a Sheffield meccseire a legkönnyebb tippelni, hiszen úgyis kikapnak. Na, de azért ez nem annyira egyszerű, előbb-utóbb jönni fog a győzelem. Kétlem, hogy pont a Crystal Palace ellen, de ki tudja? Láttunk már csodákat és azért a Selhurst Parkban sem lehetnek elégedettek mostani teljesítményükkel.

Az biztos, hogy Chris Wilder ideje egyre csak fogy, szerintem már az is csoda, hogy idáig húzzák a trénerrel.

Az is biztos, hogy a Crystal Palace-nak is szüksége volna a győzelemre, hazai pályán utoljára november elején tudtak nyerni, akkor a Leeds ellenében nyertek 4-1-re.

Durva, hogy a szerzett pontok tekintetében ugyan jobban áll a Crystal Palace, viszont furcsa mód több gólt kaptak, mint a Sheffield United.

Nagy változások a kezdőben nem lesznek, a sérültek listáján sincs nagyon újdonság, továbbra is Guaita lesz a kapuban, mivel Hennessey még a válogatott szünetben sérült meg, Mamadou Sakho, Gary Cahill, Connor Wickham, Martin Kelly és Nathan Ferguson szerepel még ezen a listán, Patrick van Aanholt, Joel Ward és Eberechi Eze viszont visszatérhet. És lehetséges, hogy egyből a kezdőbe kerülnek… Szóval, ennyi változás mégiscsak lesz.

A túloldalon McBurnie játéka kétséges, a helyét – McGoldrick oldalán – Mousset töltheti be.

Közel állok ahhoz, hogy a CP győzelmére tippeljek, de szerintem van egy ennél is jobb tipp: Nem lesz gólzápor, egyik csapat a lőtt góljairól híres, még úgy sem, hogy a Crystal Palace csapatában van egy Wilfried Zaha meg egy Christian Benteke. Az under 2,5 a lehető legjobb választás most.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső