West Brom – Arsenal: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 december 31.
West Brom
Teljesítmény:
V D V D V
  • The Hawthorns
  • Január 02. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Arsenal
Teljesítmény:
N N V V D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Egyáltalán nincs könnyű helyzetben az újonc West Bromwich Albion, náluk rosszabb teljesítményt egyelőre csak a Sheffield United tett le az asztalra, magyarán kiesőhelyen lépnek át az újévbe, és egy erős ellenfél ellen kellene egyből bizonyítani. Mondhat bárki bármit, a tabellán elfoglalt helyezés ellenére az ágyúsok erős kerettel rendelkeznek, és talán még visszatérnek, hogy valamennyire megmentsék a szezonjukat.

Szóval a West Brom – Arsenal mérkőzés két gyenge csapat találkozása lenne? Nem, nem hiszem. Az viszont esélyes, hogy a WBA-nak az év végén lesznek problémái, nem tűnik úgy, hogy fel tudták volna venni a Premier League ritmusát, ellentétben mondjuk a Leeds-cel.

Mikel Arteta egyelőre megmenekült, de ne legyenek kétségeink, ha újra visszaesés következik, akkor búcsút mondhat a kispadnak a spanyol.

A West Brom – Arsenal meccsről fogunk tippelni. Kötelező a győzelem, nincs apelláta!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

West Brom – Leeds United

Csúnya vereségbe szaladtak bele Sam Allardyce-ék, pedig a tavalyi esztendőben ez a két csapat dominált a Championshipben, a Leeds az első, a WBA a második helyen végzett és került fel automatikusan a legjobbak közé. Itt viszont osztálykülönbség volt a gárdák között, aminek a vége egy 5-0-s Leeds siker lett.

A WBA játékosa, Sawyers indította el a lejtőn csapatát, aki jó húsz méterről szerzett öngólt. Szerencsétlen szituáció volt, haza akarta adni a labdát, csakhogy Johnstone nem állt ott, és nem is ért vissza, hogy menteni tudjon.

Ez közvetlenül a meccs elején, a kilencedik percben volt, aztán bő húsz percen át nem volt érdemleges esemény, ekkor viszont tíz perc alatt kivégezték a West Bromot. A mérkőzés talán legszebb gólját lőtte a balbekk, Alioski, aki 16 méterről, a baloldali kapufa segítségével lőtt a kapuba, majd öt perccel később Jack Harrison egy remek összjáték után háromra növelte a vendégek előnyét.

A lefújás előtt még az új fiú is betalált, Rodrigo talán kezdi összeszedni magát.

A fordulást követően már nem volt akkora az iram, sokáig nem is történt semmi, végül egy másik új fiú, Raphinha alakította ki bombájával az 5-0-s végeredményt.

Rettenetesen nehéz meccsek várnak még a WBA-ra, és nincs nagyon jele annak, hogy sikerülne bentmaradni. Pedig még csak a bajnokság felénél járunk.

Előző 5 meccs eredménye
2017.12.31.Premier League
west brom
1:1
arsenal
Premier League
2017.09.25.Premier League
arsenal
2:0
west brom
Premier League
2017.03.18.Premier League
west brom
3:1
arsenal
Premier League
2016.12.26.Premier League
arsenal
1:0
west brom
Premier League
2016.04.21.Premier League
arsenal
2:0
west brom
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Brighton – Arsenal

Volt egy remek kombiszelvényem, nem is kevés pénzt tettem rá, nagyon bíztam benne, pedig a kombi nem igazán az én világom. Mármint, úgy értem, hogy hosszútávon kombikkal nem lehetsz nyereséges. Ebben most nagyon bíztam, és ez az egy meccs volt, ami nem jött össze. Merthogy arra tippeltem, hogy mindkét csapat szerez gólt. És a szomorú, hogy az under 2,5-en is gondolkoztam, de azt nem tartottam annyira valószínűnek.

Nem volt túl eseménydús az első félidő, az Arsenal szinte semmit nem mutatott fel, a Brightonnak pedig egy nagyobb helyzete volt: Jahanbakhsh készített le lövésre, Mac Allister pedig kapásból bombázott, de Bernd Leno leért a lövésre.

Az ember azt gondolta, hogy az Arsenal játékosait felvillanyozta, hogy legyőzték a Chelsea-t az előző fordulóban, de ebből semmi nem köszönt vissza a Brighton elleni meccs első félidejében.

A másodikban már igen, ott már vezettek szép támadásokat Mikel Arteta fiai, főleg Aubameyang volt aktív, de Saka elfutásait is dicsérni lehetett.

Sokáig minden kimaradt, nagyobbnál nagyobb helyzeteket rontott Auba, majd a jég a 66. percben megtört, ismét Saka futott el, ezúttal a jobbszélen, középre passzolt, ahol Alexandre Lacazette átvette a játékszert és a bal alsóba lőtt.

Ez az egy gól elég volt a három pont begyűjtéséhez, az első félidő alapján azt nem mondtam volna meg, hogy ebből Arsenal győzelem lesz…

Összefoglalás

Nem hiszem, hogy túl kell gondolni ezt a tippet. Az Arsenal játékában benne van szó szerint bárhol a vereség vagy legalábbis a pontvesztés, de talán most elkapták a fonalat a játékosok. Nem is normális, hogy egy ekkora klub ennyire hátul álljon a tabellán, ebben a csapatban azért sokkal több van. Elnézve a nagy riválisokat, az első négy egyáltalán nem opció, de attól még nem az alsóházban kéne tanyázniuk.

Újabb esély, hogy még feljebb kapaszkodjanak, mert a WBA viszont nagyon gyenge játékot produkál hetek óta, összesen egyszer tudtak nyerni, azt is a Sheffield ellen – róluk meg már meséltünk eleget -, hazai pályán öt pontot gyűjtöttek, öt gólt rúgtak és húsz gólt kaptak… Nem semmi mutató.

Nézzük, kire nem számíthatnak a menedzserek:

Kieran Gibbs legutóbb a bemelegítés alatt sérült meg, így minden bizonnyal ki kell hagyja a régi csapata elleni mérkőzést. Allardyce nem tudja nevezni Robson-Kanut, Jake Livermore-t és Andros Townsendet, szóval azért vannak problémák.

Az Arsenalban Gabriel elkapta a koronavírust, Thomas továbbra is sérült, de David Luiz és Willian elvileg már bevethetők lesznek.

Jobb csapat az Arsenal, efelől senkinek ne legyenek kétségei. Az is biztos, hogy a WBA rossz formában van. Szóval, mást nem tudok tenni, mint az ágyúsok győzelmére tippelni, a józan ész ezt diktálja.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső