Csehország – Portugália: Fogadási Tippek és Nemzetek Ligája Előzetes

Olvasd el 8 perc alatt szerző Bartos László 2022 szeptember 21.
Csehország
Teljesítmény:
V V D N D
  • Eden Arena
  • Szeptember 24. 20:45
Nézd élőben itt:
Rabona
Portugália
Teljesítmény:
V N N D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

És akkor még jön két meccs az A divízióból. Méghozzá ugyanabból a csoportból, Csehország majd Portugáliával csap össze Prágában, míg Spanyolország Svájcot fogadja. Ez szintén egy olyan csoport, ahol még semmi nem dőlt el, sem a győztes, sem a kieső.

Portugália és Csehország a második, illetve a harmadik helyet foglalják el, de ez a forduló után változhat is, amennyiben a hazaiak legalább három góllal verik meg Cristiano Ronaldoékat. Nem tűnik túl reálisnak ez a forgatókönyv, de ezeken a meccseken kábé bármi megtörténhet.

Mindkét együttes számára ez már egyfajta felkészülés Katarra, a csehek és a portugálok is kivívták a részvételt, és sok lehetőségük már nem lesz arra, hogy komoly ellenfél ellen gyakoroljanak a november közepén kezdődő világeseményre.

A szorzókból visszaköszön, hogy melyik együttes az erősebb, melyikük áll jobban, hiszen a vendégek győzelmére mindössze 1.70-et fizetnek most a fogadóirodák, és az elmúlt két napban ez a szám csökkenni kezdett, míg a hazaiaké folyamatosan emelkedik, most épp átlagban 5-szörös pénzért lehet megfogadni őket.

A döntetlen is magasabb lett, most épp 3.70-en mozog, de lehet, hogy estére már eléri a 4-es szorzót.

Folytassuk a Csehország – Portugália találkozóval!

Csehország

A cseh futball is egyre feljebb tör, az elmúlt években ők is látványos eredményeket értek el, vegyük csak példaként a legutóbbi Európa-bajnokságon elért eredményüket. Igazából mindig ott voltak a legjobbak közelében, néha sikerült is borsot törni az orruk alá.

Most a harmadik helyen állnak, a realitás az, hogy a harmadik helyért fognak csatázni a svájciakkal, míg a két ibériai nagyhatalom majd lerendezi egymás között az első helyet. Ám, ha belegondolunk, ők lehetnek a mérleg nyelve. Amennyiben most megverik a portugálokat, és Spanyolország győz Svájc ellen, úgy az utolsó fordulónak már nem lesz értelme Cristiano Ronaldoék számára.

A kérdés, hogy meg tudják-e őket verni? Ami nagyon szimpatikus a cseh futballban, az az, hogy a klubcsapatok építenek a saját nevelésekre. Vegyük például a Viktoria Plzent, amely bejutott a BL csoportkörébe, és az Inter elleni mérkőzésen tíz cseh játékossal meg egy kolumbiaival álltak ki. Persze, itt is vannak légiósok, de láthatóan sokat fektetnek a cseh futball felvirágoztatásába is. Míg mondjuk a Fradiban elvétve lehet magyar játékost találni. De nem akartam rájuk kihegyezni a dolgot, említhetném még a Sheriff Tiraspolt vagy egy halom csapatot…

A csehek remekül kezdték meg a szereplésüket a Nemzetek Ligájában, ugyanis 2-1-re legyőzték Svájcot, emlékeim szerint az egy olyan meccs volt, amikor a hazaiaknak minden bejött, két elképesztő potyagóllal verték meg Yakinékat.

Aztán Spanyolországot is féken tartották, 2-2-t játszottak ellenük.

Első vereségüket Portugália ellen idegenben szenvedték el, majd Moratáék is helyre állították a renoméjukat.

Így állunk most.

A cseh keretbe három nagy név is visszatért. Patrick Schick, aki egy ideje nem tudott pályára lépni, mert mindig akkor volt sérült, a Werder Bremen kapusa, Jiri Pavlenka, valamint Petr Sevcik, a Slavia Praha középpályása.

Meglátjuk, hogy Schick itt hogyan fog tudni teljesíteni, a Leverkusenben idén eddig nem megy neki, akárcsak a csapatának…

A teljes keret:

Kapusok: Tomas Vaclik, Jindrich Stanek, Jiri Pavlenka

Védők: Jakub Brabec, Vladimir Coufal, Milan Havel, Václav Jemelka, Ondrej Kúdela, David Zima, Jaroslav Zeleny

Középpályások: Antonin Barak, Václav Cerny, Jakub Jankto, Lukás Kalvach, Lukás Masopust, Tomás Soucek, Petr Sevcik

Támadók: Adam Hlozek, Jan Kuchta, Patrick Schick

A várható kezdőcsapat:

Vaclik – Zima, Brabec, Havel – Coufal, Barak, Soucek, Jemelka – Masopust, Schick, Hlozek

Egymás elleni meccsek:

A csapat selejtezőn vagy barátságos meccsen még nem is találkozott egymással, csak az adott világesemény döntő szakaszában. 1996-ban, 2008-ban és 2012-ben is összefutottak az Európa-bajnokságon (kétszer a portugálok, egyszer a csehek nyertek), most pedig júniusban találkoztak egymással a Nemzetek Ligájában.

Portugália esélyesként lépett pályára, és már az első félidőben eldöntötték a győzelmet, miután Joao Cancelo, valamint Goncalo Guedes is a kapuba talált. Bivalyerős csapattal mentek neki a cseheknek, annyira keménnyel, hogy például Rafael Leao, Nuno Mendes, Joao Moutinho vagy Joao Palhinha csak a cserepadra fért oda. Nem kérdés, hogy a Világbajnokságon is messzire juthat ez a csapat, és most jó esélyük van arra is, hogy Csehországot másodszor megverjék. Aztán akár még a négyesdöntő is összejöhet számukra…

Előző meccs eredménye
2022.06.09.Nemzetek Ligája
portugália
2:0
csehország
Nemzetek Ligája
2012.06.21.Európa-bajnokság 2012
csehország
0:1
portugália
Európa-bajnokság 2012
2008.06.11.Európa-bajnokság 2008
csehország
1:3
portugália
Európa-bajnokság 2008
1996.06.23.Európa-bajnokság 1996
csehország
1:0
portugália
Európa-bajnokság 1996
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Portugália

Simán vezethetné a csoportját Portugália csapata, azonban a Nemzetek Ligája negyedik körében váratlan vereségbe szaladtak bele. Svájcba utaztak, ott mérkőztek meg Xhakáékkal, és meglepetésre 1-0-ra kikaptak. Előtte szépen gyűjtötték a pontokat, Svájcot például 4-0-ra verték, a cseheket is elrendezték, Spanyolországgal pedig ikszeltek.

Így most a második helyről várják a folytatást, egy újabb pontvesztés azt jelentené, hogy nem kerülhetnek be a legjobbak közé. Mert az, hogy Spanyolország nyer Svájc ellen otthon… Az valószínűnek tűnik most.

Fernando Santos csapata elképesztően erős, tessék csak megnézni. Minden posztra szinte jut egy világklasszis, de inkább kettő.

Ahogy nézem, a mesternek főhet a feje, hogy milyen kezdőt állítson össze. És még így is maradtak ki olyan játékosok, akiknek talán helye lenne a legjobbak között.

Nagy kérdés, hogy Santos mennyire számít majd Cristiano Ronaldora. Az ötszörös Aranylabdás támadó perifériára került a Manchester Unitedban, ami valahol érthető, elmúlt már 37 esztendős. Még egy VB van benne, aztán lassan már egy olyan csapat lesz a pályán, amelynek nem része a csatár.

A portugálok idegenben három mérkőzés óta nyeretlenek, kikaptak Svájctól, előtte Spanyolországgal és Írországgal is ikszeltek…

A teljes keret:

Kapusok: Diogo Costa, José Sá, Rui Patrício

Védők: Diogo Dalot, João Cancelo, Danilo Pereira, Pepe, Rúben Dias, Tiago Djaló, Nuno Mendes, Raphael Guerreiro

Középpályások: João Palhinha, Rúben Neves, Bernardo Silva, Bruno Fernandes, João Mário, Matheus Nunes, Vitinha, William Carvalho

Támadók: Cristiano Ronaldo, Diogo Jota, Pedro Neto, João Félix, Rafa Silva, Rafael Leão, Ricardo Horta

A várható kezdőcsapat:

Diogo Costa – J. Cancelo, Pepe, Danilo, Guerreiro – B. Silva, B. Fernándes, J. Palhinha – Guedes, C. Ronaldo, R. Leao

Tippelde

Megfoghatják a portugálokat a csehek? Morfondíroztam rajta sokat, és mivel ennyi ideig törtem a fejem, úgy döntöttem, hogy a mérkőzés kimenetelét most kihagyom. A portugálok minden bizonnyal a spanyolokra készülnek inkább, ezt a meccset úgy akarják megnyerni, hogy a lehető legkevesebb energiát teszik bele.

Így most részünkről a két és fél gól alatti eredmény tűnik a legjobb választásnak.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.76 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1,73 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.73 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső