Eintracht Frankfurt – Hertha BSC: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes

Olvasd el 8 perc alatt szerző Bartos László 2023 február 03.
Eintracht Frankfurt
Teljesítmény:
D D N N N
  • Deutsche Bank Park
  • Február 04. 15:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Hertha BSC
Teljesítmény:
V V V D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

No, megvolt a tegnapi meccsek pótlása, most következzenek azok, amiket mára szerettünk volna. Hoztunk ma is német meccseket, angol másodosztályt és egy francia rangadót is, no meg a Man United – Crystal Palace második menetét. Az első ugye nem is olyan régen volt…

De most még a németeknél maradunk egy meccs erejéig. Könnyű kis meccset hoztam, hogy őszinte legyek, olyat, ami egy kicsit segíthet feltornázni az emberek pénzét. Az élbolyban szereplő Eintracht Frankfurt fogja fogadni a sportigazgatóját kirúgó, kiesőhelyen levő, borzasztó formában levő Hertha BSC-t. Adja magát a dolog, hogy ebből hazai győzelem lesz.

És valóban, minden információ, ami elérhető, arra utal, hogy Oliver Glasnerék nyerni fognak a találkozón. De azért szeretnénk nektek is megmutatni ezeket az információkat, hogy aki az online sportfogadás mellett dönt, és tippelne, ezt meg tudja tenni a fontos dolgok birtokában.

Annyi biztos, hogy a Herthánál óriási a gond. Már megint szóba került, hogy visszahozzák Dárdai Pált, de nem a klub képviselői szeretnék ezt, hanem mondjuk Lotthar Mättheus, a korábbi magyar szövetségi kapitány. Dárdai és Fredi Bobic viszonya évekkel ezelőtt megromlott, és gyakorlatilag a menesztett vezér előtte még elüldözte Dárdait a csapattól. Huszonöt év után távozott, de… akár még vissza is térhet most, hogy az egyetlen fék (?) már nincs ott.

A Frankfurt ugyan egy ideje már veretlen, de mostanság több helyen is pontokat buktak. Így a második helyről hamar lecsúsztak. Na, emiatt is lenne fontos most nyerniük.

A bet365-nél 1.45 a hazai siker, 4.50 a döntetlen, 6.50 a vendéggyőzelem.

Következzen az Eintracht Frankfurt – Hertha BSC mérkőzés!

Eintracht Frankfurt

Nem volt könnyű a csapat sorsolása, miután véget ért a világbajnokság, és megkezdődött a Bundesliga tavaszi része, a Frankfurt előbb a Schalkéval játszott (rendben, ez azért könnyű meccs volt), majd következett a Freiburg és a Bayern München.

A királykékeket 3-0-val küldték haza, a Freiburg ellen pontot szereztek, és az első fordulóban elért eredményükhöz képest a Bayern München ellen is sikeresnek mondható 90 percen lettek túl.

Ezúttal nem kaptak hatot, és ami fontos még, nem is kaptak ki. Leroy Sané góljával ugyan vezetett a bajnokcsapat, de ismét jött Randal Kolo Muani, a szezonbeli hetedik gólja pedig azt jelentette, hogy a Frankfurt elhozott egy pontot az Allianz Arénából.

Miután a körülöttük levő csapatok mostanság sorra nyerik a meccseiket, a Frankfurt kissé visszább lépett, most csak a hatodik helyet foglalják el. Ám még mindig nagyon közel a dobogó, az élen álló Bayern öt, a második Union négy, a harmadik Leipzig három pontra van.

Borréék hazai pályán egészen jók, 16 pontot gyűjtöttek be, amit öt győzelemmel és egy döntetlennel hoztak eddig össze. Kilenc mérkőzést játszottak, tehát három vereségük is van, utoljára a Dortmund vitte el tőlük az összes pontot.

A keretük alig változott. Luca Pellegrini kölcsönszerződése lejárt, annyira nem is vált be, mint abban bíztak, Jérome Onguénét ők adták kölcsön.

Érkezett egy új balbekk, megint csak kölcsönbe, Philipp Max, a PSV Eindhoven játékosa tölti a tavaszt a Frankfurtnál. Mellette két kisebb név, Simon Simoni és Paxten Aaronson csatlakoztak.

Mostanság Éric Dina Ebimbének sikerült magát a kezdőbe bejátszani, ám megsérült, így Ansgar Knauff fog kezdeni a jobb oldalon, a balon pedig Philipp Max mutatkozhat be. A gárda másik sérültje Marcel Wenig.

A várható kezdőcsapat:

Trapp – Tuta, Hasebe, Ndicka – Knauff, Kamada, Sow, Max – Götze, Lindström – Kolo Muani

Egymás elleni meccsek:

Az idény elején Oliver Glasner csapata egy kicsit beragadt. Ezért is fordulhatott elő, hogy Berlinben nem tudtak nyerni, a Hertha egy pontot az Olympiastadionban tartott augusztusban. A hazaiak Suat Serdar találatával hamar vezetést szereztek, amit a második félidő elején Kamada Daichi egyenlített ki. Hiába erősebb papíron a Frankfurt (nem csak papíron), ezen a mérkőzésen kiegyenlített csata volt a pályán, a döntetlen nagyjából igazságos eredménynek mondható.

A két csapat közül egyébként rendre a Frankfurt szokott nyerni, a korábbi meccsek közül háromszor is ők voltak jobbak, míg a Herthának egyszer sikerült nyernie. 2021-ben, és akkor idegenben győzték le a már akkor is esélyesebbnek számító Eintrachtot.

A Commerzbank Arénában (most már Deutsche Bank Park) érdekes eredmények láthatók: Az utolsó öt meccsen a Hertha kétszer tudott nyerni, amíg a Frankfurt csak egyszer. A maradék két meccsük döntetlen lett.

Előző 5 meccs eredménye
2022.08.13.Bundesliga
hertha
1:1
eintracht frankfurt
Bundesliga
2022.03.05.Bundesliga
hertha
1:4
eintracht frankfurt
Bundesliga
2021.10.16.Bundesliga
eintracht frankfurt
1:2
hertha
Bundesliga
2021.01.30.Bundesliga
eintracht frankfurt
3:1
hertha
Bundesliga
2020.09.25.Bundesliga
hertha
1:3
eintracht frankfurt
Bundesliga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Hertha BSC

A múlt hét azzal zárult, hogy a Hertha BSC – az Union elleni vereséget követően – bejelentette, Fredi Bobicot azonnali hatállyal menesztik. Ő volt a csapat lényegében mindenese, ő döntött az igazolásokról, és mivel a csapat az elmúlt időszakban rengeteg pénzt elköltött, eredmények viszont nincsenek, így valakinek a nyakába kellett varrni a dolgokat.

Eddig az edzők vitték el a balhét, itt volt az ideje, hogy az egyébként nagyon arrogáns Bobic lelépjen. Talán ezzel megkezdődik egy tisztulási folyamat, ám lehet, hogy későn. A kispadon még mindig Sandro Schwarz ül, de lehet, hogy egy Frankfurt elleni vereség után neki is mennie kell.

Bár a Hertha kerete rendkívül gyenge, a télen csak tovább gyengültek. Több olyan futballistát küldtek el, akik az első csapatban is helyet szoktak kapni. Ilyen például Lee Dong-jun, Davie Selke, Vladimir Darida vagy Fredrik Björkan.

Az átigazolási időszaknak vége, lemaradtak Kerem Demirbayról, aki azért sokat segíthetett volna, helyette Tolga Cigerci érkezett, az Ankaragücü védekező középpályása, aki hat évvel ezelőtt már volt a Hertha játékosa. Ja, és Florian Niederlechner, akinek a góljaira nagy szükség lenne.

Ugyanis a Hertha csak a Schalkét előzi meg a tabellán. Van összesen 14 pontjuk, 3-5-10-es mérlegük, az utolsó öt meccsükön egyszer nyertek, négyszer kikaptak.

Mint mondtam, legutóbb az Union Berlintől, hazai pályán nem tudták megállítani a kistestvért, aki közben a fejükre nőtt.

Hazai pályán sem jók, de idegenben aztán… Egy győzelmük van, egy döntetlennel és hat vereséggel.

Florian Niederlechner felépült, valószínűleg kezdő is lesz. Jonjoe Kenny szintén a csapatban lehet, miután agyrázkódás miatt kihagyta a legutóbbi találkozót, Chidera Ejuke, Kelian Nsona és Agustín Rogel, valamint Stevan Jovetic továbbra sem lehetnek a pályán.

A várható kezdőcsapat:

Christensen – Kenny, Uremovic, Kempf, Mittelstadt – Richter, Lukébakio, Tousart, Serdar, Boetius – Niederlechner

Tippelde

Hatalmas a különbség a két csapat között, mind a játékerőt, mind a formát, mind a mentális állapotot figyelembe véve.

Talán Bobic távozása után lesz javulás, a sportigazgató tényleg egy minden lében kanál ember volt, akinek a vezetése alatt nem jó irányba mentek a dolgok. De egy ember kiválása még nem fogja elhozni a jó világot.

Szóval, ha lesz is változás a Herthánál, az nem most, nem ilyen gyorsan fog megtörténni. Így mi a hazaiak győzelmére tippelünk.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.49 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.52 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.52 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső