Manchester United – Crystal Palace: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 9 perc alatt szerző Bartos László 2023 február 03.
Manchester United
Teljesítmény:
N N N V D
  • Old Trafford
  • Február 04. 16:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Crystal Palace
Teljesítmény:
D D V V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Egyetlen mai angol első osztályú meccsünk jön. Nagyjából már megvagyunk a teljes fordulóval, még holnap tervezünk (ha sikerül) két mérkőzést közzé tenni, és akkor elmondhatjuk, hogy ismét mindegyik találkozóról szó volt.

A Manchester United fogadja hazai pályán a Crystal Palace együttesét. Aki követi az angol bajnokságot emlékezhet rá, ez a két csapat nem is olyan régen már megmérkőzött egymással. Akkoriban a MU remek formában volt, mégis otthagytak végül két pontot a Selhurst Parkban. Ami most nagyon hiányzik nekik.

Erik ten Hag együttese a héten meríthetett egy kis önbizalmat, bejutottak kettős győzelemmel a Ligakupa döntőjébe, ahol majd a Newcastle United lesz az ellenfél. Nem a legrangosabb kupa Anglián belül az EFL Cup (vagy Carabao Cup), de a MU már olyan régen nem nyert semmit, hogy bárminek örülni fognak a szurkolók.

Velük szemben a Crystal Palace-nak már nincs lehetősége címet nyerni az idén, de legyünk őszinték, a szezon elején sem volt sok, csak annyi volt a különbség, hogy akkor még versenyben voltak mondjuk. A forma továbbra sem túl kielégítő, annyira azonban büszkék lehetnek, hogy az elmúlt három meccsükön három keményebb ellenféllel találkoztak, és közülük kettőtől pontot tudtak szerezni.

Tippeltünk a két héttel ezelőtti meccsükre, akkor Michael Olise a lefújás előtt vitte a pénzünket. Ilyen a sportfogadás, ezt tudni kell kezelni. De azért elég mérgesek leszünk, ha ezúttal is keresztbe tesznek nekünk Vieiráék. Vagy ten Hagék…

A bukiknál a helyzet egyértelmű, a Unibetnél 1.40 a hazai győzelem, 5.00 a döntetlen és 9.00 a vendégsiker.

Jöjjön a Manchester United – Crystal Palace találkozó!

Manchester United

Érdekesen alakult az átigazolási időszak utolsó napja a Manchester United számára. Erik ten Hag mindenképpen akart még egy középpályást, mivel Christian Eriksen a Reading elleni FA Kupa-meccsen megsérült. Már akkor látszott, hogy gond van, amikor láthattuk, hogy mankóval hagyja el a pályát, később pedig jött a diagnózis, legalább áprilisig, de lehet, hogy májusig nem állhat rendelkezésre.

Ezzel kicsit szűken maradtak a középpályán Casemiroék, kellett a pótlás. A választás végül Marcel Sabitzerre, a Bayern München középpályására esett. Nem ragaszkodott hozzá a klubja, a féléves kölcsönért még némi pénzt is kaptak, Sabitzer pedig szintén pozitívan állt az üzlethez, így talán több játéklehetőséghez jut.

Rajta kívül még Jack Butland és Wout Weghorst érkezett a klubhoz, mindketten kölcsönben, míg Axel Tuanzebét tavaszig a Stoke-ba küldték.

Bajnoki meccs az elmúlt időszakban nem volt, utoljára 22-én az Arsenal ellen lépett pályára a United. És kaptak ki 3-2-re, amivel egy kicsit ismét távolabb kerültek a Manchester Citytől és a második helytől.

Azóta sem tétlenkedtek, három mérkőzést is lejátszottak: Kettőt a Ligakupában, egyet az FA Kupában.

A Nottingham Forestet hazai pályán és idegenben egyaránt legyőzték, és még gólt sem kaptak ellenük, így jöhet egy finálé a Newcastle United ellen. Közben pedig a Reading ellen bejutottak a következő körbe.

Nézzük a bajnoki tabellát: A MU most a negyedik helyen áll, annyi pontot gyűjtöttek, mint a Newcastle United, akik a harmadik helyen vannak. A City hat pontra, az Arsenal tizenegyre. A legjobb, amit elérhetnek, az a második hely…

Hazai pályán sorra jönnek a győzelmük, 7-1-1-gyel állnak most, az utolsó tíz meccsüket – minden sorozatot figyelve – megnyerték.

Fontos információ a Manchester Uniteddal kapcsolatban, hogy 21 éves játékosuk talán hamarosan ismét pályára léphet. Ahogy a városi riválisnál, itt is volt egy játékos, akit nemi erőszakkal vádoltak. Nos, Mason Greenwoodot felmentették a vádak alól, de addig nem játszhat, amíg a MU saját belső vizsgálatát le nem zárja. Szintén fontos, hogy Jadon Sancho is visszatérhet, sőt már pályára is lépett. Idő kell neki, mentálisan és fizikálisan is padlón volt a szélső, de legalább már a többiekkel edzett…

Nem csak Eriksen esett ki, Donny van de Beek idén már nem játszhat, Diogo Dalot még mindig nem épült fel teljesen, míg Jack Butland azért nem lehet pályán, mert épp a Crystal Palace adta őt kölcsön.

A várható kezdőcsapat:

De Gea – Wan-Bissaka, Varane, Martínez, Shaw – Casemiro, Fred – Antony, B. Fernándes, Rashford – Weghorst

Egymás elleni meccsek:

Alig több mint két hete találkozott egymással a két csapat. A Crystal Palace esélytelenebbként, veszteni való nélkül fogadhatta az akkoriban csúcsformában levő Manchester Unitedot. A találkozón a fővárosiak nem adták könnyen magukat, a MU csak egy gólt tudott szerezni, Bruno Fernándes talált be a kapuba az első félidő végén.

Mivel a második vendégtalálat nem akart jönni, a Palace egyre bátrabb lett, és bár sok lehetőségük nem volt, a végén mégis betaláltak. Michael Olise a forduló legszebb gólját szerezte a meccs hosszabbításában, szabadrúgásból vette be David de Gea kapuját.

A Palace hajlamos pontot vagy akár pontokat is lopni a United csapatától, Az elmúlt öt meccsük alatt (és most csak a tétmeccseket nézzük) kétszer is megverték őket, míg a United csak egyszer tudott győzni, maradék két találkozójuk ikszes eredményt hozott.

Az Old Traffordon a helyzet majdnem ugyanez: Két hazai győzelem, két vendégsiker, egy döntetlen.

Előző 5 meccs eredménye
2023.01.18.Premier League
crystal palace
1:1
man united
Premier League
2022.07.19.Barátságos Mérkőzés
man united
3:1
crystal palace
Barátságos Mérkőzés
2022.05.22.Premier League
crystal palace
1:0
man united
Premier League
2021.12.05.Premier League
man united
1:0
crystal palace
Premier League
2021.03.03.Premier League
crystal palace
0:0
man united
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Crystal Palace

A Palace-nak 21-e óta nem kellett pályára lépnie. Korán kiestek a Ligakupából, az FA Kupából pedig az előző hónapban a Southampton verte ki őket. Így Patrick Vieirának volt ideje kitalálni, hogyan rángassa ki az együttesét abból a válságból, amibe belekerültek az utóbbi időben.

Győzni nem nagyon sikerült mostanság, a kiesőhelyen álló Bournemoutht verték meg december végén. Azóta öt mérkőzést játszottak le (négy bajnoki, egy FA Kupa), ebből hármat elveszítettek, kettő döntetlen lett.

Utoljára a Newcastle Uniteddal játszottak, és egy pontot otthon tudtak tartani, ami a harmadik helyen álló ellenféllel szemben egy jó eredmény.

A tabellán a 12. helyet foglalják el, mérlegük 6-6-8. Idegenben kevesebb, mint a felét szerezték a pontjaiknak, van két győzelmük, három döntetlenjük, négy vereségük.

Vieira a keretben nem sok változtatást eszközölt. Butland kölcsönadását már mondtuk, rajta kívül Malcolm Ebiowei és Luke Plange folytatják máshol tavasszal. Két fiatalról beszélünk, akiknek az első csapatban nem sok lehetőség jutott. Sőt, Plange az ősszel is máshol futballozott.

Érkezett két belső középpályás, úgy tűnik, ezzel a csapatrésszel nem volt megelégedve a francia. Albert Sambi Lokonga nagy tehetségként érkezett az Arsenalba, de nem tudta magát a kezdőbe játszani, ő kölcsönbe jött, míg Naouirou Ahamadát megvásárolták a VfB Stuttgarttól. A 20 éves középpályás 12 millió euróba került.

A szokásos sérültek, vagyis James McArthur és Nathan Ferguson, mellé csatlakozott két alapember, Joachim Andersen, valamint Wilfried Zaha, ezáltal a csapat erőssége nagyban lecsökkent.

A várható kezdőcsapat:

Guaita – Ward, Richards, Guéhi, Mitchell – Ahamada, Schlupp – Olise, Eze, Ayew – Édouard

Tippelde

Két és fél héttel ezelőtt a Crystal Palace pontot tudott szerezni a Manchester United ellen.

Két fontos játékosuk nélkül vágnak bele a manchesteri kanyarba, és nem gondolnám, hogy lesz esélyük ezúttal pontot szerezni.

Akár még hendikepben is jó ötlet lehet a hazai győzelem.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 1.41 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 1.41 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 1.41 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső