Eintracht Frankfurt – Mainz: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 május 10.
Eintracht Frankfurt
Teljesítmény:
V N D V D
  • Deutsche Bank Park
  • Május 13. 15:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Mainz
Teljesítmény:
V V N D D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Három forduló maradt a német első osztályból, a küzdelem sok helyen egészen komoly. Nem tudni, ki lesz a bajnok, nem tudni, ki esik ki… De a Frankfurtot és a Mainzot ez az őrület nem fenyegeti. Ők elvannak a középmezőnyben, mint kisgyerek a játszótéren, és várják a befejezést. Nem így tervezték, főleg nem Oliver Glasner, én azt gondolom, hogy Bo Svensson viszont elégedett lehet.

Azért azt hozzá szeretném még tenni, hogy van esélyük arra, hogy odaérjenek a hatodik helyre, de a mostani formájukat látva én ezt nem tartom reális dolognak.

Mindenesetre, kilenc pontot lehet még gyűjteni, nem tehetnek mást, mint megpróbálnak nem hibázni.

A bet365 oldalán azt láthatjuk, hogy a hazaiak az esélyesek.

Nem meglepő dolog ez, hiszen az online sportfogadás Magyarországon elérhető összes oldalán ez a helyzet.

2.10 a Frankfurt-szorzó, 3.40 az iksz, és ugyanennyi a mainzi győzelem is.

Következzen az Eintracht Frankfurt – Mainz mérkőzés!

Eintracht Frankfurt

Talán nem fog tetszeni a következő mondatom néhány olvasónak, de kitartok mellette. Most már kínos, amit a Frankfurt művel. Oliver Glasner együttese egyre lejjebb csúszik a szakadékba, talán már az alját is elérték. Igen, tudom, hogy közben bejutottak a kupa döntőjébe, de attól még a bajnokságban borzalmasan teljesít a gárda.

Legutóbb a kiesőjelölt Hoffenheim otthonában kaptak ki 3-1-re, már az első félidőben 3-0 volt a meccs – Glasnert amúgy kiállították egy ostobaságért -, és csak akkor tudtak elkezdeni zárkózni, amikor a hazaiaktól kiállították Nsokit. Ez a zárkózás kimerült abban, hogy Mario Götze szépített, ennél több már nem jött össze.

Az újabb vereség hatására ugyan nem előzték meg őket, maradtak a 9. helyen. Hazai pályán sorozatban négy mérkőzés óta ikszelnek, mérlegük 7-5-3.

Rafael Borre eltiltás miatt nem játszhat szombaton, mellette pedig vannak sérültek is. Tuta, Sebastian Rode, Kristijan Jakic, Philipp Max és Hrvoje Smolcic.

A várható kezdőcsapat:

Trapp – Touré, Hasebe, Ndicka – Buta, Kamada, Sow, Lenz – Lindström, Götze – Kolo Muani

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2022.11.13.Bundesliga
mainz
1:1
eintracht frankfurt
Bundesliga
2022.05.14.Bundesliga
mainz
2:2
eintracht frankfurt
Bundesliga
2022.01.27.Barátságos Mérkőzés
mainz
0:1
eintracht frankfurt
Barátságos Mérkőzés
2021.12.18.Bundesliga
eintracht frankfurt
1:0
mainz
Bundesliga
2021.05.09.Bundesliga
eintracht frankfurt
1:1
mainz
Bundesliga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Mainz

Hát, a legutóbbi két meccs nem úgy jött össze a Mainznak, mint azt várták a drukkereik. Pedig jól becsalizta őket Bo Svensson, az utóbbi időben szépen jöttek a pontok, a győzelmek. Erre aztán 3-0-ra kikapnak a Wolfsburgtól (maga a vereség ténye nem akkora meglepetés, de a gólkülönbség már igen), és múlt hét pénteken még a Schalke is megverte őket. A pénteken rendezett mérkőzés drámai volt, hiszen hiába egyenlített kétszer is a Mainz (Leandro Barreiro és Aaron Martín találtak a kapuba), a találkozó legvégén – a 102. percben! – Anthony Caci egy teljesen felesleges visszarántást követett el a büntetőterületen belül, Marius Bülter pedig meglőtte a Bundesliga legkésőbb szerzett gólját…

Nagy esélyt szalasztottak el, beérhették volna egy győzelemmel a hatodik helyen álló Leverkusent, így azonban maradtak a nyolcadik helyen.

Idegenbeli mérlegük 6-3-6, a legutóbbi meccseik során csak egyszer kaptak ki, azt megelőzően négy meccsen maradtak veretlenek.

Leandro Barreiro és Dominik Kohr is eltiltott lesz, Silvan Widmer és Jonathan Burkardt még mindig sérültek.

A várható kezdőcsapat:

Zentner – Hanche-Olsen, Bell, Fernándes – da Costa, Stach, Barkok, Martin – Onisiwo, Lee – Ajorque

Tippelde

Értem részben, miért a hazaiakat favorizálják. A Mainz most nincs jó formában, ráadásul két belső középpályásuk is eltiltott lesz. Ez sokat számíthat.

Magunk részéről azonban inkább a döntetlen mellett vagyunk, méghozzá azért, mert Glasnerék is pocsékul szerepelnek, az ő rossz szereplésük pedig nem két meccsel ezelőtt kezdődött.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 3.58 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 3.64 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 3.60 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső