Wolfsburg – Hoffenheim: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 május 10.
Wolfsburg
Teljesítmény:
V N N D V
  • Volkswagen Arena
  • Május 13. 15:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Hoffenheim
Teljesítmény:
N V V D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A mai napra még egy német mérkőzést terveztünk. Később persze lesznek még, de mostanra csak a már publikált Frankfurt – Mainz, valamint a Wolfsburg – Hoffenheim. A legutóbbi fordulóban a kiesés elől menekülő Matarazzo-legénység fontos győzelmet aratott, a Wolfsburg pedig a szezon legnagyobb pofonjába szaladt bele.

Ez azonban nem szegte kedvét az online sportfogadás irodáinak, hogy inkább a hazaiakat favorizálják. Az Unibet 1.96-ot fizet a hazaiakra, 3.85 a döntetlen és 3.55 a vendégsiker.

Wolfsburg

Egyszer fent, máskor lent. A Wolfsburg nemrég megtapasztalta, milyen érzés öt rúgott góllal meccset nyerni, két héttel később pedig azt, hogy milyen érzés hat góllal kikapni. A Borussia Dortmund elleni mérkőzésen, amit a múlt hét vasárnapján rendeztek, szinte egy pillanatig sem volt esélye a vendégeknek, a félidőben a Dortmund már 3-0-ra vezetett. Hiába igyekezett Niko Kovac cserélni, hogy valamennyire stabilabbá tegye csapatát, az észak-rajna—vesztfáliaiak a második félidőben sem álltak le, és akkor is hármat rúgtak.

Nem lehet senkit kiemelni pozitívan, de negatívan sem. Mindenki rosszul játszott. Pechesek is voltak (Bellingham első góljánál például) és azért a hibáktól sem volt mentes a játékuk…

A vereségtől semmi nem változott, hiszen az előttük levő Leverkusen, valamint a mögöttük levő, és rájuk veszélyt jelentő csapatok (Mainz, Frankfurt) is kikaptak.

Most tehát a hetedikek, két pontra Diabyéktól. Hazai mérlegük 5-7-3, ami egy közepes teljesítmény, amire büszkék lehetnek, hogy közel két hónapja veretlenek hazai pályán.

Maxence Lacroix, Paulo Otávio és Lukas Nmecha sérültek, rájuk nem lehet számítani szombaton.

A várható kezdőcsapat:

Casteels – Bornauw, Guilavogui, van de Ven – Baku, F. Nmecha, Arnold, Svanberg, Kaminski – Wimmer, Older Wind

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.01.06.Barátságos Mérkőzés
wolfsburg
3:2
hoffenheim
Barátságos Mérkőzés
2022.11.12.Bundesliga
hoffenheim
1:2
wolfsburg
Bundesliga
2022.02.19.Bundesliga
wolfsburg
1:2
hoffenheim
Bundesliga
2021.09.25.Bundesliga
hoffenheim
3:1
wolfsburg
Bundesliga
2021.03.06.Bundesliga
hoffenheim
2:1
wolfsburg
Bundesliga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Hoffenheim

Mióta Pellegrino Matarazzo átvette a Hoffenheim irányítását, a gárda teljesítménye átcsapott hullámzóba. Ami jó, mert egészen odáig szörnyen játszottak, és szinte csak kikaptak.

A kiesés elől való menekülés minden energiájukat felemészti, de eddig legalább sikerrel vették az akadályokat. Majd jött két vereség, amitől úgy tűnt, kissé vissza fognak venni a tempóból. Nos, a hétvége folyamán erre cáfoltak rá, hiszen az Eintracht Frankfurt elleni mérkőzést egy mesteri első félidővel nyerték meg, már 45 perc játék után 3-0 volt az eredmény. Előbb Denis Geiger fejelt a kapuba, majd Andrej Kramaric értékesített egy (talán könnyű síppal befújt) büntetőt, végül Ihlas Bebou gólja után mehettek szünetre.

A második félidőben kicsit izzott a lábuk alatt a talaj, mivel Stanley Nsokit kiállították, Mario Götze pedig szépített, de az emberhátrány ellenére szépen megtartották az előnyüket.

Nagyon kellett a csapatnak ez a siker, ugyanis mögöttük gyűjtögetik a pontokat a többiek is. Sikerüknek köszönhetően a 14. helyen állnak, és mivel a Stuttgart meg a Bochum kikapott, négy pontra növelték az előnyüket.

Ám három forduló még hátra van. A Hoffenheim idegenbeli statisztikája nem a felső harmadban található, hanem az alsóban. Három győzelmük van, három döntetlen és kilenc vereség.

Nsoki kiállítása miatt nem játszhat, mellette Justin Che, Kevin Vogt és Pavel Kaderabek sérült.

Visszatérhet a pályára azonban a múlt héten eltiltott Kevin Akpoguma.

A várható kezdőcsapat:

Baumann – Kabak, Brooks, Akpoguma – Bebou, Geiger, Angelino – Kramaric, Prömel – Baumgartner, Dabbur

Tippelde

A Hoffenheim idegenbeli mutatói alapján nem mondanám esélyesnek az ő győzelmüket, de a pontszerzés most benne van a pakliban. A Wolfsburg sem tűnik a legjobbnak, és egy komoly vereség után nem lesz könnyű felállni a padlóról.

Én most a döntetlen mellett vagyok, valamint amellett, hogy mindkét együttes legalább egy gólt fog szerezni, ahogy az utóbbi meccseiken mindig megtették.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.55 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.54 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.53 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső