Farul Constanta – Sheriff Tiraspol: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes – 2023.07.12.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 július 11.
Farul Constanta
Teljesítmény:
V V V V D
  • Stadionul Viitorul
  • Július 13. 19:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Sheriff Tiraspol
Teljesítmény:
N N N D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Jöjjön még egy meccs a legrangosabb európai kupából! A Farul Constanta együttese hazai pályán fogad egy, a közelmúltban BL-csoportkört megjárt együttest, a Sheriff Tiraspolt.

Ha ennyi információnk lenne, mi fixen a moldávokat tippelnénk meg, de ennél azért a helyzet bonyolultabb. A Sheriff taktikája mindig az volt, hogy rengeteg külföldi játszik a csapatban, a jobbakat pénzért értékesítik, és aztán kezdik elölről a csapatépítést.

Tavaly már látszott, hogy az a BL-csapat szétszéled, így is történt. A helyettesek egyáltalán nem tudták azt a szintet hozni, mint az egy évvel korábban játszók, és most is nagy kérdés, hogy mire mehetnek majd.

Ezért – kissé számomra egyébként mégis meglepő módon – a románokat hozták ki az online sportfogadás illetékesei győztesnek. Legalábbis az esélyek szerint.

A Dream.beten 2.10 most a hazai siker, 3.20 a döntetlen, 3.30 a vendéggyőzelem.

Következzen a Farul Constanta – Sheriff Tiraspol mérkőzés!

Farul Constanta

Második alkalommal sikerült megnyernie a bajnokságot a Farul Constanta együttesének, a kelet-román csapat, ha nem is utcahosszal, de azért magabiztosan tudott győzni a Steaua Bukarest és a Kolozsvári Vasutas előtt.

A gárdát most már két éve a legnagyobb román ikon, Gheorghe Hagi vezeti, aki úgy tűnik, Románia ötödik legnagyobb városában megtalálta a számításait.

Az új szezon Romániában még nem kezdődött el, azonban a Szuperkupa döntőjét már lejátszották. A Farul Constanta a Sepsi OSK csapatával játszott, és a sepsiszentgyörgyiek 1-0-ra nyerték meg a mérkőzést.

Valahol várható volt ez a kudarc, hiszen a nyári felkészülésen az eredmények nem igazán jöttek. És tudom, mindig azt mondom, hogy az ilyen mérkőzéseken nem az eredmény számít, azért az sokatmondó, hogy az utolsó három meccsén zsinórban kikapott a csapat, és összesen tíz gólt kaptak.

Nehéz lenne az új igazolásaikról egyelőre nyilatkozni, hiszen szinte semennyit nem láttuk őket focizni. Diogo Queirós a Famalicaoból érkezett, Marco Borgnino a Rafaelából, Amine Benchaib a másodosztályú Mioveniből, ahogy Nicolae Carnat is. Fábio Vianna és Zorhan Bassong szintén a másodosztályból, Ionut Vina és Damien Dussaut pedig az elsőből.

A várható kezdőcsapat:

Aioani – Kiki, Queiros, Boli, Borza – Artean, Nedelcu, Vina – Mazilu, Sali, Alibec

Egymás elleni meccsek

A két csapat korábban még sosem találkozott egymással.

Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Sheriff Tiraspol

Januárban új edző érkezett a Sheriff Tiraspolhoz, de a szurkolók számára Roberto Bordin nem új. 2016 és 2018 között már edzette a srácokat, majd volt a Neftchi Baku edzője, valamint moldáv szövetségi kapitány.

A Sheriff abszolút fölényben van a hazai Super Ligában, most már zsinórban nyolcadik alkalommal tudtak győzni. A bajnokságot ezúttal kicsit szűkösebben nyerték meg, hárompontos előnnyel végeztek a Petrocub előtt. Talán ez is az okok közé sorolandó, hogy miért is kellett edzőt váltani. Legutóbb Victor Mihailov ült le a padra, már nem először, de ismételten csak ideiglenes szerep jutott neki. Azt megelőzően pedig Stjepan Tomas irányította a csapatot.

Ami az igazolásokat illeti, abból megint van pár: Visszatért a sokat látott Luvannor, aki brazil születésű, de már a moldáv válogatottban játszik, megszerezték Joao Paulot, Konstantinos Apostolakist, David Ankeyét és Victor Straistarit, valamint Cedric Ngah, Cristian Tovar, Jerome Ngom Mbekeli, Adamou Ibrahim Djibo, Vinicius Paiva és Peter Ademo csatlakozott. Majd meglátjuk, közülük ki válik be…

A távozók közül Renan Guedest, Stefanos Evangelout kell kiemelni, valamint azt, hogy a kölcsönjátékosok közül Abdoul Tapsoba és Mouhamed Diop is lelépett.

A várható kezdőcsapat:

Koval – Radeljic, Tovar, Zohouri, Garanaga, Ricardinho, Talal, Badolo, Kyabou, Vinicius, Ankeye

Tippelde

Nagyobb rutinja van a vendégeknek, de ez nem biztos, hogy elég lesz. Arra készülhetnek, hogy a Farul nincs jó formában, így hiába mondogatják a bukmékerek, hogy nagyobb esélye van a románoknak, ez nem biztos, hogy így lesz.

Mi próbálunk biztonsági játékra törekedni, és azt mondjuk, ezúttal két és fél gól alatt lesz az eredmény. Tipperősség: 2/5.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.50 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.48 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.50 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső