FC Barcelona – Athletic Bilbao: Fogadási Tippek és LaLiga Előzetes – 2023.10.22.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 október 20.
FC Barcelona
Teljesítmény:
D N N D N
  • Anella Olimpica
  • Október 22. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Athletic Bilbao
Teljesítmény:
N V D N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Egy spanyol bajnokival zárjuk a napot. Azt nem mondom, hogy a hetet is, mert, ha kijön úgy a lépés, akkor holnap vagy vasárnap lesznek cikkek, de meg nem merem ígérni, faragtam már rá ezzel, aztán meg üzenetben kaptam a jókívánságokat.

A LaLiga 10. fordulójában megrendezendő FC Barcelona – Athletic Bilbao találkozóval fogunk közelebbről foglalkozni. A két csapat megkerülhetetlen a spanyol futballban, ők ketten például még soha nem estek ki az első osztályból. És idén sem fognak. Emellett többször volt már játékoscsere kettejük között, idén például Inigo Martínez csatlakozott a vendégektől a hazaiakhoz, míg a Bilbao edzője az az Ernesto Valverde, aki ült a Barca kispadján is.

A vendégek egy fokkal gyengébb formában, de csak négy pontra a Barcától. Akikről azt vallják, a minőséget választották a mennyiség helyett (ami inkább jó, mint sem), és egy komolyabb sérüléshullámmal nem tudnak mit kezdeni. Ebben van valami. A Barca kétszer is botlott a közelmúltban, így már csak harmadik helyen állnak, hiába ők az egyetlen veretlen csapat.

Az online sportfogadás szakértői szerint jönni fog a hazai siker, a Slots Palace oldalán 1.62 a katalánok győzelme, 5.50 a baszkoké, 4.00 a döntetlen.

FC Barcelona

Ha van arra esély, hogy a Barca megint pontokat hullajtson, akkor az most van. Mint azt a bevezetőben említettem, Xavinak több kulcsembere is megsérült, és jelenleg ez a keret nem annyira mély, hogy csak úgy valakit elő lehessen húzni a padról.

A Barca már az előzőekben is gyengélkedett, iksz a Mallorca ellen (miután két tétmeccsen tíz gólt rúgtak a BL-ben és a bajnokságban), utána szűkös siker a Sevilla ellen (öngóllal), végül pedig a Granada otthonában egy 2-2-es döntetlen (kétgólos hátrányból felállva).

Nincs minden rendben, ez nyilvánvaló, magához képest sok gólt kap a csapat, és a támadásban sem eléggé hatékonyak mostanában. Amit lehet dicsérni, az a küzdőszellem és a játékosok bizonyítási vágya.

A Barca most a 3. helyen, a Girona és a Real Madrid előzi őket. Közvetlenül mögöttük az Atleti és a Bilbao is.

Hazai mérlegük négy meccsen négy győzelem, de felhívnám a figyelmet, hogy ideiglenes csak az otthonuk, a Camp Nou-t átépítik.

Tartalékosan tudnak csak pályára lépni, a meglévő sérültek mellé csatlakozott Sergi Roberto és Jules Koundé is. Továbbá itt van Raphinha, Frenkie De Jong, Pedri és Robert Lewandowski.

A várható kezdőcsapat:

Ter Stegen – J. Cancelo, Christensen, Araujo, Baldé – Gündogan, Romeu, Gavi – Yamal, F. Torres, J. Félix

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.03.12.LaLiga
athletic bilbao
0:1
barcelona
LaLiga
2022.10.23.LaLiga
barcelona
4:0
athletic bilbao
LaLiga
2022.02.27.LaLiga
barcelona
4:0
athletic bilbao
LaLiga
2022.01.20.Spanyol Kupa
athletic bilbao
3:2
barcelona
Spanyol Kupa
2021.08.21.LaLiga
athletic bilbao
1:1
barcelona
LaLiga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Athletic Bilbao

Messze nem hibátlan az Athletic Bilbao együttese, de engem mindig lenyűgözött az, ahogy a klub működik. Már eleve az hatalmas szó, hogy még soha nem estek ki az élvonalból, de amikor ott vannak az élbolyban… Ugye a baszkoknál csak az léphet pályára, akinek baszk vér csörgedezik az ereiben, ez pedig nagyban megnehezíti az erősítést.

Ernesto Valverde azonban érti a dolgát, a Bilbao ott van az ötödik helyen, mérlegük öt győzelemből, két döntetlenből és két vereségből áll.

A baszk rangadó elvesztése után sikerült javítaniuk, és otthon simán verték az egyik kiesőjelöltet, az Almeriát. Gorka Guruzeta mellett Dani García és Oihan Sancet talált be, utóbbi közben bemutatkozott a spanyol válogatottban a felnőttek között, sőt gólt is szerzett.

Otthon azért magabiztosabbak, távol a San Maméstől két győzelmük, egy döntetlenük és egy vereségük van.

Sérültből itt sincs hiány, nem léphet pályára az alábbi csoport. Inigo Ruiz de Galarreta, Yeray Álvarez, Óscar de Marcos, Mikel Vesga és Peru Nolaskoain.

A várható kezdőcsapat:

U. Simón – Lekue, Paredes, Vivian, Berchiche – Herrera, García – I. Williams, Muniain, N. Williams – Guruzeta

Tippelde

Nem lehetetlen megfogni ezt a Barcát, főleg, hogy Koundé is kiesett. A védelem sebezhető, ha a Bilbao nem fülét-farkát behúzva lép pályára, a pontszerzés pakliban van.

Tippjeink a következők:

1.: Bilbao győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt

Növeld a szorzóidat! Tégy egy multifogadást a 20BET oldalán, és nyerj akár 100%-kal több pénzt!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső