Galatasaray – Bayern München: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes – 2023.10.24.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 október 23.
2023. október 24. kedd, 18:45 RAMS Park
Galatasaray
vs
Bayern Munich

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

Sikerült egy jó hétvégét csinálni – hála többek között egy spanyol bajnokinak -, de most már valami nagyot kéne csinálni. Két hete csak pár meccsről írtunk, most viszont – dacára a nemzeti ünnepnek – megfeszítve melózunk azért, hogy minden egyes találkozóról mondjunk valami használhatót. Meg persze tippeljünk, ugyanis a sportfogadás kedvelői legfőképp ezért vannak itt.

Kedden háromnegyed hétkor két pályán indul útjára a játék, az első ezek közül a Galatasaray – Bayern München lesz. A bajorok a találkozó esélyesei, a török együttes viszont két hete is megmutatta, hogy nem kell őket félteni egyetlen jobb csapattól sem.

Hazai pályán, hazai közönség előtt lehet esélyük, és persze az is sokat nyom a latba, hogy a hétégén egy nagy rangadót nyertek a Besiktas ellen.

A bet365-nél 6.50 a hazai siker, 1.44 a vendég, 5.00 a döntetlen.

Galatasaray

Valahogy a török csapatok a nemzetközi kupákban soha nem azt a teljesítményt nyújtják, mint a hazai pontvadászatokban. Lehet ezt persze azzal magyarázni, hogy itt erősebb ellenfeleik vannak, de valahogy már a selejtezőben egy kínszenvedés az egész, amikor még gyengébb minőségű csapatokkal találkoznak. Mindenesetre a Galatasaray most iszonyatosan erős, és a BL-ben is van már egy bravúrgyőzelmük, nem lehet leírni őket, hogy végül bejutnak a legjobb 16 közé.

Okan Buruk együttese jelenleg a második a csoportjában, ikszeltek a Koppenhágával és legyőzték idegenben a Manchester United együttesét. Ez utóbbi volt az igazán nagy meglepetés, az Old Traffordon sikerült három gólt is szerezniük, miközben csak kettőt kaptak. Wilfried Zaha gólja után (aki amúgy megfordult a MU-ban), Kerem Aktürkoglu és Mauro Icardi találtak be a hálóba, minden ponttól megfosztva Erik ten Hagékat.

A hibátlan Bayern München mögött most tehát a második helyen állnak, mondhatni, lépéselőnyben vannak a többiekhez képest. Nem is kicsit. Akkor is, ha a németekkel szemben már nem jön össze a pontszerzés.

Ami a bajnokságot illeti, ott meg vezetnek, épp a hétvégén sikerült rangadót nyerniük a Besiktas ellen. Mauro Icardi volt ezúttal is a meccs legjobbja, mindkét találatot ő jegyezte. Remek formában az együttes, minden sorozatot figyelembe véve az utolsó tíz meccsükből kilencet megnyertek, egyszer, a Köbenhavn ellen ikszeltek csak.

Ráadásul Okan Buruknak egyetlen sérültje sincs. Nagyon valószínű, hogy ugyanazzal a csapattal fog kiállni, mint szombaton a Süper Lig-meccsen, ami azt jelenti, hogy Tete, Aktürkoglu, Zaha és Icardi rohamozzák majd a németek kapuját.

A várható kezdőcsapat:

Muslera – Boey, Sánchez, Bardakci, Angelino – Ayhan, Torreira – Tete, Aktürkoglu, Zaha – Icardi

Egymás elleni meccsek

A két együttes még a Bajnokok Ligája elődjében, a BEK-ben találkozott 1972-ben, akkor az odavágó 1-1 lett, a visszavágót 6-0-ra nyerte meg a Bayern München.

Élő fogadás:
Igen
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Bayern München

Nem kevésbé jó formában várja a találkozót a Bayern München együttese. Ők nem csak a Bundesligában járnak az élen (pontosabban annak közelében), hanem a Bajnokok Ligájában is. Utóbbiban eddig két meccsen két győzelmük van, igaz, kicsit nyögvenyelősebbek ezek a meccsek. A MU ellen hazai pályán egy rendkívül izgalmas csatában 4-3-ra nyertek, utána Dániában 2-1-re győztek. Hátrányban is voltak, de Jamal Musiala találata után Mathis Tel megszerezte a győztes gólt. Rezgett a léc…

Nekik a hétvégén egy könnyebb meccsük volt, a kiesés elől menekülő, egyébként utolsó Mainz ellen játszottak idegenben, és félgőzzel nyertek 3-1-re. Kingsley Coman és Harry Kane öt percen belül találtak be, majd még jött Leon Goretzka is háromnegyed óra után.

A Bayern idén hat meccset játszott idegenben, a Lipcse elleni 2-2-t leszámítva minden találkozóját megnyerte. Formájuk összesítésben is imponáló, tíz meccs, nyolc győzelem, két döntetlen.

Itt már kicsit több a sérült, nincs Dayot Upamecano és Raphael Guerreiro, Noussair Mazraoui azután került bajba, hogy a közösségi médiában Palesztinát éltette, ami mostanában azért necces terület, ő sem lesz pályán.

Sérülté még Tarek Buchmann és Manuel Neuer, kétséges Leon Goretzka és Serge Gnabry játéka.

A várható kezdőcsapat:

Ulreich – Sarr, Kim, de Ligt, Davies – Kimmich, Laimer – Sané, Musiala, Coman – Kane

Tippelde

Nem lesz ez olyan egyszerű, mint sokan bíznak benne. A Bayern ugyan jó, de a Galata is megtalálta saját magát. Küzdős meccs lesz, ahogy a Bayern eddig mindkét BL-meccse, nem kizárt, hogy ezúttal már megégetik magukat.

Tippjeink a következők:

1.: Gól a második félidőben

2.: Két és fél gól feletti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt

Játssz, tippelj és nyerj: A QuickWin játékán 5.200.000 Ft a fődíj

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső