FC Barcelona – Real Betis: Fogadási Tippek és La Liga Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 április 27.
FC Barcelona
Teljesítmény:
V N D D V
  • Camp Nou
  • április 29. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Real Betis
Teljesítmény:
D V N V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A napot a spanyoloknál zárjuk, holnap pedig a vasárnap rendezendő mérkőzések között nézünk szét. Újra lesz Premier League – ma okkal nem volt, nem szabad túlzásba vinni azt sem -, de jönnek rangadók Németországtól kezdve Spanyolországon át egészen Olaszországig.

Rangadó az FC Barcelona – Real Betis mérkőzés is. Fontosabb a meccs a vendégeknek, akik akár már ebben a fordulóban lecsúszhatnak az ötödik helyről. A Barca bajnoki címét viszont semmi nem befolyásolja, hiába buktak pontokat az elmúlt öt meccsből háromszor is, a Real képtelen közelebb férkőzni hozzájuk, valószínűleg a bajnokságot már jó ideje elengedték.

Xaviék hazai pályán győzelemre törnek, hiszen egy Rayo elleni vereség után a Camp Nou népe biztosan nem lesz boldog. Sergio Canalesék pedig pontosan tudják, hogy ezt a Barcát el lehet kapni…

Sportfogadás tervezésekor muszáj minden aspektusát megnéznünk egy mérkőzésnek. Így nem árt tisztában lennünk az irodákkal sem, amelyek a szorzókat kínálják. A Betrophynál 1.35-öt fizetnek a Barcára, 9.70-et a Betisre, 4.90-et a döntetlenre.

FC Barcelona

Kiengedett a szezon végére a Barcelona együttese, és ez részben egy „szándékos” dolog. Tudják pontosan, hogy nem érhetik őket már utol a Real, sem az Atletico, így van lehetőségük egy kicsit visszább venni. A bajnoki cím így is meglesz, más versenyben meg már nem szerepelnek.

Az együttes az utolsó öt meccséből csak egyet nyert meg, a lehető legfontosabbat, az Atletico Madrid ellenit. Viszont 4-0-ra kikaptak hazai pályán a Real Madridtól, ikszeltek a Gironával és a Getaféval, tegnap este pedig García duplájának köszönhetően a Rayo Vallecano is megverte őket.

A csapat egyetlen gólját Robert Lewandowski szerezte.

Oké, hogy a bajnoki cím megvan, de Xavinak valahogy illene motiválnia a játékosait, és nem csak gagyi kifogásokat keresni egy-egy gyengébb eredmény után.

Hazai pályán nincs gond a játékkal, a Barca szenzációs mérleggel rendelkezik. 12 győzelmük van, 3 döntetlenjük, és még veretlenek. Mindössze kétszer vették be a kapujukat…

Épülget fel mindenki, akire biztosan nem lehet számítani, az Sergi Roberto, egyre közelebb azonban Ousmane Dembélé és Andreas Christensen visszatérése.

A várható kezdőcsapat:

Ter Stegen – Koundé, Araujo, Alonso, Baldé – Pedri, de Jong, Gavi – Raphinha, Lewandowski, Fati

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.02.01.La Liga
real betis
1:2
barcelona
La Liga
2023.01.12.Spanyol Szuperkupa
real betis
2:4
barcelona
Spanyol Szuperkupa
2022.05.07.La Liga
real betis
1:2
barcelona
La Liga
2021.12.04.La Liga
barcelona
0:1
real betis
La Liga
2021.02.07.La Liga
real betis
2:3
barcelona
La Liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Real Betis

Manuel Pellegrini csapata véleményem szerint a Bajnokok Ligájáról lemondhat. De az Európa-ligáról nem szeretnének. Pedig ma este még pályára lép a Villarreal, és könnyen lehet, hogy győzni fognak. Ami pedig azt jelenti majd, hogy a Betis és a Villarreal helyet cserélnek a tabellán.

Egyelőre azonban őrzi ötödik helyét a sevillai együttes. Nincsenek jó formában, nem igazán jönnek a három pontok, az utóbbi időben csak egyszer sikerült nyerni. Háromszor kikaptak, a hétközi fordulóban pedig gól nélküli döntetlent játszottak az előttük álló Real Sociedaddal. Pedig itt volt az esély arra, hogy közelebb zárkózzanak, és maguk mögött tartsák Quique Setiénéket.

Három kör óta nyeretlenek idegenben, ez – belegondolva a Barca otthoni számaiba – nem túl kedvező – ahogy a 6-3-6 sem tűnik olyan kifejezetten erősnek. Nabil Fekir a szezon hátralévő részében már nem játszhat, Youssouf Sabaly, Juanmi és Victor Ruiz szintén sérültek.

Nem vagyok Betis-szurkoló, de egyet nagyon szeretnék: Joaquin 41 évesen döntött úgy, hogy visszavonul a futballtól. Az örökifjú támadó középpályás már csak hét meccsre van attól, hogy behozza Andoni Zubizarreta rekordját, 622 szereplést a La Ligában. Mind a hét fordulóban pályára kell lépnie, hogy ez összejöjjön…

A várható kezdőcsapat:

R. Silva – Ruibal, Luiz Felipe, Pezzella, Miranda – Rodríguez, Guardado – Canales, Carvalho, Rodri – Perez

Tippelde

Legyen akármennyire leeresztve a Barca, otthon, egy vereség után, a nagyon kritikus hazai közönség mellett nem engedheti meg magának, hogy újra pontot vagy pontokat veszítsen.

A két együttes jó kis találkozókat szokott játszani, ám ezúttal nem tartom valószínűnek, hogy sok gól lesz. Viszont óvatosak vagyunk, maradjunk csak a hazai győzelemnél.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.40 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.38 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.38 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső