Köln – Freiburg: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 április 28.
Köln
Teljesítmény:
N D N D V
  • RheinEnergieSTADION
  • április 29. 15:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Freiburg
Teljesítmény:
N N V N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Megnyomjuk a hétvégét, hamarosan ugyanis minden bajnokság befejeződik, és nem lesz napi nyolc-kilenc-tíz tipp az oldalon. Várhatóan a nyári szünetben az északi bajnokságok felé fordulunk, Fehéroroszországot pedig hagyjuk ezúttal a csudába.

De amíg még van német, olasz, spanyol, angol, francia futball, addig őket helyezzük előtérbe.

Ma elsőként a Köln – Freiburg meccsről lesz szó, amely sportfogadási szempontból nem egy könnyű meccs, még akkor sem, ha a Freiburg most épp a dobogóért küzd, míg a Köln csak a középmezőnyben.

Steffen Baumgart együttese nem könnyű préda, hazai pályán pedig van esély a meglepetésre.

Olyannyira, hogy az összes bukmékernél a bakkecskék a favoritok, a bet365 2.40-et ad a hazaiakra, 3.00-t a vendégekre, 3.25-öt a döntetlenre.

Köln

Volt egy egészen gyenge időszaka a Kölnnek, március hónapban képtelenek voltak meccset nyerni, és akkor már felmerült, hogy inkább Steffen Baumgart nélkül kellene folytatniuk. A vezetőség azonban kitartott mellette, és ennek most megvan a gyümölcse. Vagyis, úgy néz ki.

Áprilisban veretlen tudott maradni a Köln, két döntetlent értek el és kétszer nyertek, ami az ő helyzetükben abszolút vállalható. Ikszeltek a Gladbach és a Mainz ellen, legyőzték az Augsburgot és a Hoffenheimet. Utóbbi ellen játszottak utoljára, a múlt szombati meccsen idegenben nyertek 3-1-re, góljaikat Florian Kainz, Davie Selke és Jan Thielmann rúgták.

Szerintem nagy szó ez a siker, hiszen a Hoffenheim az elmúlt négy meccsén egyszer sem kapott ki, három győzelmük és egy döntetlenjük volt.

A Köln most a tabella 11. helyét foglalja el, várhatóan valahol itt fogják befejezni az idei szezont.

Feljebb lépni nem nagyon van lehetőségük, a 10. helyen álló Frankfurt például már hét pontra van.

Hazai pályán 5-5-4-es mérlegük van, négy meccs óta nyeretlenek, ezért is meglepő, hogy a bukik mégis az ő győzelmüket nyomják.

Vannak többen is, akik ezúttal sem tudják vállalni a játékot. Például Florian Dietz, akinek felépülése még mindig tart, Sebastian Andersson a térdével bajlódott, hamarosan ő is játszhat, Mark Uth viszont még mindig a maródiak listáján szerepel egy műtét miatt. Várhatóan Timo Hübers már játékra kész, ő ott lesz a védelem közepén.

A várható kezdőcsapat:

Schwäbe – Schmitz, Hübers, Chabot, Hector – Maina, Ljubicic, Skhiri, Martel, Kainz – Selke

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2022.11.06.Bundesliga
freiburg
2:0
köln
Bundesliga
2022.02.05.Bundesliga
köln
1:0
freiburg
Bundesliga
2021.09.11.Bundesliga
freiburg
1:1
köln
Bundesliga
2021.05.09.Bundesliga
köln
1:4
freiburg
Bundesliga
2021.01.09.Bundesliga
freiburg
5:0
köln
Bundesliga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Freiburg

Sallai Roland csapata megcélozta a dobogót, és meg is van rá az esély, hogy az együttes a harmadik helyet megcsípje. Most két pont közöttük, és az ott levő Union Berlin között a különbség, a legutóbbi forduló előtt a Freiburg még csak az ötödik volt, de a Schalke 04 elleni siker, valamint az RB Leipzig veresége előrébb mozdította őket.

Ha már szóba került a Schalke elleni meccs: Nagyon simán, 4-0-ra intézték el a kiesőhelyen levő újoncot, góljaikat Lucas Höler, Matthias Ginter és Michael Gregoritsch szerezték, az utóbbi játékos kétszer talált be. Sallai Roland a kispadon kezdett, és ott is maradt, Christian Streich ezúttal nem cserélte be a magyar játékost.

Valamilyen szinten tényleg érthetetlen, miért ennyire a hazaiakat tartják favoritnak, amikor a Freiburg idegenbeli statisztikája bíztató. 6-4-4-gyel állnak, ami az ötödik legjobb, a legutóbbi öt mérkőzésükön kétszer nyertek, kétszer ikszeltek és csak egyszer, a Borussia Dortmundtól kaptak ki.

Náluk kevesebb a sérült, Manuel Gulde már majdnem felépült, míg Daniel-Kofi Kyereh idén nem léphet pályára már egy komoly sérülés miatt.

A várható kezdőcsapat:

Flekken – Kübler, Lienhart, Ginter, Günter – Eggestein – Höfler – Grifo, Doan, Höler – Gregoritsch

Tippelde

Lehet, hogy a dobogó nem lesz meg, de kevésbé fognak bánkódni a vendégek, ha legalább megszerzik a negyedik helyet. Öt forduló van hátra, az üldözők közel, nem feltétlenül fér bele egy botlás.

Ha a Köln a márciusi játékát hozná, simán a vendégekre tippelnénk, így azonban egy picit több kockázatot kell vállalnunk, és a döntetlen eredmény mellett maradunk, valamint annál, hogy mindkét csapat a hálóba fog majd találni a mérkőzésen.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.84 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.85 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.86 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső