FC Zürich – Linfield: Fogadási Tippek és Európa-liga Előzetes

Olvasd el 8 perc alatt szerző Bartos László 2022 augusztus 09.
FC Zürich
Teljesítmény:
V N V D D
  • Letzigrund
  • Augusztus 11. 19:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Linfield
Teljesítmény:
V V N N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

André Breitenreiter egyelőre nagyon hiányzik Zürichből. Utódja, Franco Foda elvétve tudott eddig csak meccset nyerni, a svájci bajnok rendkívüli gyengélkedése miatt a BL-ből is búcsúztak, miközben a bajnokságban tökutolsók, és ezt figyeljétek: Nulla rúgott góljuk van, és kilenc kapott. Ilyet én még nem is láttam, hogy egy bajnok a következő szezonra így visszaessen.

Ha sürgősen nem változik valami, akkor az egykori szövetségi kapitánynak hamar új meló után kell néznie.

Megmentheti az állását azzal, hogy legalább az Európa-liga csoportkörébe bejuttatja a Zürichet. Szerencséjére az első meccs jól sikerült, igaz, nem egy világverő ellenféllel kerültek szembe, hanem a Linfielddel, az északírek bajnokával. Akik a BL-ben kezdték meg a pályafutásukat, egy nyertes párharcot követően aztán túl nagy falat volt nekik a Hugo Vetlesen nevével fémjelzett norvég címvédő, a Bodö/Glimt. Az odavágót még meg tudták nyerni, de ezzel csak felingerelték az alvó oroszlánt, a visszavágón 8-0-ra kaptak ki…

Most sem áll jól a szénájuk, hazai pályán kaptak ki 2-0-ra, tehát a továbbjutás már lényegében el is dőlt. Nem gondolja talán senki, hogy sikerül fordítaniuk, bár ezt a Zürichet most nagyon mélyen találjuk mentálisan… De talán annyira mélyen azért nem, hogy a Linfieldtől kikapjanak és kiejtsék őket.

A bukmékerek oddsai nagyon egyértelműek, a gyenge forma ellenére alig fizetnek a hazai sikerre. Kb. 1.20 körül mozog a hazai győzelem, értelemszerűen a döntetlen és a vendéggyőzelem is hatalmas pénzt jelentene: Az iksz hatszoros, a vendégek sikere tízszeres oddson fut.

Az FC Zürich – Linfield mérkőzéssel folytatjuk!

Az előző mérkőzésen történt

Alig kezdődött el a meccs, a Zürich máris vezetést szerzett. Nem megy nekik, mint azt fentebb is írtam, a Linfield ellen viszont mindenki győzelmet várt tőlük. Az északírekre megvolt az ellenszer, ezt bebizonyították a norvégok egy korábbi BL-körben, viszont ők is kikaptak Belfastban, tehát a svájciak sem mehettek biztosra.

Szóval, a 8. percben Marchesano és Tosin Aiyegun játszottak össze, előbbi sarokkal ugratta ki utóbbit, aki így a védők mögé került, és szembe került Johnsszal, a Linfield kapusával. Jó megoldást választott, okosan gurított a kapus lábai között a hálóba. Majd kezét a homlokához téve a csatár úgy tett, mint aki keres valamit. Talán a Zürich bajnoki pontjait… Vagy csak tisztelgett. Na mindegy…

Tíz perccel később hatalmas egyenlítési lehetőséget hagyott ki a Linfield, egy beívelt szabadrúgás került az ötösön álló McDaid elé, aki azonban Brecherbe rúgta azt.

A 37. percig kellett várni a következő jelenetre, ekkor Wilfried Gnonto szaladt el a jobbszélen, megverte Clarke-ot a tizenhatoson belül, és lőtt. Pont Johns szemei közé, így a kapus csak feltette a kezét és kibokszolta a játékszert. Gnonto egyébként passzolhatott volna, legalább két társa volt jobb helyzetben…

Az 52. percben ismét közel került a gólhoz a Linfield. Megint az ötösnél jártak, amikor a védők gyűrűjében Eetu Vertainen lőhetett. A lapos lövésben volt erő, így még nagyobb bravúr, hogy erre leért Brecher. De leért, és megfogta a labdát.

Négy perccel később kis balhé alakult ki: McClean esett el a tizenhatoson belül. Az északírek a bírót rohanták meg, a svájciak meg McCleant. A játékvezető nem ítélt semmit, pedig… Ha fault volt, akkor miért nem tizenegyes. Ha nem volt az, akkor miért nem kapott a csatár lapot?

A 64. percben jött a második gól, amivel a meccs eldőlt. Hornschuh indította Gnontot, a védők elvétették a labdát, így az olasz egyedül mehetett kapura, és jobb külsővel tekert Johns mellett a kapuba.

A második gól hatására a Linfield már nem volt olyan fickós, mint korábban, a Zürich még két gólt lőhetett volna, de nem tették, maradt a 0-2, ami a hazai visszavágó előtt azért egy kényelmes eredmény.

FC Zürich

Kicsit már meséltem az FC Zürich bajnoki szerepléséről. Hát valami egészen förtelmes eddig, a szurkolók nem hisznek a szemüknek, mikor ránéznek a tabellára. Csapatuk eddig három mérkőzést játszott le, nulla pontot szereztek, még nem rúgtak gólt, viszont a Young Boystól kaptak négyet, a Siontól hármat, míg a St. Gallentől kettőt.

Lehet mondani, hogy a nemzetközi kupaszereplés valamennyire elviszi a fókuszt, de ennyire nem viheti el. André Breitenreiterrel szárnyaltak, Franco Fodával viszont abszolút nem.

A Linfieldhez hasonló meccsek jókor jönnek, mert ezek azok a találkozók, ahol önbizalmat szerezhetnek a játékosok, és elhihetik, hogy valójában jó játékosok ők. Azért teszem hozzá, hogy a Sion ellen volt pihentetés, nem is kevés, nagyon felforgatta a csapatot Foda. De azért a három kapott gól így is csúnya…

Hiányzó nagyon nincs az együttesben, csak Blerim Dzemaili nem tudja vállalni a játékot, aki néhány napja sérült meg.

Nem gondolnám, hogy Foda kockáztat, és nem a legjobb csapatát küldi a pályára, mert ez a mostani Zürich még az északír bajnokkal szemben is gondban lehet…

A várható kezdőcsapat:

Brecher – Kamberi, Kryeziu, Aliti – Boranijasevic, Conde, Marchesano, Selnaes, Okita – Gnonto, Aiyegun

Előző meccs eredménye
2022.08.04.Európa-liga
linfield
0:2
zürich
Európa-liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Linfield

Nagyon kevés dolgot tudok elmondani a Linfield csapatáról, annyira nem történik ott most semmi. A bajnokság még nem kezdődött el, csak a hétvégén fog, a Linfield otthon fogadja majd a Portadown csapatát.

Azt hiszem, ki lehet jelenteni, hogy holnap este az Európa-ligában is búcsúznak, és marad számukra a Konferencialiga, ami nem egy rossz dolog egy Linfield szintű csapatnak. Nagyon nagy csoda kellene ahhoz, hogy fordítani tudjanak. Egy gólt még kinézek belőlük, látva az odavágót, de közben aztán eszembe jut, hogy a Bodö/Glimt ellen mennyire nem volt esélyük. Igaz, ott egy emberrel kevesebben voltak majdnem a végéig.

Erről jut eszembe: Kirk Millar letöltötte az eltiltását, így visszatérhet a kezdőbe, és véleményem szerint vissza is fog. A támadó Vertainent szoríthatja ki, de az is lehet, hogy McCleant váltja. Mi inkább az első verzióra gondolnánk.

Az egykori remek támadó, David Healy, aki olyan csapatokban futballozott, mint a Manchester United, a Leeds United, a Sunderland vagy a Glasgow Rangers, jó kis csapatot rakott össze, ám ezen a szinten ez már kevés lesz.

Hiányzó nincs a csapatban, Millarral teljes a keret.

A várható kezdőcsapat:

Johns – Finlayson, Hall, Roscoe, Clarke – Mulgrew, Shields, Fallon – McClean, Millar, McDaid

Tippelde

Legyen akármilyen formában az FC Zürich, ezt a meccset hozni kell. Különben fellázadnak a szurkolók. És joggal. A tavalyi bajnokból egy ijedt kismacska lett, nem jönnek az eredmények, a Bajnokok Ligájából már búcsúztak, holott az volt a terv, hogy megismételjék a Young Boys teljesítményét.

Nem hinnénk, hogy vissza fognak venni, szeretnének egy szórakoztató meccset adni a szurkolóiknak. Amellett, hogy megnyerik gólokkal a meccset, még gólt sem fognak kapni, mi erre gondolunk.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.67 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.64 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.64 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső