Ferencváros – Cukaricki: Fogadási Tippek és EKL Előzetes – 2023.09.21.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 szeptember 20.
Ferencváros
Teljesítmény:
N N N N N
  • Groupama Arena
  • Szeptember 21. 19:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Cukaricki
Teljesítmény:
N D V D V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Egy mérkőzésünk maradt, azt a harmadik számú sorozatból hoztuk. És azért ezt hoztuk, mert magyar szereplőnk van. A Fradi, a magyar bajnok itt talált otthonra idén, a BL-ben ugyanis egy feröeri csapat búcsúztatta őket. Ezt követően rövid edzőkeringő indult a Fradinál, jött Máté Csaba, aki tíz meccséből kilencet megnyert, ez mégsem volt elég. Nem volt elég, mert a vezetőség úgy gondolta, magyar edző nem végezhet olyan jó munkát, mint egy külföldi. Ezért szerződtették Dejan Stankovicot, aki előtte kiesett a Serie A-ból a Sampdoriával. Nehéz megmagyarázni ezt a döntést, de nem is nekem kell. Meg úgy tűnik, hogy Kubatov Gáboréknak sem kell.

Mindenesetre a szerb munkába állt, és ez lesz az első igazán komoly felmérője. A Cukaricki elleni EKL-meccsen a győzelem kötelező. Kötelező, ha a Fradi tovább akar jutni a csoportjából. A szerb a csoport leggyengébb csapata, és hazai pályán még a Genk és a Fiorentina ellen is győzelemre kell játszani, ahogy az előző évben az EL-ben tette ezt a magyar együttes.

Sportfogadás szempontjából könnyebb mérkőzésre számít mindenki, a Pribetnél 1.25 a Fradi sikere, 5.50 a döntetlen, 12.00 a vendéggyőzelem.

Jöjjön a Ferencváros – Cukaricki találkozó!

Ferencváros

Nagyecseden debütált Dejan Stankovic, a Ferencváros új edzője, akit azután neveztek ki, hogy véget ért az EKL-selejtező, és a Fradi sikerrel vette az akadályt, bejutott a legjobbak közé a sorozatban. Itt a Genk, a Fiorentina és a Cukaricki vár rájuk, és a cél – ahogy Orosz Pál, az FTC Zrt. vezérigazgatója mondta – egyértelműen a továbbjutás.

Hivatalosan ez az indok, hogy Stankovic megérkezett, hiszen láthatóan Máté Csaba is el tudta látni a feladatát. Azóta jönnek nyilatkozatok, Sammy Mmaee például elmondta, új edzőjük nagyon szenvedélyes, ami a pályán is kihat a játékosokra.

Az edző a Magyar Kupában tehát a nagyecsedi legjobbakat verte 8-0-ra, de azt hiszem, ezt nem lehet mérvadó mérkőzésnek nevezni.

Beszéljünk a selejtezőről, amit a Fradi könnyedén hozott le. Játszottak a Shamrock Roversszel, játszottak a Hamrunnal, valamint a Zalgiris csapatával, és minden ellenfelet kettős győzelemmel küldtek haza.

Jó hír, hogy Muhammed Besic visszatért, a PL-t is megjárt középpályás egy nagyon komoly sérülés után készül arra, hogy pályára léphessen. Tokmac Nguen is visszatért, ám a Zete ellen hamar le kellett cserélni, nem is került be a keretbe. Gond van Adama Traoré lábával is, ő a válogatott szünetben kért cserét.

A várható kezdőcsapat:

Dibusz – Makreckis, Cissé, Mmaee, Ramirez – Esiti, Abu Fani – Marquinhos, Zachariassen, Lisztes – Varga

Egymás elleni meccsek

A két csapat korábban még sosem találkozott egymással.

Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Cukaricki

Bevallom, korábban nem igazán találkoztam a Cukaricki csapatával. Igen, láttam már őket, tudtam, hogy a szerb bajnokságban vannak, de nem figyeltem rájuk különösebben. Most már igen, hiszen mégis csak egy magyar csapattal fognak játszani. És amit láttam… az egy kicsit megijesztett. Na jó, az utolsó meccsük ijesztett meg, hiszen a Crvena zvezda ellen játszottak, Szerbia legjobb együttesét pedig 2-1-re legyőzték Marko Docic és Sunday Adetunji góljaival.

Nagy szükségük volt már erre a sikerre, hiszen előtte egymás után hatszor nem tudtak győzni. Háromszor ikszeltek (Zeleznicar, Radnik, Javor) és háromszor kaptak ki (IMT Novi Beograd és az Olimpiakosztól kétszer).

Legjobb játékosaik közé tartozik Marko Docic, Samuel Owusu, Nemanja Tosic és Djordje Ivanovic, rájuk kell mindenképp figyelni, hiszen védekezésben és támadásban is tudnak csapatuknak segíteni.

A Cukaricki csapatában, ha minden igaz, egyedül Vukasin Jovanovic nem léphet pályára.

A várható kezdőcsapat:

Samurovic – Stevanovic, Subotic, Ivanovic, Tosic – Sissoko, Docic – Nikcevic, Miladinovic, Vranjes – Adetunji

Tippelde

Ha valóban a továbbjutás a cél, akkor a hazai meccseiket hozni kell a zöld-fehéreknek. Ez a legkönnyebb a három meccs közül, Stankovic megmutathatja, miért is őt nevezték ki. Szenvedélyes játékot ígértek nekünk, úgyhogy egy szűk győzelemmel nem érnénk be…

Tippjeink a következők:

1.: Ferencváros győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt

4.: Varga Barnabás bármikor gólt szerez

Az aktuális ajánlatokért látogasd meg a bukméker weboldalát.

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső