VfB Stuttgart – Darmstadt: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes – 2023.09.22.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 szeptember 21.
VfB Stuttgart
Teljesítmény:
N N N V N
  • Mercedes-Benz Arena
  • Szeptember 22. 20:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Darmstadt
Teljesítmény:
D V V V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Hát jó, ez a hétközi kör nem jött be annyira. Mérges is vagyok, de közben tudom, ez bőven benne van a dologban, a sportfogadás nem szólhat minden egyes alkalommal a sikerről. Azért bosszantó, hiszen a BL-ben kifejezetten sikeresek szoktunk lenni. És most is azok lehetünk a jövőben.

Menjünk tovább, hiszen hétvégén már jönnek a bajnokik, három meccset hoztunk péntekről, kettőt szombatról. A VfB Stuttgart kétévnyi szenvedés után egész pofásan néz mostanság ki, és lendületes játékukkal az újoncot is félresöpörhetik.

A Darmstadt egyelőre még nem tudta felvenni a Bundesliga tempóját, és a szurkolóik attól tartanak, hogy nem is fogják. Most kiesőhelyen állnak, és a sváb kirándulás után még inkább bebetonozhatják magukat az utolsó két hely valamelyikére.

A bet365-nél a Stuttgart győzelem valószínűsíthető, 1.40 az ő szorzójuk, 7.50 a vendégeké, 4.50 a döntetlen.

Jöjjön a VfB Stuttgart – Darmstadt találkozó!

VfB Stuttgart

Tavaly a VfB Stuttgart együttese majdnem kiesett az élvonalból, csak úgy tudtak bennmaradni, hogy osztályozót játszottak a Hamburggal. Igaz, azt könnyedén, kettős győzelemmel oldották meg. Bár még korai lenne bármit kijelenteni, a Stuttgart nagyszerűen kezdte a mostani szezont. Négy mérkőzést játszottak, melyek közül hármat meg is nyertek. Egyedül a Leipzigtől kaptak ki, mondjuk tőlük nagyon.

Ha a svábok pályán vannak, borítékolható a sok gól. Eddigi tétmeccseiken átlagban négy gól esett meccsenként. A Mainzot például 3-1-re győzték le múlt szombaton. A gólokat egy ember, Serhou Guirassy szerezte, aki most már nyolc találatnál jár. Elképesztő formában a guineai játékos. Talán van, aki emlékszik, hogy azt mondtam nemrég, a csatár szerepelhetne erősebb klubban is, ha így folytatja, nyáron el fogja vinni valaki…

A Stuttgart most a negyedik helyen áll, és ők szerezték a legtöbb gólt a bajnokságban. Egyedül az a Lipcse elleni 5-1, ami miatt fájhat a szívük a drukkereknek.

Hazai pályán imponáló, amit eddig az asztalra tettek: Két meccs, két győzelem, tíz rúgott és nulla kapott gól.

Josha Vagnoman, Laurin Ulrich, Thomas Kastanaras és Nikolas Nartey sérülés miatt nem játszhat, Sebastian Hoeness várhatóan ugyanazzal a csapattal áll ki, mint a Mainz ellen.

A várható kezdőcsapat:

Nübel – Stenzel, Anton, Zagadou, Ito – Karazor, Stiller – Silas, Millot, Führich – Guirassy

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2021.07.14.
vfb stuttgart
1:1
sv darmstadt 98
2020.06.28.
vfb stuttgart
1:3
sv darmstadt 98
2019.12.16.
sv darmstadt 98
1:1
vfb stuttgart
2016.04.02.
sv darmstadt 98
2:2
vfb stuttgart
2015.11.01.
vfb stuttgart
2:0
sv darmstadt 98
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Darmstadt

Nagy ez a kabát, nagyon úgy tűnik, hogy a Darmstadt amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan fog menni is. Az újonc kapásból kiesett a kupából egy alacsonyabb osztályú ellenféllel szemben (Homburg), ezután pedig háromból hármat buktak el. A Frankfurt még szenvedve nyert ellenük, de az Union Berlin és a Bayer Leverkusen kiütötte őket.

A hétvégén jött össze az első pont, hazai pályán a Borussia Mönchengladbach csapatával szemben értek el ikszet. Lehetett volna ez több is, hiszen félóra alatt a hazaiak három góllal terhelték meg Jonas Omlin kapuját. Betalált Marvin Mehlem, Matej Maglica és Tim Skarke is.

Ám a második félidőben változott a széljárás, és a vendégek egyenlítettek. Ehhez mondjuk az is kellett, hogy Maglicát kezezés miatt kiállítsák…

A Darmstadt most az utolsó előtti, csak a Mainz van mögöttük. Idegenben kétszer kaptak ki, egy gólt rúgtak, hatot kaptak.

Maglica a piros lapja miatt nem szerepelhet, mellette pedig egy halom játékos sérült. Fabio Torsiello, Christoph Zimmermann, Mathias Honsak, Fraser Hornby, Alexander Brunst, Oscar Vilhelmsson és Matthias Bader sem fog pályára lépni.

A várható kezdőcsapat:

Schuhen – Klarer, Gjasula, Isherwood – Nürnberger, Holland, Karic – Mehlem, Kempe – Pfeiffer, Skarke

Tippelde

A hazaiak tele vannak önbizalommal, Guirassy zseniális formában, és hazai pályán eddig tíz gólt rúgtak. Minden adott ahhoz, hogy egy remek meccsen magabiztos győzelmet arassanak.

Tippjeink a következők:

1.: VfB Stuttgart győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

3.: Serhou Guirassy szerzi az első gólt

4.: HT/FT – VfB Stuttgart/VfB Stuttgart

Kétgólos vezetésnél a FEZbet meg sem várja a lefújást, azonnal jóváírja a fogadást!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső