Ferencváros – Diósgyőr: Fogadási Tippek és NB1 Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 június 03.
Ferencváros
Teljesítmény:
D N N V N
  • Groupama Aréna
  • Június 07. 21:05
Nézd élőben itt:
Rabona
DVTK
Teljesítmény:
N D N N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Ahogy számítani lehetett rá, az újrakezdést követően mumusa ellen botlott a Fradi, de még így is megnyugtató előnye van a második MOL Fehérvár FC előtt, akik egyébként szintúgy botlottak. Nincs már sok a bajnokságból, de ettől függetlenül oda kell figyelniük, mert ha nem teszik, még saját maguknak tehetik izgalmassá a bajnoki hajrát.

A túloldalon az utóbbi évek legjobb szereplését produkálja a Diósgyőr, Fernando helyét Feczkó Tamás vette át, aki felpörgette a csapatot és most a negyedik helyről várják a további meccseiket. Legutóbb a friss kupadöntőst verték, bár az egy igencsak izgalmas találkozó volt minden szempontból.

Vajon a Puskás Akadémia után a diósgyőriek is meg tudják viccelni Szerhij Rebrov csapatát?

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Puskás Akadémia – Ferencváros

Öt éve nem nyert a Fradi Felcsúton, ezúttal is arra tippeltünk, hogy nem tudják elhozni a három pontot. Nem azért, mert ők a Fradi mumusa – azért ilyen szinten nem hiszünk ebben -, inkább a négy nap alatt lejátszott két bajnoki pótlása miatt gondoltuk azt, hogy szenvedni fog a rekordbajnok. Ez így is lett, bár Tocmac gólját sokszor és sokáig fogjuk visszanézni, a csel amivel megindult egyszerűen zseniális volt, magyar pályákon ritkán látható ilyen szép gól.

Azonban tegyük hozzá, hogy a gól előtt és után is inkább a Puskás Akadémia akarata érvényesült, ennek pedig meg is lett az eredménye, miután Blazic rosszul fejelte haza a labdát, Knezevic lecsapott rá, középre passzolt és a menteni szándékozó Lovrencsics Gergő saját kapujába juttatta a játékszert.

Szerencsés gól volt, de ez semmit nem von le a Puskás érdemeiből.

A félidőt követően mintha mindkét csapat megelégedett volna azzal, amijük van, nem nagyon forszírozták a támadásokat, csak egy piros lapra futotta hazai oldalról és kész.

A végeredmény 1-1 lett, a Fradinak ez nem rossz eredmény, főleg hogy a Vidi csak ikszelni tudott a Pakssal, de a Puskás még a negyedik helyet is elveszítette, megelőzte őket a Fradi mostani ellenfele.

Előző 5 meccs eredménye
2019.12.15.OTP Bank Liga
diósgyőr
0:1
ferencváros
OTP Bank Liga
2019.09.01.OTP Bank Liga
ferencváros
1:0
diósgyőr
OTP Bank Liga
2019.03.02.OTP Bank Liga
ferencváros
7:0
diósgyőr
OTP Bank Liga
2018.10.27.OTP Bank Liga
diósgyőr
1:4
ferencváros
OTP Bank Liga
2018.07.22.OTP Bank Liga
ferencváros
4:1
diósgyőr
OTP Bank Liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Diósgyőr – Mezőkövesd

Megérdemelték a miskolci emberek, hogy újra jó csapatuk legyen, szurkolói szempontból mindig a pozitív példák között lehetett emlegetni a Diósgyőr csapatát. Ezért is fájó, hogy sorra tűnnek el az alsó vagy alsóbb osztályokba az olyan csapatok, ahol tényleg volt valódi szurkolás és nem 5-600 ember lézengett a stadionban.

És mivel enyhítések történtek, így hangulat is volt a Mezőkövesd elleni meccsen, ahol Kuttor legjobbjait pihentette, így várható volt, hogy a Diósgyőr legalább egy ikszre jó lesz.

A meccs képét tekintve nagyon sokáig úgy gondoltam, hogy 0-0 lesz a végeredmény. Habár mindent megváltoztatott volna, ha az első félidőben a Márkvártot nagyon csúnyán megütő Berecz Zsombort azonnali pirossal leküldi a játékvezető. Helyette megúszta sárgával, ami véleményem szerint óriási hiba volt és ha pontot bukott volna a Diósgyőr, joggal reklamálhatnának.

De nem így történt, ugyanis Iszlai belőtte a mérkőzés végén számukra megítélt büntetőt (ez is véleményes volt, és nem maga a szabálytalanság ténye, hanem, hogy honnan indult a diósgyőri játékos, akivel szemben szabálytalankodtak), így rossz főpróbán hangolt a Kövesd a ma esti kupadöntőre.

Összefoglalás

Nézzük csak meg az utolsó meccseiket: Sehol egy DVTK győzelem. A Fradi dominál kettejük összecsapásán és bár az utóbbi időben a Diósgyőr rosszul szerepelt – tavaly és tavalyelőtt is a kiesés ellen küzdöttek -, akkor is furcsa látni, hogy megszorongatni sem tudták a Fradit.

A Groupama Arénában még veretlenek idén Isaelék, 10 győzelem mellett 3 döntetlen a mérleg, Feczkó Tamás gárdája viszont már ötször szenvedett vereséget Miskolctól távol.

Ha ránézünk arra, a különböző fogadóirodák milyen oddsokat kínálnak számunkra, láthatjuk, hogy egy háromesélyes fogadás elhelyezése nem hozna túl sokat a konyhára. Természetesen itt most a Fradi győzelmének oddsára gondolok. Merthogy véleményem szerint nyerni fog a Fradi, azonban a Diósgyőr nem fogja könnyen adni magát. Ha szeretnénk magasabb oddsot, akkor a 2,5 gól alatt + Ferencváros győzelmet ajánlok.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső