Fiorentina – Club Brugge: Fogadási Tippek és EKL Előzetes – 2024.05.02.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 április 30.
Fiorentina
Teljesítmény:
N V N N D
  • Artemio Franchi
  • Május 02. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Club Brugge
Teljesítmény:
N N N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Persze hogy beszélünk az utolsó elődöntőről is a csütörtöki játéknapon. Maradunk az EKL-nél, a másik ágon a Fiorentina és a Club Brugge fog majd egymásnak esni, először Firenzében.

A Fiorentina nincs élete formájában, de azért láthatóan kezdenek magukhoz térni. Vincenzo Italianonak és együttesének nem sikerül a tavalyit megismételni, akkor az Olasz Kupában és az EKL-ben is döntőbe jutottak. Utóbbiban még elérhetik a finálét, előbbiben azonban már nem, a múlt héten kiestek az elődöntőből.

Ellenfelük formájára panaszt nem lehet tenni, Ferran Jutgla és a többiek úgy mennek át minden ellenfelükön, mint forró kés a vajon.

De azért az eddigi ellenfeleket nem igazán lehet a Fiorentinával összehasonlítani…

Következzen a Fiorentina – Club Brugge találkozó!

Fiorentina

Amint arról mi is beszéltünk, a Fiorentina nem fogja tudni megismételni a tavalyi eredményt. Akkor a bajnokságban a hetedik helyen zártak, az Olasz Kupában ezüstérmesek lettek, az EKL-ben szintén. Nos, a Coppa Italiából elbúcsúztak, az Atalanta ellen nem tudták megtartani egygólos előnyüket, végül 4-2-es összesítéssel távoztak a legjobb négy közül. A bajnokságban ugyan pontosan ott állnak, ahol tavaly, de vannak kétségeim afelől, hogy ezt meg tudják-e tartani. De az EKL-ben ismét jó esélyük van döntőbe kerülni, miután a Club Brugge lesz az ellenfelük.

Nem szeretném lebecsülni a belgákat, de a violák azért minőségibb keretet tudnak felmutatni.

Vincenzo Italiano együttese jól hangolt a csütörtöki találkozóra, a kiesés ellen küzdő Sassuolot 5-1-re verték meg, Nicolas Gonzalez két gólt jegyzett, Antonin Barak, Riccardo Sottil és Lucas Martínez Quarta szintén betaláltak.

Ez a siker bizonyára segített a fejeket egy kicsit rendbe rakni a kiesés után. A Fiorentina tavaly győzelmet érdemelt volna a fináléban, idén jó esélyük van ismét bejutni oda, de kétségtelen, hogy ahhoz jobb teljesítményre lesz szükség az előzőeknél.

Majdnem kizúgtak a Plzen ellen, előtte a Maccabi Haifa szorongatta meg őket.

Otthon az utolsó öt meccsükből hármat nyertek meg, egyszer ikszeltek, egyszer kaptak ki.

A hétvégén M’Bala Nzola nem tudott még pályára lépni, állítólag azonban már ő is bevethető, vagyis mindenki a fedélzeten Italiano legénységében.

A várható kezdőcsapat:

Terracciano – Kayode, Milenkovic, Ranieri, Biraghi – Arthur Melo, Duncan – Ikone, Bonaventura, Sottil – Belotti

Egymás elleni meccsek

A két együttes korábban még sosem találkozott egymással tétmérkőzésen.

Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Club Brugge

Bomba formába került a Club Brugge, sokan mégis lesajnálják őket a Fiorentina ellen. Már előre. Nem kéne, nagyon nem, ez a csapat minőségi játékosokból áll, és megvan a rutinjuk is a nemzetközi meccsekre. Magam is titkon azt gondolom, hogy a violák jutnak majd tovább, de van, hogy az intuícióim eltévelyednek.

És akkor meg kétségek közé kerülnek, mikor látom, hogyan teljesít Nicky Hayen együttese.

A hétvégén simán verték a Genk csapatát a belga bajnokság play-offjában, és mivel riválisuk, az Anderlecht csak ikszelt, így élre kerültek. Mióta a rájátszás elkezdődött, a Brugge egyszer ikszelt, ötször nyert. Hétvégi góljaikat Kyriani Sabbe, Hugo Vetlesen és Igor Thiago szerezték.

Az EKL-ben sokan féltették őket a PAOK ellen, erre azonban nem volt okuk, a görögöket úgy ejtették ki, hogy még gólt sem kaptak.

A védelmük egyébként kivételesen jó mostanában, utolsó hét meccsükön kétszer vették be a kapujukat.

Idegenben sem érheti őket semmiféle panasz, merthogy másfél hónapja nem kaptak ki, utolsó öt meccsükön három győzelmük, egy döntetlenjük és egy vereségük van.

Ha minden igaz, egyedül Dedryck Boyata nem állhat rendelkezésre sérülés miatt.

A várható kezdőcsapat:

Jackers – Sabbe, Ordonez, Mechele, Meijer – Vetlesen, Onyedika, Vanaken – Igor Thiago, Jutgla, Nusa

Tippelde

Nem írnám le a vendégeket már most, az Artemio Franchiban sem. A Brugge remek formában, minőségi játékosokkal, de azért Vincenzo Italianoék sem ok nélkül kerültek ide. Több kell, mint az előző két körben, ezt pedig ők is tudják.

Fő tippek:

1.: Két és fél gól alatti eredmény

2.: Sárga lapok száma: Over 3,5

Kétgólos vezetésnél a Casinia meg sem várja a lefújást, azonnal jóváírja a fogadást!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső