Hoffenheim – RB Leipzig: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes – 2024.05.03.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 április 30.
Hoffenheim
Teljesítmény:
V N V N V
  • PreZero Arena
  • Május 03. 20:30
Nézd élőben itt:
Rabona
RB Leipzig
Teljesítmény:
N N N N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Most, hogy a kupamérkőzéseken túl vagyunk, jöjjön egy német bajnoki, majd aztán egy angol. A Hoffenheim – RB Leipzig meccsről fogunk előbb beszélni, amely ugyanolyan fontos mindkét együttes számára, hiszen a vendégek a Bajnokok Ligájára hajtanak, és egy újabb győzelemmel karnyújtásnyira fog kerülni tőlük ez a siker.

A Hoffenheim még simán odaérhet a nemzetközi kupaindulást érő helyekre, de az ő esélyeik egy fokkal gyengébbek. Ezzel nem azt mondom, hogy nincs miért hajtani, sőt, éppen ellenkezőleg.

A hétvégi meccseik alapján aggódhatnak a kékmezesek, miközben a meglepetésre készülnek…

Hoffenheim

Látva a Hoffenheim legutóbbi mérkőzéseit, unatkozni nem fogunk. Az együttes a tavalyihoz képest nagyot lépett előre, akkor majdnem kiestek, most viszont a felsőház tagjainak mondhatják magukat. Igaz, nem biztos, hogy sokáig, ha a dolgok így mennek tovább.

A gárda a legutóbbi öt meccséből kettőt tudott megnyerni, hármat pedig elveszített. Nem csak a komolyabb csapatoktól kaptak ki, a hétvégén például a VfL Bochum verte meg őket, akik ezzel a sikerrel tudták elhagyni a kiesőzónát. Amúgy nem voltak messze a pontszerzéstől, 3-0-ról álltak fel Andrej Kramaric két góljával, de ez a döntetlenhez még nem volt elég.

Korábban azzal kezdtem, unatkozni nem fogunk, most elmondom, miért nem: A Hoffenheim legutóbbi öt mérkőzésén összesen 24 gól esett. És a Lipcse sem veti meg a gólszerzést…

Az együttes hazai környezetben fogadja a bronzérmet vágyó ellenfelét, ahol messze nem teljesítenek jól. Bár mostanában jött néhány győzelem, csak a hazai tabellát nézve a Hoffenheim a harmadik leggyengébb együttes. Öt győzelmük van, négy döntetlenük és hat vereségük.

A legutóbbi mérkőzésen Stanley Nsoki, Dennis Geiger, Bambase Conte, Marco John és Mergim Berisha hiányoztak. Most még kiegészül ez a lista Umut Töhümcüvel, aki eltiltott lesz.

A várható kezdőcsapat:

Baumann – Kabak, Grillitsch, Drexler – Kaderabek, Prömel, Stach, Kramaric, Skov – Weghorst, Beier

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.12.16.Bundesliga
leipzig
3:1
hoffenheim
Bundesliga
2023.04.29.Bundesliga
leipzig
1:0
hoffenheim
Bundesliga
2023.02.01.Német Kupa
leipzig
3:1
hoffenheim
Német Kupa
2022.11.05.Bundesliga
hoffenheim
1:3
leipzig
Bundesliga
2022.04.10.Bundesliga
leipzig
3:0
hoffenheim
Bundesliga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

RB Leipzig

Innen már csak Marco Rose csapata szúrhatja el, a Lipcse a hétvégén nagyot lépett a Bajnokok Ligája felé. Rangadót játszottak a Borussia Dortmund ellen, és hát nem túlzás, hogy kiütötték őket. A játék képe alapján talán túlzó a 4-1-es győzelem, de ez senkit sem fog érdekelni később.

A remek formában levő hazai csapat góljait Lois Openda, Benjamin Sesko, Mohamed Simakan és Christoph Baumgartner szerezték.

Még van három forduló, ami alatt akár még a harmadik helyen álló Stuttgart is befogható, a svábok a legutóbbi két meccsükön öt pontot buktak el, így a kettejük közötti differencia két pontra csökkent.

Legutóbb már szép szavakkal illettem a Lipcsét, különösen edzőjüket, Marco Rosét, aki felépített egy ütőképes együttest, amely már az első évében odaér a Bajnokok Ligájába, jövőre pedig a bajnoki címet is célba vehetik. Fiatalok, magabiztosak és tehetségesek, a nyáron pedig még további erősítések érkezhetnek.

Idegenben a legutóbbi négy meccsüket megnyerték, mérlegük ezzel kicsit kiegyenesedett. Most 8-2-5-öt tudnak felmutatni.

A legutóbbi mérkőzésen megsérült Mohamed Simakan, illetve már egy ideje nem bevethető Christopher Lenz.

A várható kezdőcsapat:

Gulácsi – Henrichs, Orbán, Lukeba, Raum – Schlager, Haidara – D. Olmo, Simons – Openda, Sesko

Tippelde

Amit mindenképp várok, az a góleső. Ilyen mutatókkal más nem is fordulhat elő. Emellett a Lipcse győzelmét tartom még esélyesnek.

Fő tippek:

1.: RB Leipzig győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt

Játssz, tippelj és nyerj: A Powbet játékán 4.500.000 Ft a fődíj

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső