Fiorentina – Inter: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 8 perc alatt szerző Bartos László 2022 október 21.
Fiorentina
Teljesítmény:
D N V N V
  • Artemio Franchi
  • Október 22. 20:45
Nézd élőben itt:
Rabona
Inter
Teljesítmény:
N D N N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Egy olasz rangadó is jut mára, Firenzébe invitálunk mindenkit. Itt, az Artemio Franchiban rendezik meg a Fiorentina – Inter mérkőzést. Ami azt mondom, nagy rangadó, még annak ellenére is, hogy a Fiorentina mostanában elég kétarcú teljesítményt nyújt. Az egész szezon csalódásokkal van kikövezve, és ez lassan Vincenzo Italiano állásába fog kerülni. Pedig a mester a tavalyi szezonban sikerre vitte a violákat, még az európai kupaindulást is sikerült elérni. Talán épp ez a gond, a dupla terhelés már nem annyira ízlik a játékosoknak. Láttunk már ilyet…

Az Inter sem úgy áll a tabellán, ahogy azt várták tőlük. A szezonban eddig az összes rangadót elbukták, voltak apróbb megbotlásaik is, aminek köszönhetően csak a középmezőnyből várják a folytatást. Ez pedig így nem járja. Már Simone Inzaghi menesztését sem tartják annyira valószínűtlennek, de az olasz egyelőre a jó BL-teljesítménnyel megőrizte a melót.

De most már kell a megindulás a bajnokságban is. Az Inter pedig arra készül, hogy elvigye az összes pontot Firenzéből. A győzelmük a fogadóirodák szerint valószínű, 2.10-ért fogadhatjuk azt meg, hogy az Inter nyerni fog. A hazai győzelem 3.60-nál jár most, míg a döntetlen 3.40-ért vihető.

Fiorentina

Amilyen jól játszott tavaly a Fiorentina, idén annyira gyengék. A bevezetőben már említettem, idén már nem csak a bajnokságban kell helyt állni, hanem Európában is, a csapat ugyanis az EKL-ben vesz részt. Egyelőre nem túl jól és meggyőzően, mivel csak a második helyen állnak, pedig nem túl erős négyesbe kerültek. Az Istanbul Basaksehir mellett a Hearts és a lett RFS szerepel még velük együtt.

A bajnokságban sem megy jól Vincenzo Italiano csapatának: Tíz forduló után a gárda csak a 13. helyet foglalja el, két győzelmük van, négy döntetlenjük és négy vereségük.

Az utolsó öt találkozójuk során csak egyetlen győzelmet arattak, három vereség meg egy döntetlen mellett, nyugodtan ki lehet jelenteni, hogy nincsenek jó formában.

A hét közben az olaszok nem játszottak, vagyis a bajnokságban nem, de voltak, akiknek a kupában részt kellett venniük. A Fiorentina nem tartozott közéjük, volt egy kis idejük feltöltődni. Kell is az erő, mert ez a 13. hely nem igazán mutat jól…

Hazai pályán gyűjtötték be pontjaik többségét, kétszer győztek, kétszer ikszeltek, és az Artemio Franchi közönsége idén egy vereséget látott csak.

A hétvégén a Leccéhez látogattak, és az újonc csapatot sem tudták megverni, csak 1-1-et értek el ellenük, egyetlen góljukat Cristian Kouamé szerezte.

Egyébként a gólszerzésben idén nem remekel az együttes, nincs jó formában sem Nicolás Iván González, sem Luka Jovic, sem Arthur Cabral. Ők összesen idén két bajnoki gólt szereztek… Pedig mindhárman csatárként bevethetők, és mindhármuk jelentős időt töltött már a pályán.

Dusan Vlahovic óta nincs igazán jó befejező csatára az együttesnek, olyan, akitől el lehetne várni a gólokat.

Gaetano Castrovilli még mindig nem bevethető, Luka Jovic sem valószínű, hogy pályára léphet, viszont Riccardo Sottil visszatérésére jó esély van, ahogy Sofyan Amrabat is ott lehet a kezdőben, miután a Lecce ellen letöltötte az eltiltását.

A várható kezdőcsapat:

Terracciano – Dodo, Milenkovic, Igor, Biraghi – Amrabat, Bonaventura – Gonzalez, Barak, Kouame – Cabral

Egymás elleni meccsek:

A tavalyi évben az Internek összesen egy győzelmet és egy döntetlent sikerült elérnie a Fiorentina ellen. Az őszi szezonban Firenzében tudtak 3-1-re nyerni, majd később, fél év múlva hazai pályán játszottak 1-1-es döntetlent.

A violák régen örülhettek győzelemnek az Inter ellen, hiszen az utolsó öt meccsük egyikét sem nyerték meg. Négyszer a bajnokságban, egyszer a kupában találkoztak. A legközelebb a győzelemhez 2021-ben, a Coppa Italia nyolcaddöntőjében jártak, amikor 1-1-es rendes játékidőt követően Romelu Lukaku 119. percben szerzett találatának köszönhetően jutott tovább a nerazzurri.

A Fiorentina 2017-ben győzött utoljára, akkor hazai pályán 5-4-re verték az Intert.

Amúgy az Artemio Franchi eredményeit elnézve is inkább érezhetjük közelebb magunkhoz az azúr-feketék győzelmét, három döntetlen mellett az Inter kétszer volt jobb.

Előző 5 meccs eredménye
2022.03.19.Serie A
inter
1:1
fiorentina
Serie A
2021.09.21.Serie A
fiorentina
1:3
inter
Serie A
2021.02.05.Serie A
fiorentina
0:2
inter
Serie A
2021.01.13.Olasz Kupa
fiorentina
1:2
inter
Olasz Kupa
2020.09.26.Serie A
inter
4:3
fiorentina
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Inter

Felröppentek nemrég olyan hírek, miszerint az Inter felbontja Romelu Lukaku kölcsönszerződését, mivel a belga most már több mint két hónapja nem tudott pályára lépni. Úgy tűnik azonban, hogy felépült, a héten már ott lehetett az edzéseken, teljes értékű munkát végzett.

Kell is a jó támadó Simone Inzaghinak, mert az eddigi szereplés finoman szólva sem adhat okot az elégedettségre.

Az Inter a bajnokságban csak a hetedik helyet foglalja el, nyolc pontra vannak a Napolitól, akik az élen állnak. Pedig a csapat célja, hogy ismét megnyerjék a bajnokságot, erre hétről hétre kisebb sanszuk van.

Már négy vereséget szenvedtek el az idényben, és főleg idegenben nem megy nekik: Kikaptak a Laziotól, az AC Milantól és az Udinesétől is.

A hétvégén viszont nyerni tudtak, Lautaro Martínez és Nicoló Barella góljai hozták a győzelmet a Salernitana ellen. Azért az már tényleg nagyon kellemetlen lett volna, ha Nicoláék ellen sem szerezték volna meg a pontokat…

A Bajnokok Ligájában közben azért jól megy nekik, a Barca elleni négy pontnak köszönhetően a továbbjutásuk majdhogynem biztos. A következő meccsükön a Plzennel játsszanak, és ezen eldőlhet a sorsuk. Ha nyernek, akkor nincs miről beszélni.

Inzaghi így minden bizonnyal arra a mérkőzésre is figyel már.

Marcelo Brozovic combja nem jó, továbbra sem játszhat a tapasztalt horvát védekező középpályás. Az utóbbi időben Henrikh Mkhitaryan került a helyére, és várhatóan ezúttal is ő fog játszani.

Brozovic mellett nem bevethető még Gabriel Brazao és Alex Cordaz sem, illetve Dalbert az, aki nem szerepelhet.

Azt gondolom, nem kell annyira tartalékolni a Plzen ellen, így a csapata a legjobb összeállításában léphet pályára.

A várható kezdőcsapat:

Onana – Skriniar, de Vrij, Bastoni – Dumfries, Barella, Calhanoglu, Mkhitaryan, Dimarco – Dzeko, Martínez

Tippelde

Az Inter az idei hét, idegenben játszott meccsén szinte mindig kapott gólt, csak a Plzen elleni találkozót tudták nullára hozni. Nincs tehát rendben valami, és Brozovic nélkül azért egy fokkal nehezebb dolguk van. Na most attól nem kell nagyon tartaniuk, hogy a Fiorentina megszórja őket, de még ez a gyengélkedő firenzei csapat is meglepheti őket egy góllal.

Összességében azonban úgy gondoljuk, a kék-feketéknek kötelezően hozni kell ezt a találkozót. És hozni is fogják.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 2.08 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 2.10 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 2.10 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső