Real Madrid – Sevilla: Fogadási Tippek és La Liga Előzetes

Olvasd el 8 perc alatt szerző Bartos László 2022 október 21.
Real Madrid
Teljesítmény:
N N D N N
  • Santiago Bernabeu
  • Október 22. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Sevilla
Teljesítmény:
D N D D V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Rangadó, ami nem is rangadó. Tavaly még az lett volna a Real Madrid – Sevilla, ám az andalúzok visszaestek, Julen Lopetegui már nem is dolgozik a csapatnál, már Jorge Sampaolinak kell elvégeznie a piszkos melót. Vagyis valamennyire összeszedni a csapatot. Ebből már kiemelkedő szezon nem lesz, mert az argentin hozott ugyan egy kis lendületet, de ez még a győzelemhez kevés volt. Nagy szó lenne, ha pont Madridban tudnának nyerni.

A királyi gárda ugyanis vezeti a bajnokságot, a hétvégén a Barcelonát intézték el, tegnap este az Elchét, a kettő között meg megválasztották Karim Benzemát a tavalyi év legjobb labdarúgójának, a csatár 34 évesen, a második legidősebb játékosként nyerte el az Aranylabdát Sir Stanley Matthews után (aki amúgy 41 évesen győzött).

Különleges lesz a mérkőzés Francisco Román Alarcón Suárez számára. Hogy kicsoda Francisco Román Alarcón Suárez? Hát Isco, aki korábban tíz évig volt a Real Madrid tagja, ám mivel egyre kevésbé számítottak rá, nem is újították meg a szerződését, a nyáron Sevillába igazolt.

A hazai győzelem egyértelműnek tűnik, de ismerjük a Sevillát, a Madrid ellen mindig felszívják magukat, és ez a múltban több nagyszerű, feszült, néha gólgazdag összecsapást eredményezett.

A Real Madridot most 1.40-es szorzóval lehet megtalálni, a döntetlen már majdnem 5-szörös, míg a Sevilla győzelme 8.00 és 9.00 között mozog.

Real Madrid

Őrület, micsoda mérkőzése volt a hét közben a Real Madridnak. Az Elche elleni mérkőzést 3-0-ra nyerték meg Fede Valverde, Karim Benzema és Marco Asensio találataival, de volt még három találatuk, amit nem adtak meg les miatt. Ebből kettőt a friss Aranylabdás, Karim Benzema szerzett, egyet pedig David Alaba. Érdekesség, hogy az RFEF, vagyis a spanyol szövetség levelet írt a Madridnak a meccs után, melyben közölték, a VAR tévedett David Alaba góljánál, ami szabályos körülmények között született. Elképesztő, hogy még a videóbírós rendszerrel is mennyit képesek hibázni a spanyol bírók…

A Realnak mozgalmas hete volt. Vasárnap 3-1-re győzték le a Barcelonát, amivel át is vették a vezetést a hazai pontvadászatban, aztán hétfőn Thibaut Courtois-t megválasztották a legjobb kapusnak, Karim Benzema pedig megnyerte az Aranylabdát. Ezután következett az Elche elleni találkozó.

Carlo Ancelotti csapata láthatóan nagyon egyben van, a galaktikusokról való leszokás, a fiatalok felé való nyitás, az okos munka beért, de nem most, hanem már évek óta látszik, hogy a Real most jó irányba megy.

Nem csak a La Ligában elsők, hanem a Bajnokok Ligájában is, csoportjukból már továbbjutottak, a maradék két meccsen a csoportelsőséget kell bebiztosítani.

A blancók számára jó hír, hogy Courtois – állítólag – már játékra kész, Andriy Lunin nagyszerűen helyettesítette a belgát, aki isiász miatt maradt ki, de Ancelotti azt mondta, szombatra már bevethető lesz.

Dani Ceballos még nem az, és egy darabig nem is lesz.

A múltkori kezdőhöz képest lehet némi változtatás, Ferland Mendy visszakerülhet a kezdőbe, ahogy Aurélien Tchouaméni is. Ez azt jelenti, hogy David Alaba megint középső védő lesz, Fede Valverde meg egy sorral feljebb lép, a középpályáról a jobb szélre.

A várható kezdőcsapat:

Courtois – Carvajal, Militao, Alaba, Mendy – Modric, Tchouaméni, Kroos – Valverde, Benzema, Vinicius Jr.

Egymás elleni meccsek:

A Sevilla kellemetlen ellenfél volt mindig is a Real Madridnak. Nem telt el meccs úgy, hogy valakit ne rúgtak volna agyon (akár egyik, akár másik oldalt nézzük), és bár a meccseknek a többségét a Real nyerte, könnyű dolguk sosem volt.

Tavaly 2-1-re győztek otthon (0-1-ről fordítottak úgy, hogy Vinicius Jr. a 87. percben talált be), majd a tavaszi visszavágón 3-2-re sikerült nyerniük (2-0-ról felállva úgy, hogy Karim Benzema a 92. percben rúgta a győztes találatot).

A Santiago Bernabeuban (és az Alfredo Di Stefanoban) hosszú ideje tart már a piros-fehérekkel szembeni veretlenség. A Sevilla 2008-ban nyert itt 4-3-ra. Az egyik oldalon még olyanok rúgták a gólokat, mint Raúl González, Gonzalo Higuain vagy Fernando Gago, a másikon Frederic Kanouté mellett Adriano, Renato és Romaric találtak be… Milyen jó kis csapatok voltak azok…

Előző 5 meccs eredménye
2022.04.17.La Liga
sevilla
2:3
real madrid
La Liga
2021.11.28.La Liga
real madrid
2:1
sevilla
La Liga
2021.05.09.La Liga
real madrid
2:2
sevilla
La Liga
2020.12.05.La Liga
sevilla
0:1
real madrid
La Liga
2020.01.18.La Liga
real madrid
2:1
sevilla
La Liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Sevilla

Eddig is megvoltak a Sevilla problémái, mi is már többször mondtuk, hogy a nyáron nagyon elszúrták az átigazolási piacon, ugyanis Diego Carlost és Jules Koundét is elengedték, és a helyükre nem olyan minőségű labdarúgókat hoztak. És azok is sokat sérültek. Marcao nemrég épült fel, erre most Tanguy Nianzou esett ki. Eleinte úgy tűnt, nem súlyos a sérülése, a frissebb hírek szerint viszont több hónapig nem játszhat a fiatal bekk.

És nem ő az egyetlen, aki a védők közül harcképtelenné vált. Karim Rekik szintén kiesett, míg a középpályán Fernando nem szerepelhet. José Ángel Carmona, a sevillaiak friss felfedezettje, kisebb sérüléssel bajlódik, lehet, hogy játszhat, de Sampaolinak azzal is számolnia kell, hogy ő sem tudja vállalni a játékot.

Mivel egy másik saját nevelés, Kike Salas a Valencia ellen piros lapot kapott, így minden bizonnyal Marcao mellett majd Gudeljnek lesz feladata. Már, ha a brazil bevethető lesz, ugyanis a Valencia ellen nem sokkal húzódást szenvedett…

Egyébként a Valencia elleni meccsen egy pontot megszerzett a Sevilla (Sampaoli még mindig veretlen…), de micsoda meccs volt ez…

A Valencia hamar vezetést szerzett, majd a Sevilla átvette az irányítást, és több nagy helyzetet is kihagytak, Rafa Mir révén lesgólig is eljutottak. A 86. percben Erik Lamela már szabályos gólt szerzett, de a hosszabbításban jöttek a nagyon erős dolgok. A 97. percben egy kontratámadás során a vendégek majdnem betaláltak, több gyanús eset is történt a tizenhatoson belül és kívül egyaránt, melynek a végén maratoni videózgatás kezdődött. Papú Gómez előbb piros lapot kapott, majd azt visszavonták, később Kike Salast küldték le lökésért, és a Valencia tizenegyeshez jutott. A 102. percben lőtt büntetőt Bono kapus megfogta, így legalább a döntetlen összejött a hazaiaknak.

Nem csak a védelemmel, a csatársorral is gond van. Sem Rafa Mir, sem Yussuf En-Nesyri, sem pedig Kasper Dolberg nem tudja bevenni a többiek kapuját, így általában a középpályán és a védelmen a sor, hogy gólt rúgjanak…

A várható kezdőcsapat:

Bono – J. Navas, Montiel, Carmona, Gudelj, Telles – Papú Gómez, Delaney, Isco, O. Torres – Dolberg

Tippelde

Nagyon nagyot zuhant minőségben lefelé a Sevilla. Ezt a szezont még meg lehet menteni, de ahhoz jobb eredményekre lesz szükség. A szép focira nem számítanak már a Ramón Sánchez Pizjuánban, és a Real Madrid ellen pontra sem nagyon.

Akár egy komolyabb zakó is pakliban van, bár, ahogy mondtam, a Real ellen mindig felszívják magukat a piros-fehérek. Ettől függetlenül hazai győzelem lesz a mérkőzésen.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.35 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.37 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.37 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső