Freiburg – Bayern München: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes – 2024.03.01.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 február 27.
Freiburg
Teljesítmény:
V N D D V
  • Europa-Park
  • Március 01. 20:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Bayern München
Teljesítmény:
N V V V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Mi van akkor, ha egy ország vitathatatlanul legjobb csapata nem tudja megnyerni a bajnokságot? Kis forrongás a szurkolók részéről, aztán persze heteken belül elfelejt mindenki mindent és már a következő szezonra fókuszál. És mi van akkor, ha a Bayern München nem tudja megnyerni a Bundesligát? Kábé forradalom. Az edzőt már elküldték közös megegyezéssel (Tuchel a szezon végéig marad), a szurkolók lázadnak, a játékosok pedig önkritikával próbálják elvenni a dolgok élét.

A Bayern München egyáltalán nem biztos, hogy nem nyeri meg a bajnokságot, de most eléggé esélyesnek tűnik ez. Innentől számukra hibázni nem lehet, minden egyes bukta egy újabb lépés hátrafelé. A Freiburg kellemes ellenfél lehet, hiszen Sallai Rolandék a bajnokságban továbbra is nyeretlenek hosszú ideje…

Jöjjön a Freiburg – Bayern München találkozó!

Freiburg

Nem, egyszerűen a bajnokságban most nem megy. A Freiburg újra egy nyerhető meccset bukott el, ezúttal az Augsburgtól kaptak ki 2-1-re. Ők vezettek még Vincenzo Grifo büntetőjének köszönhetően, de a második félidőben a hazaiak megfordították a meccset.

Sallai Roland ezúttal csereként lépett pályára, Szalai Attila pedig megint a kispadon ült. Úgy tűnik, ezek a korai hibák nem csak a Hoffenheimnél pecsételték meg a sorsát, de a Freiburgban is.

A múlt hét közepén a BL-szereplő Lens ellen játszott remek mérkőzést a Freiburg, a főszerepben pedig Sallai Roland volt, aki duplájával hosszabbításra mentette a találkozót. Ott pedig jött Michael Gregoritsch. A következő körben a Freiburg majd a West Hammel fog játszani, akikkel anno egy csoportban is voltak.

Legalább olyan fontos, hogy a bajnokságban végre összekapják magukat, ám ez nem megy annyira könnyen. A Freiburg immáron öt forduló óta nyeretlen, négy vereség mellett egyszer ikszeltek. Ebből így nem lesz EL, sem EKL, se semmi…

A tabella 9. helyén állnak, 8-5-10-es mérleggel, és a legrosszabb mérleggel, ha az utolsó öt meccset nézzük. Hazai pályán 5-4-2-nél járnak.

A védelemből most épp Lukas Kübler esett ki, sérült még Philipp Lienhart, Yannik Keitel, Kenneth Schmidt, Max Rosenfelder és Daniel-Kofi Kyereh.

A várható kezdőcsapat:

Atubolu – Sildillia, Günter, Gulde, Makengo – Doan, Eggestein, Höfler, Rohl – Sallai, Gregoritsch

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.10.08.Bundesliga
bayern münchen
3:0
freiburg
Bundesliga
2023.04.08.Bundesliga
freiburg
0:1
bayern münchen
Bundesliga
2023.04.04.Német Kupa
bayern münchen
1:2
freiburg
Német Kupa
2022.10.16.Bundesliga
bayern münchen
5:0
freiburg
Bundesliga
2022.04.02.Bundesliga
freiburg
1:4
bayern münchen
Bundesliga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Bayern München

Nem zuhant még bele a szakadékba a Bayern München, akik egy évtized után veszíthetik el a német trónt. Közel jártak ehhez már tavaly is, de akkor még megúszták. Idén azonban egyre távolodnak a bajnoki címtől. A Bayer Leverkusen elleni vereséggel kezdődött minden (de inkább sokkal korábban), akkor egy győzelemmel átvehették volna a vezetést, helyette 3-0-ra kikaptak. Aztán kikaptak a Laziotól a BL-ben, és a Bochumtól a bajnokságban, ez pedig odáig vezetett, hogy Thomas Tuchel az idény végén távozik a címvédőtől. Egyelőre még nem tudni, ki lesz az utódja.

A játékosok nagyon önkritikusak voltak, védték Tuchelt, mondván, ha a gyerek rossz jegyet kap az iskolában, nem mindig a tanár a hibás. Mondták ezt a Lipcse elleni rangadó előtt, amit szintén majdnem elbuktak. Majdnem, mert Harry Kane hozta, amit elvárnak tőle, duplával vette ki a részét a győzelemből, a győztes gólt az utolsó pillanatban szerezte.

Nincs már lehetőség hibára, de a csapat idegenben már háromszor is kikapott. Méghozzá mostanában. Mérlegük 7-1-3.

Dayot Upamecano visszatérhet eltiltása után, és szükség is lehet rá, mert most Matthijs de Ligtnek jött össze annyi lap, hogy kimaradjon. Sérült még Sacha Boey, Noussair Mazraoui, Noel Aseko-Nkili, Kingsley Coman, Bouna Sarr, Tarek Buchmann és Gabriel Marusic.

A várható kezdőcsapat:

Neuer – Guerreiro, Kim, Dier, Davies – Kimmich, Goretzka – Sané, Müller, Musiala – Kane

Tippelde

Mondanám, hogy a Freiburg megállíthatja a Bayern Münchent, és ha nem így nézne most ki a hazai csapat formája, egyet is értenék magammal. De ilyet ki sem ejtek a számon, hiszen öt meccs alatt egy pontot produkáltak Sallaiék.

Tippjeink a következők:

1.: Bayern München győzelem

2.: Mindkét fél szerez majd gólt: Nem

Tippelj és nyerj Mike Tyson bónuszával a Rabona irodájánál!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső