Lazio – AC Milan: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes – 2024.03.01.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 február 27.
Lazio
Teljesítmény:
V N V N N
  • Stadio Olimpico di Roma
  • Március 01. 20:45
Nézd élőben itt:
Joker8
AC Milan
Teljesítmény:
D V V N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Pénteken több nagyobbnak mondható rangadót is játszanak majd, mi most kettőt választottunk ki mára. Az egyik ilyen találkozót Olaszországban rendezik, a Lazio és az AC Milan csap össze majd az olasz fővárosban. Nem teljesen egyértelmű, mi lesz ennek a mérkőzésnek a vége. A két együttesnek nem csak a Serie A-ra, hanem a nemzetközi porondra is figyelnie kell, a megosztott figyelem pedig egy alapvetően fáradtabb brigádot eredményez majd péntek este, mindkettejüknél sűrűsödnek a mérkőzések.

A Lazio egészen konkrétan négy napon belül játszik, hiszen tegnap még Firenzében léptek pályára, pénteken már az AC Milant fogadják.

Jöjjön a Lazio – AC Milan mérkőzés!

Lazio

Tegnap este abszolút megérdemelt vereséget gyűjtött be Maurizio Sarri együttese. A Lazio Firenzébe utazott, hogy a Fiorentina ellen mérkőzzön meg. Nem túlzás azt állítani, hogy a violák lefutballozták a pályáról a biancocelestit, de ez az eredményen azért nem látszott. A vendégek Luis Alberto találatával még a vezetést is megszerezték, de szépen, lassan megtörtek a nyomás alatt, és előbb Michael Kayodé, majd Giacomo Bonaventura vette be Ivan Provedel kapuját. Igazságtalan lett volna, ha ezt a meccset nem a hazaiak nyerik meg, ugyanis összesen ötször (!) találták el a kapufát. Ebből négy kifelé pattant. Szóval igen, nagyon is megérdemelt sikert arattak, a Lazio pedig csak árnyéka volt önmagának.

A vereség miatt a Fiorentina megelőzte őket, az AS Roma pedig elhúzott, a Lazio most ott van a 8. helyen, mögöttük egy köpésre a Napoli, a Torino és a Monza.

Hazai környezetben hat győzelmük van, három döntetlenjük és három vereségük.

Tegnap este sérülés nem történt, péntekre várhatóan a sérültlista egyetlen tagja sem fog tudni felépülni. Magyarul továbbra is hiányozni fog a pályáról Patric, Nicoló Rovella, Mattia Zaccagni, és valószínűleg Matias Vecino is.

A várható kezdőcsapat:

Provedel – Lazzari, Gila, Romagnoli, Marusic – Guendouzi, Cataldi, Luis Alberto – Isaksen, Immobile, Felipe Anderson

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.09.30.Serie A
milan
2:0
lazio
Serie A
2023.05.06.Serie A
milan
2:0
lazio
Serie A
2023.01.24.Serie A
lazio
4:0
milan
Serie A
2022.04.24.Serie A
lazio
1:2
milan
Serie A
2022.02.09.Olasz Kupa
milan
4:0
lazio
Olasz Kupa
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

AC Milan

Most már három mérkőzés óta tart az AC Milan nyeretlensége. A Rennes fölényes legyőzése után behúzták a kéziféket láthatóan, és bár a támadásaik működnek továbbra is, a védelemmel valami nem stimmel. Az elmúlt három találkozón összesen nyolc gólt kaptak, ami azért nem megszokott Mike Maignanéktól. A Monza elleni találkozóra valamelyest magyarázatot ad, hogy egy jó ideig tíz emberrel futballoztak. Akkor 4-2-re kaptak ki. Ezt követte a Rennes elleni 3-2-es vereség, de ez belefért, hiszen az odavágót 3-0-ra nyerték meg, így a legjobb 16 közé kerültek. Majd a Slavia Praha lesz az ellenfelük.

És akkor eljött a hétvége, vasárnap az Atalanta csapatát fogadták hazai pályán. Volt miért felspannolniuk magukat, nem olyan régen a bergamóiak itt, a San Siroban ejtették ki a Milant az Olasz Kupából.

Ezúttal nem tudtak nyerni a vendégek, de a hazaiak sem. Rafael Leao egy gyönyörű góllal vetett véget saját góltalanságának, mely jó ideje tartott már, ezt egyenlítette ki tizenegyesből a vendégcsapat.

A döntetlen nem jött jól a Milannak, hiszen a Juve megint nyert, így a minimális különbség négypontosra nőtt. Ráadásul a Bologna is közelebb zárkózott.

Idegenben hétszer győzött a Milan, háromszor ikszeltek, háromszor kaptak ki.

Szépen gyógyulnak a sérültek, nemrég még egy félcsapatnyi játékosra nem számíthattak, most már csak Fikayo Tomori és Tommaso Pobega nem tudja vállalni a játékot.

A várható kezdőcsapat:

Maignan – Calabria, Thiaw, Gabbia, Hernández – Loftus-Cheek, Reijnders, Bennacer – Pulisic, Giroud, Rafael Leao

Tippelde

Én jobb csapatnak tartom most a Milant, sokkal kevésbé tudnak meglepni. A Laziotól ebben az idényben minden kitelik. Tényleg, legyen az jó értelemben véve vagy sem. Miután nincs egy ember, aki a hátára tudná venni ezt a csapatot, könnyen lehet, hogy saját környezetükben véreznek el az AC Milan ellen.

Tippjeink a következők:

1.: AC Milan győzelem

2.: Két és fél gól alatti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt: Nem

A FEZbet 6.000 Ft-os Freebettel ajándékoz meg, ha a fogadásépítőd egyik meccse csalódást okoz.

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső