Freiburg – Eintracht Frankfurt: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes

Olvasd el 9 perc alatt szerző Bartos László 2023 január 24.
Freiburg
Teljesítmény:
V N N D N
  • Europa-Park
  • Január 25. 20:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Eintracht Frankfurt
Teljesítmény:
N N N N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Azt mondtam hétfőn, hogy mindegyik német bajnoki meccsről szó lesz, és nem szeretném meghazudtolni magam. Szóval most következik három meccs, ami még nem szerepelt tegnap, aztán a kupák irányába indulunk el. Ilyenkor, a tavasz kezdetén megszaporodnak a kupameccsek, Angliában a Ligakupa elődöntőjének második meccsét rendezik (annak is az odavágóját, az elődöntőben már kétmeccses a párharc), Spanyolországban pedig a negyeddöntőkre kerül sor (itt még egy meccsen dől el, hogy ki jut az elődöntőbe).

De maradjunk még a németeknél. Megint nem maradunk rangadó nélkül, akiknek a keddi meccsek nem jöttek be, azok szerdán találni fognak maguknak kedvükre valót. A Freiburg – Eintracht Frankfurt meccsre gondolok, melyen két olyan csapat csap össze, akik az élbolyban tartózkodnak. Mi több, ugyanannyi ponttal rendelkeznek, szóval rá lehet sütni, hogy ez egy szuperrangadó.

A forduló nyertese az élen álló Bayern München lehet, aki akár egy, akár két riválist is lehagyhat, valamint az Union Berlin, illetve a Lipcse – Dortmund kettős lehet. Persze, ehhez az is kell, hogy ők hozzák a saját meccsüket.

A Freiburg borzalmasan kezdte meg a tavaszt, rég nem látott pofont kaptak némileg váratlan pályán. A Frankfurt azonban hozta a kötelezőt, és győzelmével felugrott a második helyre. Ki gondolta volna tavaly ilyenkor, hogy ez a csapat hamarosan a bajnoki címért száll harcba? Vagy akár a tavalyi szezon végén, az idei elején…

A sportfogadás nem könnyű sport, és ez a meccs sem lesz az. A bet365 irodájánál sem könnyen jutottak egyről a kettőre a szorzókat illetően. Aztán megszületett a megállapodás, a Freiburg 2.50-et kapott, a Frankfurt 2.70-et, míg a döntetlen 3.50.

Freiburg

Ahogy azt már tegnap mondtam, meg még néhány alkalommal fogom is, voltak érdekes eredmények az előző fordulóban. A nyitány számos gólgazdag meccset hozott, és ezek közé tartozott Sallai Roland csapatának mérkőzése is, amit a Wolfsburg ellen játszottak. A magyar válogatott játékos sérülés miatt nem játszhatott, utólag ennek bizonyára örül, más lehetett a pályán kívülről nézni csapata bődületes kudarcát, mint lett volna a pályán belül. Merthogy a Freiburgot úgy megverték, mint szódás a lovát.

A Wolfsburg, amely jó formában fejezte be a bajnokságot a VB előtt, szemernyi kétséget sem hagyott afelől, hogy melyikük a jobb ezen a délutánon. Már az első játékrészben 3-0-ra vezettek, majd a másodikban szintén hármat vágtak be Mark Flekken kapujába. Christian Streich talán legdurvább veresége volt ez, pedig ő már tíz éve ül a Freiburg kispadján.

Ezáltal a csapat a második helyét elbukta, ketten is megelőzték őket. A jó hír, hogy ugyanannyi pontjuk van, mint a Frankfurt – Union kettősnek, a rossz az, hogy a gólkülönbségük gyengébb.

Nem lesz könnyű egy ilyen pofon után felállni a padlóról, de talán Streich is egy kicsit magába néz, és igyekszik azokat a hibákat kijavítani, amelyeket vétett. Furának találtuk, hogy sem Lienhart, sem Kübler, sem Höler nem szerepelt a kezdőben. De nem lehet mindent az edzőre fogni…

A Freiburg, ha most lefújnák a bajnokságot, elégedett lenne, indulhatnának a Bajnokok Ligájában. Csak amikor ennyire közel a cél, nehéz megalkudni. Még az élen álló Bayern München is csak öt pontra van tőlük.

Hazai pályán eddig hét mérkőzést játszottak, ötször győztek, egyszer ikszeltek és egyszer kaptak ki, négy mérkőzés óta csak nyernek.

Azt nem is említettem, hogy a csapat talán legfontosabb játékosa, Vincenzo Grifo is hiányzott legutóbb. Betegség miatt dőlt ki az olasz. Szereplése még most is kérdőjeles, de több forrásból is hallani lehetett, hogy tudja majd vállalni a meccset. És megy is a kezdőbe. Ahogy szerintem Lienhart és Kübler is, Höler maradhat a kispadon.

Sallai Roland játékára nem számíthat ezúttal sem Streich, a támadó középpályás izomsérüléssel bajlódik, talán egy vagy két hét múlva már játszhat.

A várható kezdőcsapat:

Flekken – Sildillia, Ginter, Lienhart – Günter, Eggestein, Höfler, Kübler – Doan, Grifo – Gregoritsch

Egymás elleni meccsek:

A tavalyi év inkább a Freiburg számára hozott sikereket. Mármint a bajnokságban, mint tudjátok, a Frankfurt közben megnyerte az Európa-ligát, és minél előbbre jutottak, annál kevesebb hangsúlyt fektettek a Bundesligára. Ennek eredményeképp csak a 11. helyen végeztek, de a Freiburgot egyszer így is megcsípték. Ősszel 2-0-ra nyertek ellenük, tavasszal viszont 2-1-re kikaptak. Mindkét alkalommal a vendégcsapat tudott nyerni.

Ha most valaki megkérdezné, hogy mi az első tippem, amint ránézek a két együttes korábbi meccseire, rávágnám, hogy a két és fél gól feletti eredmény. Hiszen ötből négyszer értek el ilyen eredményt, néha még a 3,5-et is elérték.

Egyébként a Frankfurt az utolsó öt meccsből kettőt nyert meg, a Freiburg egyet, valamint volt két gólgazdag döntetlenjük. Ezúttal a Freiburg otthonában, az Europa-Parkban lesz a mérkőzés, ahol sokat még nem játszottak, mivel egy új stadionról van szó. De nem csak ezt vesszük figyelembe, hanem a korábbi, régi pályán játszott meccseket is. És ez alapján is ugyanaz jön ki, vagyis két meccset a vendégek nyertek, egyet a hazaiak, kettő döntetlen lett. Érdekesség, itt kevésbé potyognak a gólok, az over 2,5-et egyszer érték el…

Előző 5 meccs eredménye
2022.04.10.Bundesliga
eintracht frankfurt
1:2
freiburg
Bundesliga
2021.11.21.Bundesliga
freiburg
0:2
eintracht frankfurt
Bundesliga
2021.05.22.Bundesliga
eintracht frankfurt
3:1
freiburg
Bundesliga
2021.01.20.Bundesliga
freiburg
2:2
eintracht frankfurt
Bundesliga
2020.05.26.Bundesliga
eintracht frankfurt
3:3
freiburg
Bundesliga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Eintracht Frankfurt

Nem gondoltam volna, hogy a Frankfurt együttese a tavalyi teljesítménye után ilyen magabiztossággal fogja lehozni az őszi szezont. Oliver Glasner csapata hétről hétre válik jobbá és jobbá, és ennek már a tabellán is nyoma van. Jó dolog most a frankfurtiaknak szurkolni, a gárda tavaly EL-t nyert, majd első Bajnokok Ligája-szezonjukban tovább tudtak jutni a csoportjukból, olyan csapatokat megelőzve, mint a Sporting CP vagy az Olympique Marseille, közben pedig a Bundesligában a második helyen állnak.

A Freiburggal szemben ők a nyitányon nem buktak el, de ciki is lett volna, ugyanis hazai pályán az utolsó helyen álló Schalke 04 csapatát fogadták. Jesper Lindström szólóját követően szerezték meg a vezetést, majd a második félidő hajrájában tudták megnövelni Rafael Borre találatával, végül az az Aurélio Buta is betalált, aki az ősz nagy részét sérülés miatt kihagyta.

Ahogy mondtam, a Frankfurt második, de csak a jobb gólkülönbségük miatt. Ott van mögöttük az Union Berlin, no meg a Freiburg is, arról nem is beszélve, hogy a Lipcse és a Dortmund is közel jár, a második és a hatodik helyezett között kettő pont a differencia.

Idegenbeli mérlegük is a második legjobb, hét mérkőzésből négyet nyertek meg, kétszer ikszeltek, egyszer kaptak ki.

Aurélio Buta megkaphatja a lehetőséget a kezdőben, rászolgált a góljával, no meg Éric Dina Ebimbe is kiesett sérülés miatt. Tuta játéka kérdőjeles, Paxton Aaronson, a téli szerzemény a válogatottjánál lesz, míg Marcel Wenig eltörte a lábát.

A várható kezdőcsapat:

Trapp – Jakic, Smolcic, Ndicka – Buta, Kamada, Sow, Knauff – Götze, Lindström – Kolo Muani

Tippelde

A hazaiak előtt a feladat adott: Vissza kell jönniük a 6-0-t követően. Nem lesz egyszerű, főleg nem egy ilyen rangadón. De ha a fentebb említett játékosok a pályán lesznek, a Freiburg esélyei javulni fognak.

A Frankfurt ott folytathatja, ahol abbahagyta, ha a hazaiak nem tudnak javulni, akkor jönni fog a második vereség. Mi most annyit mondunk, szerintünk mindkét csapat a hálóba fog találni. És van esély a döntetlenre is, de azt most inkább kihagynánk, az a 6-0 minket is óvatosságra int.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.63 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.63 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.62 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső