Fulham – Nottingham Forest: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes – 2023.12.06.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 december 04.
Fulham
Teljesítmény:
V N V V N
  • Craven Cottage
  • December 06. 20:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Nottingham Forest
Teljesítmény:
V V V N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Jöjjön a hétfői utolsó találkozó! Holnap újfent jövünk, többségében akkor is angol találkozókkal, de azt mondhatom, futball és sportfogadás szempontjából talán az lesz az izgalmasabb nap.

Bár a Fulham legutóbbi meccsét látva ez nem annyira biztos. Marco Silváék küzdöttek, ahogy tudtak, és közel jártak a meglepetéshez, de a Liverpoolt legyőzni hazai pályán nem könnyű meló. Nem is sikerült ez Reidéknek.

A Nottingham ellen lehet javítani, a Forest nincs túl jó formában, legutóbb a kiesőhelyen levő Everton verte őket, szóval nem mondhatni, hogy favoritként lépnek majd pályára a Craven Cottage-en.

Az online sportfogadás kedvelői jó szorzókat találhatnak a Betinia oldalán, 2.10 a fővárosiak sikere, 3.50 az iksz, 3.90 a vendéggyőzelem.

Jöjjön a Fulham – Nottingham találkozó!

Fulham

Elképesztő mérkőzést játszott a Fulham vasárnap a Liverpool ellen. A fővárosi együttes esélytelenek nyugalmával léphetett pályára, ennek ellenére a vörösök csak az utolsó percekben tudták megfordítani az állást. Minden egy Alexander-Arnold bombagóllal kezdődött, de ezt a korábbi liverpooli, Harry Wilson kiegyenlítette, ahogy Alexis Mac Allister találatát is Tete. A félidőre úgy vonultak 2-2-vel a játékosok, hogy mindkét oldalon volt még egy meg nem adott gól, a Fulhamnél Tim Ream lőtt lesről a hálóba.

A második játékrészben sem adták fel a vendégek, sőt, a hajrában még a vezetést is megszerezték, a meccs során először: a csereként beálló Bobby Reid talált be.

Innentől aztán jött a lejtmenet, Endo Wataru, valamint Trent Alexander-Arnold egy percen belül két gólt szerzett, így mégis pont nélkül maradt Marco Silva csapata. Pedig legalább a döntetlent megérdemelték volna.

A Fulham ezúttal a gólszerzésre sem panaszkodhatott, a védelmére annál inkább. Már 26 kapott gólnál járnak, és csak 16 lőtt góljuk van. Ennél csak négy csapat szerzett kevesebbet…

Hazai mérlegük három győzelem és három vereség, iksz nincs. Bernd Leno a Pool ellen korán megsérült, de egy kötéssel végig a pályán maradt. Várhatóan tud játszani szerdán is. Sérült viszont Rodrigo Muniz, Issa Diop, Adama Traoré.

A várható kezdőcsapat:

Leno – Tete, Bassey, Ream, Robinson – Reed, Palhinha – Wilson, Iwobi, Willian – Jiménez

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.02.11.Premier League
fulham
2:0
nottingham
Premier League
2022.09.16.Premier League
nottingham
2:3
fulham
Premier League
2022.04.26.Championship
fulham
0:1
nottingham
Championship
2021.10.24.Championship
nottingham
0:4
fulham
Championship
2020.07.07.Championship
nottingham
0:1
fulham
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Nottingham Forest

Az elköltött százmilliók még mindig nem úgy tűnik, hogy megtérülnek, a Nottingham tavalyhoz hasonlóan most is az alsóházban, most is a kiesés határán mozognak.

Egészen pontosan a 15. helyen tanyázik Steve Cooper együttese, összesen 13 pontot gyűjtöttek eddig, ez 6-tal több, mint a kiesőhelyen levő Evertonnak.

Összesen három meccset nyertek meg az idényben, négyszer ikszeltek és hétszer kaptak ki.

Sokat változott a keretük, tény, hogy elengedtek jó futballistákat, de költöttek eleget, hogy őket pótolni tudják. De ez nem tűnik sikeres melónak…

A Premier League egiyk leggyengébb formában levő csapata a Forest, az utolsó öt meccsükből négyet is elveszítettek. A hétvégén az Evertontól 1-0-ra kaptak ki hazai pályán.

Mérlegük idegenben valóban szörnyű, 1-1-5, négy meccs óta nyeretlenek.

Egyik legjobb csatáruk, Taiwo Awoniyi megint kiesett, alig tért vissza, máris mehetett a lelátóra egy újabb sérülés miatt. Mellette még Willy Boly küzd izomsérüléssel. Más azonban nincs, mindenki bevethető őket leszámítva.

A várható kezdőcsapat:

Vlachodimos – Aina, Niakhaté, Murillo, Toffolo – Sangare, Mangala, Yates – Gibbs-White, Origi, Elanga

Tippelde

A legutóbbi vereség talán csak még inkább motiválja Marco Silvát és csapatát. Pontot érdemeltek volna, mégis üres kézzel mentek haza. A Nottingham ellen könnyebb dolguk lehet, ha a kulcsjátékosok úgy játszanak, mint vasárnap.

Tippjeink a következők:

1.: Fulham győzelem

2.: Mindkét fél szerez majd gólt: Nem

Ne szalaszd el a lehetőséget, szerezd meg az 10%-os heti reload bónuszt a Casinia oldalán!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső