Crystal Palace – Bournemouth: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes – 2023.12.06.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 december 04.
Crystal Palace
Teljesítmény:
N N N N N
  • Selhurst Park
  • December 06. 20:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Bournemouth
Teljesítmény:
N N N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Negyedik meccsünk következik, ahogy mondtam, ma csak innen, az angol bajnokságból hoztunk találkozókat. Szerdán rendezik meg a Crystal Palace – Bournemouth meccset, ami nem olyan egyértelmű, mint amilyennek elsőre tűnik.

A Bournemouth bebizonyította, hogy van bennük tartás, és mostani formájuk alapján semmiképp nem érdemelnék meg azt, hogy végül az utolsó három között végezzenek. Az eredményeik megmentették Andoni Iraola munkáját is, és legutóbb talán Kerkez Milos is tudott bizonyítani, hogy helye van a kezdőcsapatban.

A Crystal Palace hiába áll előrébb, úgy gondolom, beleszürkültek a mezőnybe. A játékuk nem túl izgalmas, nincs túl sok minőségi játékosuk. És forma tekintetében a Bournemouth sokkal jobban áll.

A sportfogadás szakemberei szerint ez semmit nem számít, és a Palace meg fogja nyerni a találkozót. A Librabet oldalán 2.16 most a hazai győzelem, 3.70 a vendég, 3.50 a döntetlen.

Crystal Palace

Amennyiben van itthon Crystal Palace-drukker, és ő olvas engem, akkor most lehet, megsértődik. De én nem látom ezt a Palace-t annyira erősnek, nem igazán látom, hogy van fazonjuk, formájuk, számomra teljesen szürke együttessé vált Roy Hodgson gárdája. De az tökmindegy, hogy én mit mondok, meg azzal sincs semmi, ha valaki máshogy látja ezt.

Annyi bizonyos, hogy a Palace az alsóház egyik tagja, a középmezőny masszív szereplője, tavaly voltak igazán bajban, de Hodgson jött és kisegítette őket. Most egyelőre a 12. pozíciót foglalják el, és igazából nincsenek jó formában.

A legutóbbi öt meccsük alkalmával négy pontot szereztek, háromszor kaptak ki, egyszer nyertek, és vasárnap a West Ham otthonában ikszeltek. Ami igazából nem egy rossz eredmény. A fővárosi gárdák összecsapását a hazaiak kezdték jobban, előnybe is kerültek, de Odsonne Edouard egyenlített.

Nem csak az összesítést nézve nem jó a forma, hanem a hazai mérlegükkel is vannak problémák. Hat meccsből egyet nyertek meg, kétszer ikszeltek, háromszor kaptak ki. Négy mérkőzés óta nyeretlenek.

Sérült Dean Henderson, Cheick Doucouré, Jesurun Rak-Sakyi, Rob Holding, Eberechi Eze és James Tomkins, mondani sem kell, Eze fog nagyon hiányozni a kezdőcsapatból.

A várható kezdőcsapat:

Johnstone – Ward, Andersen, Guéhi, Mitchell – Richards, Lerma – Olise, Hughes, Ayew – Edouard

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.05.13.Premier League
crystal palace
2:0
bournemouth
Premier League
2022.12.31.Premier League
bournemouth
0:2
crystal palace
Premier League
2020.09.15.Angol Ligakupa
bournemouth
1:0
crystal palace
Angol Ligakupa
2020.06.20.Premier League
bournemouth
0:2
crystal palace
Premier League
2019.12.03.Premier League
crystal palace
1:0
bournemouth
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Bournemouth

Nem gondoltam, hogy a Bournemouth a csúcsformában levő Aston Villa ellen győzelmi esélyekkel lép pályára, de a helyzet az, hogy nem sokon múlt a győzelmük. Meg igazából a vereségük sem.

Kerkez Milos a kezdőben kapott szerepet, hiába előzte őt meg a rangsorban Lloyd Kelly, ő most sérült, így a magyar balhátvéd kapott újra bizonyítási lehetőséget. És szerintünk élt is vele.

Nem mondom, hogy a Cherries jó formában van, de ahhoz képest, ahogy kezdték a szezont, mindenképp. És ezúttal is odatették magukat, Antoine Semenyo góljával szereztek vezetést, majd a Villa egyenlítése után Dominic Solanke is betalált. Ami miatt ez egy fontos gól magyar szempontból, az az, hogy a gólpasszt Kerkez adta.

A bekk egyébként 83 percet töltött a pályán, a Villa egyenlítése ezt követően történt. A döntetlen értékes eredmény Iraoláék számára, megerősítették bennmaradást érő helyüket, és még távolodni is tudtak a vereséget szenvedő Luton – Sheffield kettőstől (azonban az Everton – Burnley kettős közelített hozzájuk).

Otthon kifejezetten veszélyesek (magukhoz képest), idegenben csak egyszer nyertek, egyszer ikszeltek, négyszer kaptak ki.

Ahogy mondtam, Lloyd Kelly sérült, mellette a másik szélső hátvéd, Maximilian Aarons sem játszhat, illetve két nyári érkező, Tyler Adams és Alex Scott. Régi sérültek is vannak, Ryan Fredericks, Emiliano Marcondes, valamint Darren Randolph nem léphet pályára.

A várható kezdőcsapat:

Neto – Smith, Zabarnyi, Senesi, Kerkez – Cook, Christie – Semenyo, Kluivert, Tavernier – Solanke

Tippelde

A mostanában elért eredmények talán egy kicsit segítenek a Bournemouthnak elhinni, hogy itt a helyük. A szezon elején őket mindenki kiesőhelyre várta, én meg azt mondtam, annál ők sokkal jobbak. Egyelőre azt mutatják, hogy igazam van, de mutatták már ennek ellenkezőjét is…

Tippjeink a következők:

1.: Döntetlen

2.: Mindkét fél szerez majd gólt

Szerezz havonta 20.000 Ft értékű ingyenes fogadást a Dreambet oldalán, és induljanak nagyszerűen a kedvenc bajnokságaid!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső