Getafe – FC Barcelona: Fogadási Tippek és LaLiga Előzetes – 2023.08.13.

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2023 augusztus 11.
Getafe
Teljesítmény:
N V V N N
  • Coliseum Alfonso Perez
  • Augusztus 13. 21:30
Nézd élőben itt:
Rabona
FC Barcelona
Teljesítmény:
N N N V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

És a végére következzen a bajnoki címvédő is. Bár egyelőre nem tudom, mi lesz a csapattal, annyi biztos, hogy továbbra sincs minden rendben, a legutóbbi információim szerint továbbra sem tudják regisztrálni a játékosaikat, Ousmane Dembélé eladására várnak, hogy ez megtörténhessen. Mi ezt a tippet úgy írjuk, hogy mindenkit sikerül nevezni, várhatóan ugyanis ez fog történni. Csak ugyebár a pénz meg az idő nem igazán a Barca malmára hajtja a vizet, de a vezetőség meg fogja oldani ezt a problémát.

Könnyed mérkőzéssel indítanak, Madrid harmadik – vagy már negyedik – számú együtteséhez, a Getaféhoz utaznak, akik tavaly kis híján kiestek. Voltak ők ennél sokkal jobb helyzetben, még mindig felemlegetem, hogy nemrég a MU ellen EL-meccset játszottak a kieséses szakaszban…

Azóta viszont sokkal szerényebb lett a csapat, és minden évben a kiesés szele meglebbentette őket hátulról. Lehet, hogy ez most is meg fog történni.

Talán ezért, talán másért, de a Barca toronymagas esélyese a meccsnek. Az online sportfogadás egyik újnak mondható irodájánál, az Olympusbetnél 1.55 a vendégsiker, 3.85 a döntetlen és 6.40 a hazai győzelem.

Jöjjön a Getafe – FC Barcelona mérkőzés, és ne feledjétek, a hétvégén még jövünk egy MU – Wolverhamptonnal is!

Getafe

Pepe Bordalást tavaly áprilisban hozták vissza a Getafe együtteséhez. Rá várt a feladat, hogy megmentse a jobb sorsra érdemes kiscsapatot. Miután korábban már dolgozott itt, nem ismeretlenként tért vissza, és tudott is segíteni, az együttes egy nagy hajrával végül a 15. lett. Két pontra voltak a Real Valladolidtól.

Pénzügyileg nem egy gazdag klub a Getafe, nem tehetik meg, hogy sztárjátékosokkal tömik be a lyukakat, de azért a spanyol próbálkozott erősítésekkel. Gastón Álvarez személyében szert tettek egy kemény belső védőre, Omar Alderete megint csak ismerős lehet, ő már tavaly is itt volt kölcsönben.

Érkezett még a szintén kölcsönben Getaféban játszó Portu, illetve megvették Choco Lozanot, Sergi Altimirát, és kölcsönvették Daniel Fuzatot és José Angel Carmonát.

Távozott Jaime Seoane, Munir, Ángel Algobia, Erick Cabaco, Diego Conde, Jack Harper, Jakub Jankto, Dario Poveda, Jonathan Silva, Kiko Casilla és Sabit Abdulai.

Hat meccset játszottak a nyáron, amiből négyet meg is nyertek. A Granadától és a Reimstől kaptak ki, megvertek több külföldi kis-, és középcsapatot.

Hatalmas probléma, hogy Enes Ünal, a gárda legjobbja, sérülés miatt kimarad, mellette még Mauro Arambarri az, aki nem játszhat. Illetve ott van még Luis Milla, az ő szereplése kérdéses.

A várható kezdőcsapat:

Soria – Suárez, Mitrovic, Alderete, Angileri – Alena, Dakonam, Maksimovic – Portu, Latasa, Mata

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.04.16.
getafe
0:0
barcelona
2023.01.22.
barcelona
1:0
getafe
2022.05.15.
getafe
0:0
barcelona
2021.08.29.
barcelona
2:1
getafe
2021.04.22.
barcelona
5:2
getafe
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

FC Barcelona

Vegyük tényleg úgy, hogy sikerül mindenkit regisztrálni, oké? Mert itt neki lehet állni mindenféle dolgokat kitalálni, ám annak sok értelme nincs. Amúgy meg Kessié és Dembélé eladása fedezni fogja a keretet. Ja, és mivel Inigo Martínez sérült, ezért az ő regisztrációjával még rá is érnek.

Szóval Xavi készülhet a nyitányra, egy szerintem erősebb kerettel, bár Dembélé kiválása tényleg hatalmas csapás. Az új edző alatt kezdett el focizni végre a francia, de egy ilyen ajánlatot – ha igazak a hírek, akkor 100 millióért viszi őt a PSG – nem szabad veszni hagyni. Hiszen a szélső folyton sérült, mentalitása pedig most épp jó, de láttuk, hogyan játszott korábban…

A Barca a piacon nem nyújtózkodhatott nagyon, de amúgy nem is volt nagyon szükség rá. Megvették Kessié helyére Oriol Romeut, érkezett ingyen Ilkay Gündogan, valamint A fent említett Inigo Martínez.

Lionel Messi végül nem tért vissza, bár sok drukker nagyon várta őt, de inkább az amerikai bajnokságot választotta, visszavonulása után pedig a Miami résztulajdonosa lesz.

Távozott tehát Kessié és távozni fog Ousmane Dembélé. Eladták Nicot, Griezmannt, Trincaot, elengedték Busquets és Jordi Alba párosát, valamint Samuel Umtitit és Alex Colladot is.

A nyári Clasicon 3-0-ra verték a Real Madridot (de aki látta a meccset, tudja, hogy egyébként a királyi gárda öt kapufáig jutott akkor), legyőzték a Milant, a Tottenhamet, a Kobet és kikaptak az Arsenaltól.

A nyitányon várhatóan csak Inigo Martínez nem lehet ott, mindenki más igen.

A várható kezdőcsapat:

Ter Stegen – Koundé, Araujo, Christensen, Baldé – Pedri, de Jong, Gündogan – Raphinha, Lewandowski, Gavi

Tippelde

A Getafe idén is a kiesés ellen fog menekülni. Nem tudtak annyit erősödni, hogy a tabella közepéige felmehessenek, legalábbis most erről így gondolkozunk.

Tippjeink a következők:

1.: Barcelona győzelem

2.: Mindkét fél szerez majd gólt: Nem

A futball visszatért, ezt pedig megünneplik a FEZbetnél. 12.000 Ft-os Free bet jár ennek örömére, kár lenne kihagyni.

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső