Villarreal – Real Betis: Fogadási Tippek és LaLiga Előzetes – 2023.08.13.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 augusztus 11.
Villarreal
Teljesítmény:
V D V D V
  • Estadio de la Cerámica
  • Augusztus 13. 19:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Real Betis
Teljesítmény:
V V D N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Jöjjön egy spanyol mérkőzés is, pontosabban kettő. A LaLigában zárjuk a napot, elsőként egy olyan meccs jön, ahol két élcsapat találkozik egymással. A Villarreal és a Real Betis is közvetlenül a nagyok után végzett, mindketten nemzetközi porondra léphetnek ki nemsokára, tehát ez véleményem szerint egy rangadó. Rögtön az elején.

Különleges is a mérkőzés, ugyanis a Villarreal vezetőedzője, Quique Setién korábban épp a Real Betist edzette. Aztán eljött Manuel Pellegrini ideje, aki kiesőjelöltből egy igazi élcsapatot faragott a Betisből.

Mindketten aktívak voltak a piacon, kulcsjátékosok jöttek és mentek, ezért az egyszerű embernek nehéz dolga lesz ezúttal. Ám a sportfogadás szakértői nem gondolják, hogy sokat kéne gondolkozni.

A Quickwinnél 1.75 a hazai győzelem, 4.00 a döntetlen, 4.20 a vendégsiker.

Jöjjön a Villarreal – Real Betis találkozó!

Villarreal

Több alapemberétől megvált a Villarreal együttese, ami miatt alapból azt mondanánk, a gárda gyengült. És nem gondolom, hogy az újak azonnal be tudják foltozni azokat a lyukakat, amiket a lelépők hagytak maguk után. Merthogy lelépett Samu Chukwueze az AC Milanba, Nicolas Jackson a Chelsea-be, Pau Torres az Aston Villába. Mellettük kiegészítő emberek is távoztak, mint Boulaye Dia, Arnaut Danjuma (őket azért nevezem annak, mert tavaly is kölcsönadták őket), Manu Morlanes vagy Johan Mojica. Kölcsönből visszatért a Tottenham csapatához Giovani Lo Celso.

Nézzük az érkezőket: Ben Brereton Díaz azoknak lehet ismerős, akik néznek angol focit, azon belül is a Championship küzdelmeit. Őt több PL-csapat akarta korábban, komoly pénzeket fizettek volna érte. Ehhez képest most ingyen igazolt Setiénékhez. Santi Comesana a középpályán kaphat szerepet, ahogy Ramón Terrats is. Alexander Sörloth számára pedig megint csak nem idegen a spanyol futball, az elmúlt két szezonban a Real Sociedadot erősítette.

Nem sikerült túl jól a felkészülés, hétből egy mérkőzést nyert meg a Villarreal, kétszer ikszeltek, négyszer kikaptak. Legutóbb a Newcastle egy négyest rúgott nekik, de a Hannover, a Sporting hármat-hármat, a St. Gallen hatot.

Francis Coquelin októberig nem játszhat, ahogy kiesett Raúl Albiol is. Ő már edzésben, de játékra még várhatóan nem alkalmas.

A várható kezdőcsapat:

Reina – Foyth, Mandi, Cuenca, Pedraza – Terrats, Parejo, Baena – G. Moreno, Sörloth, Pino

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.03.12.
villarreal
1:1
real betis
2022.09.11.
real betis
1:0
villarreal
2022.02.06.
real betis
0:2
villarreal
2021.10.03.
villarreal
2:0
real betis
2021.02.14.
villarreal
1:2
real betis
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Real Betis

Láthatóan a Betisnek nincs akkora költségvetése, most csak abból indulok ki, hogy ők egy eurót sem költöttek átigazolásokra a nyáron. Persze új érkezők vannak, akiket ki kell fizetni, de értük nem kellett fizetni semmit. Mielőtt azonban róluk lenne szó, beszéljünk a távozókról. Pontosabban két távozóról. Ugyanis két nagyon fontos játékos hagyta el a sevillai csapatot: Joaquin, aki visszavonult 41 évesen, valamint a csapat játékmestere, Sergio Canales. A spanyol furcsa állomást választott, Mexikóba, a Monterrey csapatához távozott. Akit még érdemes megemlíteni, az Edgar González, aki az Almeriát választotta, valamint Diego Lainezt, aki csodagyerekként volt beharangozva, de kvázi megbukott Európában. Őt a Tigres igazolta le.

Az érkezők között megtalálhatjuk Ayozé Perezt, aki már tavasszal is itt játszott, Hector Bellerínt, ő szintén, Marc Bartra tért vissza a Trabzonsportól, Alex Collado és Chadi Riad a Barca második csapatából érkeznek, valamint kölcsönvették Marc Rocát. A legnagyobb név azonban talán Iscoé. A városi riválist fél éven át erősítő spanyol irányító kapott egy második esélyt, ráadásul azzal az edzővel dolgozhat együtt, aki anno egy évtizeddel ezelőtt esélyt adott neki a felnőttek között.

Nem sült el túl jól a Betis felkészülése sem. A csapat négyszer kapott ki, egyszer nyert, egyszer ikszelt.

Mint kiderült, William Carvalho nem játszhat majd a nyitómeccsen, és továbbra is a felépülésen dolgozik Nabil Fekir. Az újak közül így várhatóan Marc Roca és Isco kerül a kezdőbe.

A várható kezdőcsapat:

R. Silva – Bellerín, Felipe, Bartra, Miranda – Roca, Rodriguez – Rodri, Isco, Perez – B. Iglesias

Tippelde

Nem bővelkedett a két csapat a gólokban az elmúlt meccseken, és most is egy feszültebb hangulatú, küzdős meccsre számítunk. Ahol viszont legalább egy gól mindkét oldalon összejöhet.

Tippjeink a következők:

1.: Mindkét fél szerez majd gólt

2.: Döntetlen

Fogadj a Betrophy irodájánl a Top 5 bajnokság valamelyikének nyertesére! Szerezz egy 20.000 Ft ingyenes fogadást és használd fel, hogy még jobban élvezhesd a futball gyönyörű játékát!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső