Glasgow Rangers – Servette: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes – 2023.08.09.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 augusztus 08.
Glasgow Rangers
Teljesítmény:
V D V N V
  • Ibrox Stadium
  • Augusztus 09. 20:45
Nézd élőben itt:
Rabona
Servette
Teljesítmény:
D D D D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Újabb nagy múlttal rendelkező együttes kezdi meg szereplését a nemzetközi porondon. Pályán lesz szerdán este a Glasgow Rangers, amely a legutóbbi skót bajnokságban nem tudta megvédeni a címét, a Celtic beelőzte őket. Így Michael Beale csapatának csak a selejtező jutott. Itt nagyon kell koncentrálni, már az első két fordulóban láthattuk, nem minden esetben a jobb csapat jut tovább…

A svájci Servette lesz az ellenfél, akik legutóbb például egy erősebb csapatot vertek ki, méghozzá elég durva körülmények között, idegenben, emberhátrányban, tizenegyespárbajban.

Az esélyek sportfogadás szempontjából egyértelműek: Mindenki a skót győzelmet várja. Bevallom, első megtekintésre mi is így voltunk vele. De a Servette nem piskóta, és nem szabad őket lebecsülni.

A Powbet oldalán 1.55 a hazai győzelem, 4.50 a döntetlen, 5.50 a vendégsiker.

Következzen a Glasgow Rangers – Servette találkozó!

Glasgow Rangers

Emlékeztek még Michael Beale-re? Anno ő volt a QPR menedzsere, vele egészen jól ment a szekér a Queens Parknak, aztán a távozása után majdnem kiestek. Az angol egy Rangerst egy másikra cserélt, ám bajnoki címet nem tudott szerezni, csak a második hely lett meg a Celtic mögött. Ez már eleve válóok a szurkolóknál, de Beale maradhatott. Azonban az elvárások egyértelműek: BL-csoportkörbe kell jutni.

Nem kicsit változott meg a Rangers kerete a nyáron, főleg a támadó szekció erősödött. A nagy tehetségnek tartott, de egyre inkább elkallódó Sam Lammers új országban mutathatja meg, hogy hiba volt őt mellőzni, mellette megvásárolták még Cyriel Desserst, Danilot, illetve Kieran Dowellt is. Ők mind a támadásokat segíthetik. Érkezett még Jack Butland, Leon Balogun, Abdallah Sima és José Cifuentes is.

A távozók között megtalálható Antonio Mirko Colak, Ryan Kent, Scott Arfield, Mateusz Zukowski, valamint Allan McGregor, Filip Helander és az eddigi gólvágó, Alfredo Morelos.

A Rangers számára az új bajnokság a hétvégén kezdődött el, és ahogy a felkészülési meccsek alatt, úgy a Kilmarnock ellen is szenvedtek. Nem csak az, ki is kaptak, holott 2020 óta mindig megverték a csapatot.

Dessers kifejezetten gyengén játszott, de úgy nagyjából senkit nem lehet kiemelni, mindenképp csalódást jelentő vereség ez Beale-nek.

A hétvégi meccsen Nnamdi Ofoborh, valamint Steven Davis nem játszhatott, ők holnap sem lesznek bevethetők.

A várható kezdőcsapat:

Butland – Tavernier, Goldson, Souttar, Barisic – Lundstram, Raskin, Dowell – Lammers, Dessers, Sima

Egymás elleni meccsek

A két csapat korábban még sosem találkozott egymással.

Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Servette

Drámai körülmények között jutott tovább a Servette együttese. A Genk elleni első mérkőzésen döntetlent értek el (mondjuk távolabb voltak a győzelemtől, mint a belga ellenfelük), a visszavágón pedig már három perc után emberhátrányba kerültek, Enzo Crivelli, a svájciak talán legerősebb támadója kapott piros lapot.

Hamar hátrányba is került a vendégcsapat, de szinte azonnal egyenlítettek Timothé Cognat góljával. A második félidőben szintén betalált a Genk, de erre is viszonylag hamar jött a válasz. Az emberelőnyt nem sikerült a hazaiaknak kihasználni, a végén a Servette már láthatóan a tizenegyesekre hajtott. Amit el is értek, és meg is nyertek. Míg a Genknél ketten hibáztak, addig a vendégeknél senki.

A hétvégén a svájci bajnokságban is játszottak, a Lausanne Ouchy elleni – papíron könnyű – meccset megint csak nem tudták megnyerni, a Zürich után velük is ikszeltek csak. Góljukat Patrick Pflucke szerezte a hosszabbítás legvégén.

Hosszú a sérültlista, szerepel rajta Theo Magnin, Miroslav Stevanovic, Alexis Antunes, Keigo Tsunemoto, Alexander Lyng és Jeremy Frick is. Meg persze Enzo Crivelli, akit majd Jeremy Guillemenot válthat.

A várható kezdőcsapat:

Mall – Vouilloz, Rouiller, Severin, Baron – Touati, Ondoua, Douline, Kutesa – Guillemenot, Bedia

Tippelde

A hétvégi vereség egy jó jelzés volt Beale-ék számára. A Servette ellen az a teljesítmény nagyon kevés lesz. A svájciak idegenben nem feltétlenül fognak hajtani a győzelemre, egy döntetlennel simán elégedettek volnának.

Tippjeink a következők:

1.: Rangers győzelem

2.: Mindkét fél szerez majd gólt

3.: Két és fél gól feletti eredmény

Fogadj a BL-selejtezőkre, és 15.000 Ft-os ingyenes fogadást kapsz az Unibettől

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső