Zalgiris – Häcken: Fogadási Tippek és Európa-liga Előzetes – 2023.08.10.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 augusztus 08.
Zalgiris
Teljesítmény:
D V V D N
  • LFF stadionas
  • Augusztus 10. 18:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Häcken
Teljesítmény:
V N D V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Elindul a második számú európai sorozat is, ahol szintén nincs magyar résztvevő. Nem igazán fogunk az Európa-liga selejtezőjével foglalkozni, a Zalgiris – Häcken mérkőzést azért választottuk ki, mert a párharc vesztese lehet a Ferencváros ellenfele majd a Konferencialigában. Szóval kiküldjük a fürkészőket és portyázókat (sic!).

A Zalgiris kiesése a Bajnokok Ligájából törvényszerű volt, még akkor is, ha azért nagyon megnehezítették a Galatasaray dolgát, a svéd bajnok búcsúja viszont legalább akkora sokknak számít, mint anno a Fradi kiesése. És ugyebár őket is a KÍ, a feröeri kiscsapat ejtette ki.

Aki itt nyer, megy tovább a következő fordulóba, ami már a selejtező döntője. Aki veszít, az a Fradi ellenfele lehet az EKL-ben, ahogy azt már mondtam.

Jobb csapatnak számít a Häcken, ám a Zalgiris valami olyasmit mutatott a Galata ellen, amire nem számítottunk. Talán ezért is jár 2.05 a vendégek győzelmére az online sportfogadás egyik legjobb befizetési bónuszát kínáló GGbet szerint. 3.30 amúgy a hazai győzelem, 3.50 a döntetlen.

Zalgiris

Nincs jó formában a Zalgiris együttese. A litván bajnokcsapat hullatja a pontokat a bajnokságban, aminek következtében a címvédés nagyon nehéz feladattá vált. A hátrányuk jelen pillanatban az FK Panevezysszel szemben hat pont, ráadásul riválisuknak eggyel kevesebb meccse van.

Emellett pedig a Bajnokok Ligája selejtezőjében estek ki nyeretlenül a Galatasaray-jal szemben. A törököket az odavágón megfogták, és Kazlauskas kései góljával 2-2-t értek el ellenük. A visszavágón is pariban voltak, de végül a rutinosabb és jobb török csapat 1-0-ra nyert, a veterán Dries Mertens talált be.

A Zalgiris a kiesés miatti szomorúságát nem tudta győzelemmel feledtetni, a bajnokság 25. fordulójában a Siauliai FA elleni találkozón nem esett gól. Lehet, hogy a Häcken elleni mérkőzésre tartalékoltak, lehet, hogy egy komolyabb mélyrepülés kezdetét láthatjuk.

A csapat legjobbjai a pályán voltak, még csak azt sem lehet mondani, hogy a B-csapat miatt nem tudták megverni a litván bajnokság harmadik helyezettjét.

Hazai pályán nagyon hosszú ideig voltak veretlenek, márciustól július végéig, akkor a listavezető Panevezys verte meg őket 2-1-re.

A várható kezdőcsapat:

Gertmonas – Pavelic, Hnid, Vucur, Bopesu – Buff, Kendysh, Gorobsov, Golubickas – Fofana, Oyewusi

Egymás elleni meccsek

A két csapat korábban még sosem találkozott egymással.

Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Häcken

Át tudjuk magyarként érezni azt, amit most a Häcken szurkolói gondolnak. A csapatuk a feröeri KÍ Klaksvík ellen játszott, és ahogy a Fradi, úgy ők sem tudtak nekik idegenben gólt szerezni. De míg a magyar bajnok hazai pályán sem, addig a Häcken legalább rúgott nekik hármat a visszavágón. Sokra mondjuk nem mentek vele, mert a Klaksvík is ennyiszer talált be, és később tizenegyesekkel ki is ejtették a svédek bajnokcsapatát. A Häcken góljait amúgy Tobias Sana, Amor Layouni és Ibrahim Sadiq szerezték, büntetőt pedig Rygaard és Sandberg hibázott.

Maradt az EL, ha itt nyernek, még egy mérkőzés vár rájuk a Hearts ellen. Nem lesz könnyű, de előtte azért a litvánokon kéne magukat átverekedni.

A sokkból egy hetük volt magukhoz térni, a hétvégén nem játszottak bajnoki mérkőzést, el tudtak azon gondolkozni, hogy mi ment félre legutóbb. Idegenben eddig kétszer játszottak a BL-ben, a Feröer-szigeteken nem tudtak betalálni, míg a TNS-t 2-0-ra verték.

Egyedül Simon Gustafson nem játszhat, ő néhány héttel ezelőtt sérült meg.

A várható kezdőcsapat:

Abrahamsson – Fridriksson, Hammar, Hovland, Lund – Rygaard, Sa. Gustafson, Sana – Layouni, Sadiq Sonko

Tippelde

A Zalgiris az a csapat, amelytől egyáltalán nem vártam sokat, de a Galata ellen mutatott játékukkal egy picikét nőttek a szememben. Vannak jó játékosaik, mint Oyewusi, Fofana vagy Gertmonas, esetleg Golubickas. Meglátjuk, hogy a svédek ellen ez mire lesz elég. Papíron semmire, a Häcken erősebb.

Tippjeink a következők:

1.: Két és fél gól alatti eredmény

2.: 4,5 alatti büntető lap

3.: Ibrahim Sadiq bármikor gólt szerez a mérkőzésen

Az aktuális ajánlatokért látogasd meg a bukméker weboldalát.

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső