Granada – Real Betis: Fogadási Tippek és LaLiga Előzetes – 2023.09.28.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 szeptember 27.
Granada
Teljesítmény:
V V V N V
  • Nuevo Los Cármenes
  • Szeptember 28. 19:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Real Betis
Teljesítmény:
D V V N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Jöjjön még egy spanyol meccs, aztán ezután már a hétvégi találkozókra fogunk koncentrálni. Csütörtök este rendezik meg a Granada – Real Betis találkozót, mely sportfogadási szempontból egy sima meccs is lehetne. Ha a Betis nem ragadt volna be. Épp a hétvégén néztem a Cadiz elleni meccsüket, ahol azt láttam, hogy van ebben a csapatban erő, de valami akkor sem stimmel. Nem is nyerték meg a találkozót…

A zöld-fehérek azonban még így is sokkal jobban állnak, mint Myrto Uzuniék. Az újonc kiesőhelyen, egyetlen győzelemmel és öt vereséggel a háta mögött készül a hétközi mérkőzésre.

Amennyiben most sem sikerül értelmes eredményt elérni, szerintem Paco Lopeznek mennie kell.

Márpedig a bukmékerek nem gondolják, hogy nyerhet a hazai csapat. Az Unibetnél 3.10 a Granada sikere, 3.50 az iksz, 2.35 a vendégek győzelme.

Granada

A Granada együttese magabiztosan nyerte meg a bajnoki címet a másodosztályban, ez viszont nem jelenti azt, hogy minden rendben, és nyert ügyük van egy szinttel feljebb is. Ezt pedig a mostani helyezésük tökéletesen meg is mutatja. Myrto Uzuniéknak egyetlen győzelme van, amit a Mallorca ellen arattak, mellette pedig öt vereség.

Ezzel most már az utolsó előtti helyen tartózkodnak, egyedül az Almeria van mögöttük. Nem túl biztató az sem, hogy az imént említett sereghajtó kapott csak több gólt náluk, 17-szer vették be az újonc kapuját.

Legutóbb egy másik újonc, a tavalyi ezüstérmes Las Palmas otthonába látogattak, és a szigetlakók annak ellenére nyertek 1-0-ra, hogy Mika Marmolt, védőjüket a második félidő elején kiállították. Még az emberelőny sem volt elég a Granadának…

Egyetlen sikerüket hazai pályán érték el, ebben bízhatnak…

Sérült Miguel Ángel Rubio és Jesús Vallejo játéka sem biztos, várhatóan a Real Madrid-nevelés nem lesz pályán.

A várható kezdőcsapat:

Ferreira – Sánchez, Díaz, Miguel, Neva – Callejón, Gumbau, Ruiz, Zaragoza – Uzuni, Boyé

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2022.05.15.
real betis
2:0
granada
2021.09.13.
granada
1:2
real betis
2021.05.10.
real betis
2:1
granada
2020.12.20.
granada
2:0
real betis
2020.09.05.
real betis
3:2
granada
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Real Betis

Nem tudnám megmondani, mi nem stimmel a Real Betisszel, de valami nem jól működik. Volt szerencsém látni a Cádiz elleni mérkőzésüket, az első félidőben gyenge játékkal rukkoltak elő, a második kezdetén sem voltak magabiztosak, de körülbelül egy óra játék után magukhz tértek, és irányították a mérkőzést. Guido Rodríguez góljával sikerült egyenlíteniük, és a végén még a győztes találatot is majdnem megszerezte Isco, az a forduló gólja lett volna, de Conan védeni tudott.

A csapat csak a 10. helyen áll, ami masszív csalódás, a legutóbbi öt meccsükön egyszer iskerült nyerni. Közben az Európa-ligában is vereséggel kezdtek, a Glasgow Rangerstől kaptak ki 1-0-ra.

Idegenben győzelemmel kezdtek a Villarreal ellen, azóta viszont kétszer kikaptak. Az Athletic Bilbao és az FC Barcelona is jól megszórta őket, előbbi 4-2-re, utóbbi 5-0-ra verte meg a zöldeket.

Nabil Fekir továbbra sem bevethető, mellette William Carvalho és Youssouf Sabaly marad ki.

A várható kezdőcsapat:

R. Silva – Bellerín, Pezzella, Felipe, Miranda – Roca, Rodríguez – Henrique, Isco, Pérez – Willian José

Tippelde

Itt az idő, hogy a gyengébb eredményeket maga mögött hagyja a Betis. Ha most nem tudnak győzni, akkor… akkor lehet, hogy el kell gondolkozni, mi és hol romlott el.

A Granada egyelőre nem azt a szintet nyújtja, ami elvárható lenne tőlük, és könnyen lehet, hogy most is vereség lesz a mérkőzésen…

Tippjeink a következők:

1.: Real Betis győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt

Növeld a szorzóidat! Tégy egy multifogadást a 20BET oldalán, és nyerj akár 100%-kal több pénzt!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső