Hoffenheim – Borussia Dortmund: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes – 2023.09.29.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 szeptember 28.
Hoffenheim
Teljesítmény:
N N N N N
  • PreZero Arena
  • Szeptember 29. 20:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Borussia Dortmund
Teljesítmény:
N V N D D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Ráfordultunk a hétvégére, összesen öt mérkőzésről fogunk ma beszélni. Először a német első osztályba látogatunk el, majd lesz egy kis angol foci, egy kis spanyol, szóval azért jól elleszünk.

A Hoffenheim, vagyis Szalai Attila csapata, nagyon jó formában van, és kell is ez a jó forma, ugyanis a tavalyi év ezüstérmese, a Borussia Dortmund érkezik a PreZero Arénába. Szalai kiszorult a kezdőből, nincs most olyan jó formában a magyar válogatott védője, láthatóan nélküle pedig jól megy a szekér a Hoffenheimnek. Olyannyira, hogy négymeccses győzelmi sorozatban vannak, és mindössze egy pontra a listavezető páros, a Bayern München és a Bayer Leverkusen.

A Dortmund már kétszer botlott, egyelőre nem annyira meggyőző a játékuk, és könnyen lehet, hogy ezúttal is botlani fognak. Szinte mindig nagyon szoros meccseket játszik egymással ez a két csapat, most is ez várható.

Sportfogadás szempontjából nincs könnyű dolga annak, aki tippelne, a bet365-nél pedig szintén elég szoros szorzók vannak. 3.00 a hazai győzelem, 4.00 az iksz, 2.15 a vendégsiker.

Következzen a Hoffenheim – Borussia Dortmund találkozó!

Hoffenheim

Ha már megemlítettük Szalai Attilát, beszéljünk egy kicsit a védőről. Volt egy rossz meccse a magyar fiúnak, a Freiburg ellen öngólt vétett, majd a szerbek ellen is saját kapujába talált. Azóta nem láttuk pályán, a Köln és az Union Berlin elleni találkozókat is a kispadon nézte végig.

Tegyük hozzá, nem nagyon lehet emiatt megróni Pellegrino Matarazzot, hiszen a Hoffenheim mindkét meccset megnyerte, ezeken összesen egy gólt kapott.

Legutóbb Berlinben, a BL-résztvevő Uniont verték 2-0-ra Andrej Kramaric mellett Maximilian Beier talált a hálóba.

Ez pedig most azt jelenti, hogy csak egyetlen veresége van a csapatnak, még az első fordulóban kaptak ki a Freiburgtól, azóta pedig egymás után négyszer nyertek.

Azok után, hogy tavaly majdnem kiestek, ez eddig elég jónak mondható. Nagyon is jónak.

Hazai pályán 1-0-1 a mérleg, kikaptak a Freiburgtól, verték a Wolfsburgot.

Dennis Geiger sérült, Marco John kétséges, ahogy Bambasé Conté is, aki ugyan felépült már, egyelőre azonban nem akarják azonnal pályára küldeni, előbb utol kell érnie magát.

A várható kezdőcsapat:

Baumann – Kabak, Vogt, Brooks – Kaderabek, Beier, Prömel, Stach, Skov – Kramaric – Weghorst

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.02.25.
hoffenheim
0:1
dortmund
2022.09.02.
dortmund
1:0
hoffenheim
2022.01.22.
hoffenheim
2:3
dortmund
2021.08.27.
dortmund
3:2
hoffenheim
2021.02.13.
dortmund
2:2
hoffenheim
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Borussia Dortmund

Edin Terzic nem nagyon lehet azzal elégedett, amit csapata eddig nyújtott a bajnokságban. No meg a BL-ben, ott a PSG otthonában kaptak ki 2-0-ra. Tegyük hozzá, a Párizs idén sem rossz és jobb, mint a Dortmund, szóval talán ez számít papírformának.

A csapat egy ponttal van lemaradva a Hoffenheim mögött, a Bayern München – Leverkusen kettőstől pedig két pontra.

Bevallom, engem eddig nem győztek meg, egyedül a Freiburg elleni találkozón láttam, hogy nagyon mennek, jól játszanak, ötletből sincs hiány, és akkor gólok is voltak. Már két 1-0-s győzelmük is van, legutóbb a Wolfsburgot verték Marco Reus találatával.

Idegenben már botlottak, ha a BL-t is ide vesszük, idén 1-1-1 a mérlegük.

Thomas Meunier-t el akarták adni, ám a belga az előszezon során megsérült, így pedig nem tudták elküldeni, Mateu Morey ismét sérült, megint a térdével vannak gondok, Marcel Sabitzer szintén nem lesz bevethető.

A várható kezdőcsapat:

Kobel – Ryerson, Süle, Hummels, Bensebaini – Can – Reus, Brandt, Adeyemi – Füllkrug, Malen

Tippelde

Nagyot megy most a Hoffenheim, nem tudom, hogy ez a Dortmund meg tudja-e állítani őket. A kulcsemberek egy része nincs jó formában, hiányzik Bellingham, de azért lesz ott olyan játékos, aki a hátára veheti a csapatot.

Tippjeink a következők:

1.: Két és fél gól feletti eredmény

2.: Mindkét fél szerez majd gólt

3.: Gól a második félidőben

Játssz, tippelj és nyerj: A QuickWin játékán 5.200.000 Ft a fődíj

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső