Huddersfield – Leicester: Fogadási Tippek és Championship Előzetes – 2023.08.12.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 augusztus 11.
Huddersfield
Teljesítmény:
V V N N N
  • The John Smith's Stadium
  • Augusztus 12. 16:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Leicester
Teljesítmény:
N N V N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Nézegettük a hétvégi kínálatot, és annyira sem a francia forduló, sem a spanyol nem fogott meg bennünket. Úgyhogy maradunk a Championshipnél, az a múlt héten is jól sikerült.

A Huddersfield helyzetét ismeritek, ahogy a Leicesterét is, de biztos van néhány olyan sportfogadást kedvelő egyén az oldalon, aki annyira nem követi az angol másodosztályt, szóval röviden elmondom, mi a helyzet velük. A Huddersfield két éve a Premier League-ért küzdött, egy évre rá meg majdnem kiesett. A Leicester pedig tavaly búcsúzott az első osztálytól, céljuk pedig az, hogy azonnal visszakerüljenek.

A Powbet oldalán elég egyértelmű a dolog: 4.50 a hazai győzelem, 4.00 a döntetlen és 1.70 a vendégsiker.

Következzen a Huddersfield – Leicester találkozó!

Huddersfield

Sokat elárul a hétvégi Championship-meccseinkről, hogy a Plymouth – Huddersfield volt az, amelyet csalódásként éltünk meg. Pedig még ott is bejött a tippjeink fele. Döntetlent vártunk, ami nem jött, és azt, hogy mindkét csapat találjon be a kapuba, na ez jött. Az újonc végül 3-1-re nyert Neil Warnock csapata ellen, ami egyfajta jelzés a szurkolóknak, idén sem szabadulnak majd a kiesés rémétől. Persze egy forduló után ilyet mondani butaság, de a mezőny legkisebb költségvetéssel rendelkező, papíron leggyengébb keretét felmutató csapata simázta le a klubot. Egyébként a meccs 3-1 lett, a vendégektől Michal Helik talált be.

A gyenge forma folytatódott a héten is. A Huddersfield a Ligakupában lépett pályára, otthon, a Middlesbrough ellen. Hamar vezetést szereztek Kian Harratt találatával, de Jaheim Headley percekkel később utolsó emberként szabálytalankodott, így tízen maradtak a hazaiak. A Boro fordított, 1-3-nál sikerült még közelebb zárkózni Kyle Hudlin révén, de az már nem jött össze, hogy egyenlítsenek is.

Warnocknak nem csak a keret kvázi rövidsége okoz gondot, hanem az is, hogy vannak sérültjei és most már eltiltottja is. Headley piros lapját ugyanis a bajnokságban fogja letölteni. Mellette pedig sérült David Kasumu, Tom Lees és Oliver Turton.

A várható kezdőcsapat:

Nicholls – Helik, Pearson, Edmonds-Green – Edwards, Rudoni, Diarra, Ruffels – Thomas – Ward, Hudlin

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2019.04.06.
huddersfield
1:4
leicester
2018.09.22.
leicester
3:1
huddersfield
2018.01.01.
leicester
3:0
huddersfield
2017.09.16.
huddersfield
1:1
leicester
2014.04.26.
huddersfield
0:2
leicester
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Leicester

Szintén nem volt egyszerű dolga a nyitófordulóban a Leicesternek. A nyáron kissé szétszedett együttes egy új edzővel, Enzo Marescával vágott neki a szezonnak, akit leginkább a focipályáról ismertünk, egyfajta Gattuso-növendék volt a temperamentumos olasz. Azóta visszavonult, edzővé vált, most pedig talán legnehezebb feladatát kapta meg.

Első tétmérkőzésén rangadót játszott a csapat, a tavaly majdnem feljutó Coventryt fogadták hazai pályán, ahol hátrányból sikerült fordítani, Kiernan Dewsbury-Hall volt az, aki percek alatt 0-1-ből 2-1-et varázsolt.

Egy biztos, a Championshipben teljesen más a tempó és az iram, itt azok a játékosok tudnak fickándozni leginkább, akik fizikai erejükkel veszik fel a versenyt az ellenféllel. A labdazsonglőrök ritkán élnek meg ebben a bajnokságban…

A héten a Leicester is játszott a Ligakupában, a Burton csapata ellen nyertek 2-0-ra két nigériai játékosuk, Kelechi Iheanacho és Wilfred Ndidi góljaival. Iheanacho jobban mozgott a pályán, mint a hétvégén Jamie Vardy, lassan be kell látni, hogy ő nem lesz fiatalabb. Remek szolgálatot tett a Leicesterért, de hamarosan át kell engedni a gyeplőt. Maresca is tudja ezt, ezért egyedül csatárposzton lehet váltás a kezdőt illetően.

Továbbra is sérült Victor Kristiansen, Conor Coady és Alex Smithies.

A várható kezdőcsapat:

Hermansen – Pereira, Vestergaard, Faes, Doyle – Dewsbury-Hall, Ndidi, Winks – McAteer, Iheanacho, Mavididi

Tippelde

Warnock helyzete nagyon nehéz, ezt egy kör után meg tudom mondani. A Leicester viszont a bajnoki címre pályázik.

Tippjeink a következők:

1.: Leicester győzelem

2.: Mindkét fél szerez majd gólt: Nem

3.: Két és fél gól alatti eredmény

4.: Kelechi Iheanacho bármikor gólt szerez

Regisztrálj a QuickWin oldalára, játssz, és nyerd meg a Jackpotot az 5.200.000 Ft-os összdíjazású versenyen!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső